Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2016 20:21

sin4ec написа:Тоя Сорос голем циция, бре...изкара Путин пълен прошлек-имал 2 млрд. Че то на Дебелян майка му и Боко имат повече :!:

Сорос е гнусна комунистическа мастия, чувал съм, че и в Щатите не го долюбвали много-много.
Принципно името му се свързва именно със САЩ, но според мен по-скоро бачка "на частно", но за кого, е тъмна и мътна работа. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 апр 2016 21:08

THE G.A.M.E написа:
sin4ec написа:Тоя Сорос голем циция, бре...изкара Путин пълен прошлек-имал 2 млрд. Че то на Дебелян майка му и Боко имат повече :!:

Сорос е гнусна комунистическа мастия, чувал съм, че и в Щатите не го долюбвали много-много.
Принципно името му се свързва именно със САЩ, но според мен по-скоро бачка "на частно", но за кого, е тъмна и мътна работа. :roll:

Кат му гледам простотиите и изцепките, на пръв поглед налива вода в руската воденичка! Но имам подозрението, че бачка усилено за изборите в Пиндостан.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 апр 2016 21:32

THE G.A.M.E написа:

Е левите си го харесват, но е адски смешно това използване на Сорос за нарицателно :lol: Все едно да казваш на БГ пеевчета понеже Пеевски има влияние и налива пари в опит за манипулиране на мнението. Жалкото е, че другарите не го осъзнават.

http://www.foxnews.com/story/2007/04/24 ... power.html

Buying Political Power By Bill O'Reilly

http://www.foxnews.com/story/2007/04/24 ... soros.html

'Factor Investigation': George Soros

Well, that's right. George Soros is really the Dr. Evil of the whole world of left-wing foundations. In fact, one of his most chilling quotes a few years ago was that the main obstacle to a stable and just world is the United States.

He really hates this country. And he funds these things, as your chart points out, and open borders and even radical Islamic groups that defend suicide bombers. So this guy is all over the map.

The American Arab Anti-Discrimination Committee Research Institute is a Soros recipient. And they've actually defended suicide bombers. And I've got this in my book. And how he funds La Raza, the race, the open borders advocacy group.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 04 апр 2016 23:31

Посол ЕС: решение международных конфликтов трудно представить без РФ

"Россия – могущественное государство, без ее голоса трудно представить какое-либо решение международных конфликтов, будь то Сирия, Афганистан, Ближний Восток… Конечно, у нее есть собственные интересы и военно-политические рычаги для достижения поставленных целей", — сказал дипломат во время публичной лекции в Вильнюсском университете.

Он добавил, что "Россия — это глобальное государство с глобальными интересами". "В политическом и военном смысле она остается лидером", — добавил Ушацкас.

http://ria.ru/world/20160404/1402451385.html

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 апр 2016 00:08

Абе днес видях, че новата порция новини за твоите талибани е включвала фигурки от боклук. Я да пуснем и тази новина за тази иначе изключително цивилизована и прогресивна държава.

Reuters: Air France даде възможност на служителите си да избягват пътувания до Иран

4 Април 2016 | 21:54 | Агенция "Фокус"

Париж. Air France реши да даде възможност на кабинния екипаж да не поема полети до Иран, след като някои служители на компанията заявиха, че не желаят да бъдат принуждавани да покриват косата си докато са в близкоизточната страна, съобщава Reuters.
Според ирански закон, жените трябва да прикриват косата си докато се намират на публично място. Профсъюзите на служителите изразиха възражения относно принудителния характер на изискването.
До компромиса се стигнало след консултации между представители на компанията и профсъюзите.

----

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 апр 2016 00:35

Сорос, като са му гледал интервютата, едвам диша и се мърда, но иначе, стои зад всеки протест, революция, политик, партия и въобще, контролира целият свят със замах....
Сорос е типичен пример за максимата - "Една лъжа, повторена сто пъти, става истина". Той, че сигурно е подпомагал разни организации, правителства, политици и т.н. сигурно е така, но без да съм масон съм сигурен, че едно 90 % от всичко, което се преписва на негова сметка е пълна измислица.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 апр 2016 00:43

Сорос, Ран-ът и т.н., са евтини опорни точки, спускани на обикновения русофил, за да ги повтаря в транс ден и нощ. Това са пълни глупости.

САЩ си имат механизми за манипулации и финансиране по света, но тоя Сорос няма нищо общо, тоя си е най-обикновена шматка. За това и всеки му разнася името.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 апр 2016 08:41

dunavfc написа:Сорос, като са му гледал интервютата, едвам диша и се мърда, но иначе, стои зад всеки протест, революция, политик, партия и въобще, контролира целият свят със замах....
Сорос е типичен пример за максимата - "Една лъжа, повторена сто пъти, става истина". Той, че сигурно е подпомагал разни организации, правителства, политици и т.н. сигурно е така, но без да съм масон съм сигурен, че едно 90 % от всичко, което се преписва на негова сметка е пълна измислица.

Либералзимът е днешният фашизъм :!: За съжаление у нас поради глупостта на народа, неолибералният капитализъм навлезна с пълна сила още от 90-те с планът Ран-Ът внесен тук от Луканов 8-) След тва всички правителства само го изпълняват. Но понеже народът ни е доста прост и не може да зацепи какво се случва, за това ше си тънем ….Сорос също е агент на либералния капитал въпреки че в някои негови книги възгледите му са не леви ами чак ултра леви. Той много добре знае какво трябва да се направи, но не го прави, защото изпълнява други цели. Всички държави са забогатели със СИЛЕН ПРИОТКЕЦИОНИЗЪМ А НЕ ЛИБЕРАЛИЗЪМ :!: Всички пишман иконмисти да си го набият това в главата 8-) Ествено на нас ни се диктува точно обратното, защото сме колония 8-) Това са фактите. Сорос е само агент на световния финансов еврейски капитал, който владее целият свят !
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 апр 2016 08:42

1982 написа:Сорос, Ран-ът и т.н., са евтини опорни точки, спускани на обикновения русофил, за да ги повтаря в транс ден и нощ. Това са пълни глупости.

САЩ си имат механизми за манипулации и финансиране по света, но тоя Сорос няма нищо общо, тоя си е най-обикновена шматка. За това и всеки му разнася името.

Сорос е част от този механизъм ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 05 апр 2016 09:06

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Сорос, като са му гледал интервютата, едвам диша и се мърда, но иначе, стои зад всеки протест, революция, политик, партия и въобще, контролира целият свят със замах....

Либералзимът е днешният фашизъм :!: За съжаление у нас поради глупостта на народа, неолибералният капитализъм навлезна с пълна сила още от 90-те с планът Ран-Ът внесен тук от Луканов 8-) След тва всички правителства само го изпълняват. Но понеже народът ни е доста прост и не може да зацепи какво се случва, за това ше си тънем ….Сорос също е агент на либералния капитал въпреки че в някои негови книги възгледите му са не леви ами чак ултра леви. Той много добре знае какво трябва да се направи, но не го прави, защото изпълнява други цели. Всички държави са забогатели със СИЛЕН ПРИОТКЕЦИОНИЗЪМ А НЕ ЛИБЕРАЛИЗЪМ :!: Всички пишман иконмисти да си го набият това в главата 8-) Ествено на нас ни се диктува точно обратното, защото сме колония 8-) Това са фактите. Сорос е само агент на световния финансов еврейски капитал, който владее целият свят !

В България Луканов внесе планът Русия и прегради достъпа на кадърни хора в икономиката на България. Планът Русия включва в себе си разпределение на активите между хора на ДС и политбюро и отклоняване на вниманието на обществото чрез мутрите. Планът Ран-Ът щеше да доведе до икономически цъфтеж и бране на плодовете, но Русия не позволи това, защото иска слаба икономическа България. Ран-Ът беше използван в Полша, Чехия, Хонг Конг, Сингапур, Тайван. Ако бяха послушали Ран-Ът България нямаше да преживее хиперинфлацията и след дъжда да въвежда валутен борд. Това са необоримите факти!
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Върни се в “Свободна зона”