КБ, полуфинал, 1 мач: Берое - ЦСКА, 06.04. (ср), 19:15 час

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: КБ, полуфинал, 1 мач: Берое - ЦСКА, 06.04. (ср), 19:15 ч

Мнениеот Teo » 04 апр 2016 10:53

"Неможачите" ... много са подтиснати, че не са нашето място. Пичове, вие никога няма как да сте като нас. Магията ЦСКА е само една. Кармата на нашия отбор е винаги да бъде доминанта и лидера над всички. Клуба които движи нещата и държи интереса в хората. Дори и в А окръжна да бяхме пак щяхме да сме фактор. А тези които подценяват ЦСКА София ще съжаляват много. Казал съм го много пъти. Никога, дори и за секунда не подценявайте хегемона на българския клубен футбол. Ние в каквато и форма, дивизия и прочие да се намираме... ние сме ЦСКА София! А онези с 1500-те спонсора ще пукнат от завист и ще има масови инфаркти като гледат как един клуб разцепен от хиляди проблеми се бори като за последно срещу всички!
Разликата между нас и вас е, че...
...това което сме ние, вие никога няма да сте!

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 04 апр 2016 11:23

Teo написа:"Неможачите" ... много са подтиснати, че не са нашето място. Пичове, вие никога няма как да сте като нас. Магията ЦСКА е само една. Кармата на нашия отбор е винаги да бъде доминанта и лидера над всички. Клуба които движи нещата и държи интереса в хората. Дори и в А окръжна да бяхме пак щяхме да сме фактор. А тези които подценяват ЦСКА София ще съжаляват много. Казал съм го много пъти. Никога, дори и за секунда не подценявайте хегемона на българския клубен футбол. Ние в каквато и форма, дивизия и прочие да се намираме... ние сме ЦСКА София! А онези с 1500-те спонсора ще пукнат от завист и ще има масови инфаркти като гледат как един клуб разцепен от хиляди проблеми се бори като за последно срещу всички!
Разликата между нас и вас е, че...
...това което сме ние, вие никога няма да сте!

Какъв хегемон сте вие бе? 6 титли за 27 години - хегемона на калъфките сте вие. Не ви ли е срам бе господа чорбари? Не ви ли е срам, че живеете със успехи от преди да сте се родили? Цяла България се интересувала от вашия мач в сряда. Пълни глупости. Никой не се интересува от вашия нещастен селски отбор, освен вас самите. Вие много добре знаете каква е реалността. А реалността е, че вие никога няма да сте най-обичания клуб в България, ако ще да сте играли 1000 полуфинала и да сте побеждавали сборен отбор от Барселона и Ливърпул. Колкото и да се опитвате да промивате мозъците на подрастващите, да пишете по всякакви форуми и т.н, много добре знаете, че това е истината и тя няма да се промени. Отборът на народа е един, независимо че от години спи дълбок зимен сън и всички които го ръководят се опитват да отблъснат неговите привърженици от стадиона. Но той ще се пробуди рано или късно и терора, върху вас отново ще се завърне. Забравихте май какво е да си тръгваш някъде около 70-тата минута. Е пак ще си го припомните. Айде бъдете здрави за да му се насладите.

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 04 апр 2016 11:29

Pragmatichen написа:В този мач ще има максимум 2 гола, на реванша ще се реши всичко и смятам, че Берое много трудно може да се класира.
Имам обаче няколко въпроса, искам някой знаещ да ми отговори, за да сме наясно всички какво става.
1. Ако купата спечели ЦСКА, а те нямат право на участие в ЕКТ, кой ще играе в ЛЕ на тяхно място, след като правилото финалистът за купата да играе в ЛЕ вече отпадна от 1 година насам, според УЕФА.
2.Ако купата спечели Литекс, имат ли право на участие в ЕКТ и дори да имат, как ще ни представляват, като отборът е разбит, наполовина разпродаден и нямат никаква игрова практика, освен приятелски мачове, за поддържане на форма.
3,Този ми е най-важен въпрос, защото той дава отговори на много други въпроси, а именно, ако Берое отпадне от ЦСКА, но ЦСКА спечели купата, то ще може ли Берое като отбор класиран сред първите 4 в А група да играе в ЛЕ?
4, Не мислите ли, че ще е идиотско отбор като Славия да играе ЛЕ? И това е напълно реална възможност, защото, ако купата спечелят ЦСКА или Берое, то Славия отива в ЛЕ? Според мен единственият по-смешен и нелеп участник в ЛЕ ще е Монтана, ако спечели купата, тогава ще имаме ситуация, в която отбор пред изпадане ще играе в ЕКТ и ще яде бой от първия срещнат тим.
Догодина остава да пратим Пирин и Хасково в ЛЕ и ще сме комиците на Европа :lol:
Не знам за вас, но аз мисля, че футболът в Бг е на последните си издихания, на командно дишане.
Все е било трагедия, но като сегашната... :|

Що ние не сме комиците на Европа ли? А може и да си прав и да сме ТРАГИКОМИЦИТЕ на Европа. Без да съм фен на някой от двата отбора смятам че мачът ще има заряд но ше бъде Битка. Берое на хартия са фаворит, но дали е така? Да видим-основна слабост не вкарват. Защитата е уж добре, пропуква се но сравнително рядко.ЦСКА защита почти нетествана. Нападение добро но за една друга група. Берое имат един сериозен проблем и краката им ще са оловни. Ако паднат от отбор от В ще ги пръснат от бъзици и ще се появят едни доброжелатели които ще мътят водата здраво.
Така че според мен мача е труден за предсказване. Аз лично ще търся изненада с Х.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 04 апр 2016 11:54

ЦСКА няма право да играе в Евротурнири и играе в този турнир, за да следи как се развива новият им продукт практически. Литекс, може би, ще бъде погълнат от бъдещия нов ЦСКА. Монтана ще бъде с депресията на изпаднал в Б-група отбор, дори административно да няма изпадащи, и ще бъде една смачкана боксова круша евентуално в ЛЕ.
На този фон, представете си какво ще стане с нашето участие в ЛЕ! Помислете си докъде футболът ни, нагаждан административно, според его и лакомия, достигна и май няма накъде повече.
Резултатът от мача между слабо играещия напоследък в т. нар. елит Берое - ЦСКА, без конкуренция в група, с две нива по-ниско - не е ли просто един щрих от една тъжна картина?

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 04 апр 2016 12:30

Отбора от Стара Загора изтегли най - добрият вариант на жребия. Не би трябвало някой да се замисля за каквито и да е проблеми.. разликата м/у "А" група ( колкото и слаба да е тя по презумпция) и аматьорите от "В" е огромна. Разбирам ги феновете на "онзи" отбор, първи сериозен мач от доста време насам.. нека си го изживеят, не се знае кога пак ще играят мач с елитен отбор.
2:0 Делчо Спасов и Иса.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 апр 2016 13:27

Потресен съм.
Типична наглост на ония да коментират по-добър отбор от тях. Когато стигнете до 1/2 финал за КБ, тогава може да давате мнение за ЦСКА :idea:
Няма как да взимам насериозно мненията на отборче, което се бори за ЕКТ със зъби и нокти и отдавна е аут от купата.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 04 апр 2016 14:06

g3_ev2 написа:ЦСКА няма право да играе в Евротурнири и играе в този турнир, за да следи как се развива новият им продукт практически. Литекс, може би, ще бъде погълнат от бъдещия нов ЦСКА. Монтана ще бъде с депресията на изпаднал в Б-група отбор, дори административно да няма изпадащи, и ще бъде една смачкана боксова круша евентуално в ЛЕ.
На този фон, представете си какво ще стане с нашето участие в ЛЕ! Помислете си докъде футболът ни, нагаждан административно, според его и лакомия, достигна и май няма накъде повече.
Резултатът от мача между слабо играещия напоследък в т. нар. елит Берое - ЦСКА, без конкуренция в група, с две нива по-ниско - не е ли просто един щрих от една тъжна картина?

Ако не се лъжа дори Литекс да спечелят купата и да бъдат погълнати от нов ЦСКА, той няма да може да играе в ЛЕ. Поне с такова впечатление останах от един коментар на Н. Александров. :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 04 апр 2016 19:42

Хора, отново ви питам, някой компетентен да каже, интересува ме, а може би и всички вас...Ако ЦСКА или Берое спечели купата, това означава ли, че Славия ще играе в ЛЕ?
Ако купата я спечели Литекс(и няма сливане с ЦСКА), то ловчанлии имат ли право на участие в ЕКТ и ако е ДА, то какво ще направи отбор в ЛЕ, който 6-7 мес не е играл официални мачове, играчите играят само контроли, а най-силните са продадени?
А за вариант Монтана да играе като победител за КБ в ЛЕ дори не ми се и мисли... :(
С други думи, при носител на купата Берое или ЦСКА, 4-тият в класирането на А група отива ли в ЛЕ или не?
Това ми е питането, вашите мнения?
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 04 апр 2016 19:57

Ако ЦСКА спечели купата, 4-тия в класирането ще играе в Лига Европа.
Литекс имат право на участие при спечелване на купата!
Славия така или иначе ще са в топ 3, та най-вероятно и те ще разцъкват по Европа!
Монтана няма да спечели купата според мен, но ако хипотетично я вземат, то едва ли ще се представат по-зле от Литекс, Левски, Берое и т.н.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 04 апр 2016 20:14

CSKA_1948_ написа:Ако ЦСКА спечели купата, 4-тия в класирането ще играе в Лига Европа.
Литекс имат право на участие при спечелване на купата!
Славия така или иначе ще са в топ 3, та най-вероятно и те ще разцъкват по Европа!
Монтана няма да спечели купата според мен, но ако хипотетично я вземат, то едва ли ще се представат по-зле от Литекс, Левски, Берое и т.н.

Лично аз Славия я виждам 4-та, бетон, нито 3-та, нито 5-та в крайното класиране.
Относно Монтана, ако случайно вземат купата, ще са най-слабият представител в ЛЕ на България от поне десетилетие. Благодаря ти за мнението и успех на твоят любим клуб :)
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Върни се в “Берое”