Сотир Цацаров:Трябва да се забрани носенето на бурки ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Сотир Цацаров:Трябва да се забрани носенето на бурки ...

Мнениеот Мистри » 01 апр 2016 19:16

Главният прокурор, Сотир Цацаров, заяви , че трябва да се забрани носенето на бурки на обществени места.Дали е политически ход или пизнак на "освестяване"?
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo ... ki-6052089
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Сотир Цацаров:Трябва да се забрани носенето на бурки ...

Мнениеот CTAHKO » 01 апр 2016 19:17

Не само бурките, ислямът трябва да се забрани :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 01 апр 2016 19:22

CTAHKO написа:Не само бурките, ислямът трябва да се забрани :!:

Имаш ли представа как се е зародил исляма?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 апр 2016 19:28

А новините на турски ще останат ли?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 апр 2016 19:28

Мистри написа:

Това не е религия, това е политическа доктрина :!: Докато в мюсюлманските държави има забрани за християнството и християните са преследвани или избивани, в христянския вят мерките трябва да са същите за ибрястиките :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 01 апр 2016 19:30

damyanov1963 написа:А новините на турски ще останат ли?

Не само новините на турски.Тъмнозелените ще останат.Прах в очите е това.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 01 апр 2016 19:34

CTAHKO написа:
Мистри написа:

Това не е религия, това е политическа доктрина :!: Докато в мюсюлманските държави има забрани за християнството и християните са преследвани или избивани, в христянския вят мерките трябва да са същите за ибрястиките :!:

Това е доктрина , измислена от тези, на които незаконно им създадоха държава 46-та година , мисля и управляват Системата.Сещаш ли се? ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 апр 2016 20:16

Вие и турските одежди ли знаете как се казват бре? Брех, че учени люде! Аз тая дума не я знаех. Трябваше да ми пишат синонима "фередже" та да са сетя. По принцип у мое даскало къде бил гласувахме на съвета и ги бехме забранили забрадките. Ама на турче и цигане може ли му забраниш нещо? Те историята чувам, че искат сменят с поробването, камо ли друго. Докога ще ми спират у дворо кат ходят на джамия? Ходжана ага зоме да пее, сине, я пък си надуем чалга да са пукат душманите.. Едно време на ваша възраст си пеехме у баиро "Рипне, Калинке, да тропниме, да са пукат душманине, да са пукат душманине- хем и мойне, хем и твойне. "Ем и ся си го правим ако ми е кеф същото. Отворя джама и надуям си до дупка Преслава. Бащата пък не ще да яде и пие докат не изпее ходжата. И енва ми било каорин. :lol: Тая думичка знаете ли я? Не ме дразни ходжата, а само че ми пее по пет поти на ден на тонколонана, ама не е учил пеене. Все едно я да воря да преподавам английски, без да съм учил английски бре. Сяташ ли се ти, или не се сяташ нищо? :mrgreen: :lol: :)

[offtopic]Ти мани, ама ся го поотвикнах и га си ида ще ми е терсене сабахлен в 5.30 ага захване ходжана! Но, да, дори на турски мисля, че пее фалшиво и некой не ворши за свинеща, нищо че те не ядот свинета. Ужким не ядот де, а истината е доста грозна. Бива да не съм ги проучил и ахренчузине по отводе. :lol: Плюскат некотри и свинско им не пука им, но пък те не стъпват у джамия! Тцък, даже ахренчузине се дистанцират от турците доста съм забелязал. Не го думат, но ги виждаме табиетите им кви са. По кръчметата се и спетлават и те.. Айде, да научите нещо полезно и за живота. Иначе и двата народа са малко или много нагли и мъчат да се налагат, породата им е такава- нахални и нагли са си, но иначе в Родопите не съм срещал етническа дискриминация за каквато се дума и си правят ПР политиците. Напротив, но пък много мразим некой да ми рече помак. То порво е добре да се образова един чилек, кои имена са помашки например, кои не са. Абе има си обичаи, най-лесно да речеш му, че е помак и га та найде че ти го навре два ката с необрезанана кожа, че ти го навре. Затова малко внимавайте, че си има люде за всичко. Аз примерно ще го зома тоя с мене и ще го водя у нас, ще свалиме и наши и негови гащи и да видим кой е и кой не е еди какъв си! Гледам, че масово некви шушумиги от Пловдив или София галят да обиждат нас каорите баш на помаци, а немат представа каков натопорчен ще му го изтросиме с кожана си. :) Ся, дали се епилират помаци, турци или помакини- тва не мога да знам аз, питайте си бабите и дедовците. Вори си ги питайте, а и тук си има всекакви у форумо народи- само името ми кажи и ще ти кажа каков си- едно време четях календара с имените дни та ми е ясно долу-горе. Добрия христиенин требе да го изтросва с космарлъцине, барабар с всичконо, за да нема право никой да му каже копче за верата. Как иначе? Знам и друго- циганите примерно им турят най-българските имена, но и при тех едните са християни, другите не са. Как се разбират, въри ги питай. Ама то навсякъде е така доколкото ми е известно- миш-машо, а и сега са станали и по-бели от нас, че се смесват с християни. Не фалим ти ги и верите, лъжа и измама е всичкото, момци, по-важното е да има некакво що годе нормално уважение между народите, да си има некъв респект и дистанция според обичаите щом трябва, ама не всички разсъждават касо мене. Никотри не ми пречат на мен, само да не ми спират пред дворо, дойде и ти се чучне пред вратана. Може, не може чучка се. Брата в петък ако кара некъв багаж, трева на ръка да си го подбираш. Амо е докарал песъко? :) Караш му се ама те са много, на кого по-напред. Нахален народ. То верно, че немат и къде да паркират в еная теснотия ама по път, по път могат да ги наредят га рекот ама ти я чучне на вратана. :mrgreen: :lol: Не ма занимавайте с глупости, почват ми аспирините. Имате уикепедия си, образовайте се. :)[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 01 апр 2016 21:10, променено общо 3 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 апр 2016 20:27

Подкрепям! Арабските обичаи и носии-в Арабия. Тук ще ходят по дънки и изрязани блузки. На когото не му харесва-да отива да дои камилите и там да се забулва с варел, ако иска и да пуска брада до колене.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 01 апр 2016 20:28

dreben23 написа:Вие и турските одежди ли знаете как се казват бре? Брех, че учени люде! Аз тая дума не я знаех. Трябваше да ми пишат синонима "фередже" та да са сетя. По принцип у мое даскало къде бил гласувахме на съвета и ги бехме забранили забрадките. Ама на турче и цигане може ли му забраниш нещо? Те историята чувам, че искат сменят с поробването, камо ли друго. Докога ще ми спират у дворо кат ходят на джамия? Ходжана ага зоме да пее, сине, я пък си надуем чалга да са пукат душманите.. Едно време на ваша възраст си пеехме у баиро "Рипне, Калинке, да тропниме, да са пукат душманине, да са пукат душманине- хем и мойне, хем и твойне. "Ем и ся си го правим ако ми е кеф същото. Отворя джама и надуям си до дупка Преслава. Бащата пък не ще да яде и пие докат не изпее ходжата. И енва ми било каорин. :lol: Тая думичка знаете ли я? Не ме дразни ходжата, а само че ми пее по пет поти на ден на тонколонана, ама не е учил пеене. Все едно я да воря да преподавам английски, без да съм учил английски бре. Сяташ ли се ти, или не се сяташ нищо? :mrgreen: :lol: :)

[offtopic]Ти мани, ама ся го поотвикнах и га си ида ще ми е терсене сабахлен в 5.30 ага захване ходжана! Но, да, дори на турски мисля, че пее фалшиво и некой не ворши за свинеща, нищо че те не ядот свинета. Ужким не ядот де, а истината е доста грозна. Бива да не съм ги проучил и ахренчузине по отводе. :lol:[/offtopic]

Пиши на български , за да те разберем.
Изображение

Изображение

Върни се в “Свободна зона”