damyanov1963 написа:Fester написа:damyanov1963 написа:1palq4o1 написа:Fester написа:И още малко по темата за разделение на София и провинция. Наистина само нещастен и ограничен компексар може да дели хората по този начин. Имам супер много приятели от прованса, които са дошли да живеят тук, само защото нямат такива възможности в родните си места. Да не мислите, че и те не искат да живеят в родния си град, в бащината си къща? И идват в София от хубаво? В един малък град какво можеш да работиш? Нормално е затова да дойдеш в София, където има много повече опции. Но спокойно, гражданьето! Повечето качествени хора се изнасят от България и няма да пречат на съзерцателите през джама на тролея, които се притесняват, че новодошлите "селяни" ще засекат ценните им трошки. Всичко това ви го пише софиянец, на който му е писнало останалите му съграждани, родени на пъпа на София, но които са най-големите и прости селяни, да говорят и да се отнасят по този начин с прекрасните хора и приятели от провинцията! Точка по темата и сори за офтопика!
Какво да се прави в малкия град ли?
Ще лОпате бе, Фестъре, ще кОпате!!!!
Всички дето продадохте нивите само и само да станете СофЕанци и да ревере колко е гадно в София докато си хеърляте боклука през балкона...циврейки, че вече няма истЕнски доматЬе като на село!!!
Търновеца и той-колега да го закарал, фейсбук групи да се прибере и да си вземе туршията!!!
Само да те светна, че работя във фирма със седалище в прованса с офиси на доста места и като обикалям из тези градчета виждам доста млади хора, които си живеят с кеф по родните места и не мрънкат, че нямашо с какаво да се занимават...
Обаче е по-лесно да дойдеш в София и да почнеш да мърмориш давайки си задника за цълти стотинки, да живееш като скот с още 5 човека в квартира за двама, ама на село да те знаят, че си СТОЛИЧНИН...в повече!!!
Какъвто е тоя ФЕСтер
Тука се объркА! И аз съм роден в Майчин дом, ама голЕма работа. С какво ме прави това повече от всички останали жители на София? Само, защото съм роден на центъра на София, трябва да имам право да обиждам хората на селяни ли? Еми извинявайте, гражданѝето, нямам такова намерение. Като и оня пенсионер Дамянов, дето ми вика, че съм бил Фес. Мизерник! Само защото си спомнял кога билетчето било по 2 ст'инки и вече започна да квалифицира хората... Заради такива като него софиянци не ни обичат по малките градове. Не си види нас*ания г*з, но иначе самочувствие до небето. Разберете, че за месторождението си човек няма никаква заслуга и да се гордееш с него, е смешно. Все едно да се гордееш, че днес е слънчево и да тролиш хората на други места, където е облачно. Такава ви е логиката. Пък и на всички корените ни са от майна си райна. Преди да стане столица, София е имала население от една шепа хора и само тези, които са им преки наследници, имат право да се наричат Софеанце. Останалите имат я прабаба, я прадядо или дядо от Куртово Конаре, но сега внуците им са големите аристократи с черно под ноктите! Айде, стига!
Първо, селянче такова, ти си най-красноречивия пример за селяните-софиянци, второ, ако наистина си роден в майчин дом, значи и ти си горе-долу на моята възраст, но щом не знаеш откога майчин дом не изпълнява тази си функция значи си поредния селянин, който се чуди как да плюе по София, правейки се на софиянец. Никой не отрича, че и м/у софиянците има боклуци, но да ги слагаш всичк под един знаменател и да казваш, че всички от провинцията са прекрасни хора говори достатъчно, че си завистлив СЕЛЯНДУР!
Тъп дъртако! Теб са те раждали на къра и после са ти казали, че си софиянец! Аман от такива комплексирани пърдежи, които се имат за нещо повече от другите, защото са родени някъде си! Далеч не съм такъв тъп и дърт олигофрен като теб, роден съм в Майчин дом на Университеитската болница, а не като теб - на къра! То по твое време имало ли е АГ болници? Съмнявам се! Срам ме е от такива левскари и такива софиянци като теб! Хората от провинцията били лоши - доообре! Ей заради такива дърти и комплексирани "софиянци" като теб, в цяла България не могат да ни понасят! Защото си мислиш, че си нещо повече от останалите, а просто си дърт боклук! Иди да се гръмнеш, най-добре ще е!