Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Nuke » 01 апр 2016 13:20

1982 написа:Ако за обикновения американец е дошъл крахът, то за обикновения руснак е дошъл апокалипсисът тогава. ;)

Аха, и в Русия бият негрите. Ти нали беше безпристрастен? Муахаха :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 апр 2016 13:24

Nuke написа:
1982 написа:Ако за обикновения американец е дошъл крахът, то за обикновения руснак е дошъл апокалипсисът тогава. ;)

Ми, принципно обсъждахме със Станко точно САЩ и Русия, ако не си забелязал, така че репликаката с негрите си я запази за друг път. ;) :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 01 апр 2016 13:27

1982 написа:
Nuke написа:

Ми, принципно обсъждахме със Станко точно САЩ и Русия, ако не си забелязал, така че репликаката с негрите си я запази за друг път. ;) :lol:

Не ви знам какво обсъждате, но видях ехидния ти коментар за краха на САЩ. Именно на него отговорих. За Русия дума не съм обелвал, тъй че репликата с негрите е идеална за случая.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 апр 2016 13:30

Ами и аз писах за емигрантите към Русия, ама дойде Станко с дежурното "Ама САЩ бият негрите" :lol: :lol: , но ти тези работи, както винаги, не ги виждаш. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 01 апр 2016 13:33

1982 написа:Ами и аз писах за емигрантите към Русия, ама дойде Станко с дежурното "Ама САЩ бият негрите" :lol: :lol: , но ти тези работи, както винаги, не ги виждаш. ;)

За емигрантите в Русия пак си писал извадени от под ноктите неща. Понеже идвали от Казахстан (примерно), значи са тъпи и прости ли? Ми точно обратното е - доста по-интелигентни са от назобените с кейефси американски бидони.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 апр 2016 13:38

CTAHKO написа:
1982 написа:Ми, да, в САЩ и ЕС емигрират много хора с образование, квалификация м умения, разбира се, има и много плява, неизбежно е. А и там емигрират хора от цял свят, включително и много руснаци. :lol: :lol:

И един кубинец, емигрирал в САЩ, колко богат ли може да е :roll: Лодките едвам им носят парите, пък мозъчните им тръстове не могат да ги поемат всичките ;) Само да те светна нещо, понеже четенето за теб е географско понятие. Големите корпорации и милиардерите си изнасят капиталите от САЩ, ти си тръгнал да ни убеждаваш, че богаташите от останалата част от света са балъци и се натискат да им харизат парите си 8-) Аматьорче :!:

С такива мнения тук,визи за Австралия,Канада или Уругвай ще видиш на кукуво лято.Може само за Русия и то в някое село,защото Москва и Петербург
са страшно скъпи за живеене.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 апр 2016 13:50

В Русия емигрират предимно хора от републиките и това е нормално, друг и особено черните, трудно биха се приспособили към живота там. Отделно, че там и расизма си е сериозен проблем :| Колкото до Западна Европа, доколкото съм видял, на местата, дето ти се струват съмнителни и опасни - кварталите с бардаците и т.н. - там се мотаят предимно черни, които не ми се видяха особено интелигентни :lol: В Щатите - там емигрират всякакви, и бели, и мангасари. В южните щати има доста латиноси ( Мексико, Куба, Пуерто Рико и т.н. ), в Калифорния даже испанския е по-разпространен от английския :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 01 апр 2016 13:55

boabbb написа:В Русия емигрират предимно хора от републиките и това е нормално, друг и особено черните, трудно биха се приспособили към живота там.

Най-вече от Киргизстан и Таджикистан, парите, които изпращат обратно са около 40% от БВП на страните им.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 01 апр 2016 13:59

Турските власти са потвърдили задържането на Челик.

А иначе, когато разбереш, че лятото идва:
Изображение :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 апр 2016 14:00

И това са му постовете на 1982 при положение, че немал никакви симпатии към САЩ. Смятай... :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”