Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Е, не е заради студа![]()
, в Канада да не е по-топло ??! Ама много емигрират там.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
1982 написа:То па някой се е залетял да влиза .... само бедните и некадърни мюсюлмани от бившите републики в Кавказието и централна Азия.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:FLANKER написа:Дунаве, много трудно се влиза в Русия вече.
То па някой се е залетял да влиза .... само бедните и некадърни мюсюлмани от бившите републики в Кавказието и централна Азия.
1982 написа:Ми, да, в САЩ и ЕС емигрират много хора с образование, квалификация м умения, разбира се, има и много плява, неизбежно е. А и там емигрират хора от цял свят, включително и много руснаци.![]()
1982 написа:Ми, в Маями има и доста богати кубинци, явно може.![]()
![]()
Другите ти мокри сънища няма да ги коментирам, краха на САЩ го вещаете още от 1917-а година.![]()
1982 написа:Ми, в Маями има и доста богати кубинци, явно може.![]()
![]()
Другите ти мокри сънища няма да ги коментирам, краха на САЩ го вещаете още от 1917-а година. И все не идва.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта