България е на 30-то място http://www.fifa.com/worldfootball/ranki ... nking.html
Относно "А" група още не намирам инфо на сайта на FIFA
А група на 35 място в света за 2009 година, Премиършип 1-ви
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: А група на 35 място в света за 2009 година, Премиършип е лид
Бижутера написа:според класацията - да, на практика - не
Съгласен!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Ставаме 3-ма...Фен съм на МЮ и на Висшата лига,но Примера и Бундеслигата особено заслужават да са на първите 2 места,според менZinedineZidane написа:Бижутера написа:според класацията - да, на практика - не
Съгласен!

[offtopic]35-то място ни даже много,аз слагам на 40-то[/offtopic]
Re: А група на 35 място в света за 2009 година, Премиършип 1-ви
Много сме напред
Иначе според мен лидер трябва да е Примера

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- battlestar31
- Контакти:
Бижутера написа:biser31 написа:Висшата лига на Англия там е най добрия качествен и атрактивен футбол
според класацията - да, на практика - не
Да бе сигурен ли си че говорим за едно и също първенство

И по-какво определяте кой е номер 1?Дайте си критерийте.Според мен Премиершоп са номер1,защото в последните години доминират в най-силния клубен турнир в света-ШЛ.След като там са хегемони значи са най-добри.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
- Бижутера
- Контакти:
madhool написа:И по-какво определяте кой е номер 1?Дайте си критерийте.Според мен Премиершоп са номер1,защото в последните години доминират в най-силния клубен турнир в света-ШЛ.След като там са хегемони значи са най-добри.
това не е определящ фактор...тва, че отбори от Източна Европа напоследък доминират в лига европа значи ли, че там първенствата са по-силни от тези в Западна?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Sagittarius
Няколко мача съм гледал на Бразилското първенство и спокойно мога да кажа,че е в пъти по-слабо от Калчото и който и да е водещ шампионат.Първо-голяма тактическа неграмотност на повечето отбори,то не бяха бекове влезли в атака чак до корнера и забравил ида се върнат,то не бяха бразилски техники на защитници пред своето поле с последвали разбира се грешки,че стигна до абсолютно некъдърното съдийство!!!Няма по-смешно съдийство-куп симулации за дузпи,фалове,бразилски циганийки и онези свирят всеки лястовичи полет...Вярно,имат играчи-предимно халфове и нападатели,но и те са неграмотни,нападателите не се връщат и не помагат в защита и най-вече при корнери.Няма какво да говорим щом пенсия като Роналдо и изперкалия Адриано там ги правят луди,а намиращия се на преклонна възраст Хуан Верон практически сам спечели Копа Либертадорес изхвърляйки 2 бразилски отбора по пътя на Естудиантес.Обичат футбола,играят красиво,но толкова,изобщо са много много под класата на Европейския футбол и манталитет,защото на бразилците думата професионализъм и просто чужда,те не знаят какво значи това,дори едни най-големите им звезди играещи в Европа са скарани с нея(Роналдиньо,Роналдо,Адриано)....типично олицетворение на бразилския манталитет и футбол е нашия познайник от Локо Пд - Даксон.Качества-големи,манталитет-пачангааа,партииии...ей го пак си удължил ваканцийката за плажчета,пак ще дойде дебел и тлъст с 10 килца отгоре 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Върни се в “Футбол - България”