Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот sin4ec » 31 мар 2016 12:01

boabbb написа:Основната вина в случая е на Украйна. След като се водят военни действия, тази зона трябва да бъде забранена за полети :!: Това не е направено и резултатът е налице. И на САЩ, и на Русия е ясно кой е виновен, и с това, според мен, държат здраво Порошенко. Истината ще се изтъргува, холандците ще бъдат накарани да си траят, жалко е само за загиналите хора ...

Все едно аз съм го писал! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 мар 2016 12:12

Да, да, Русия знаели, че е Украйна, ама го прикривали. Айде, айде ..... още повече, за какво им е на Украйна да разполагат тоя Бук, като сепаратистите нямат авиация, това звучи повече от нелепо. Какво ще свалят, птичките от небето ли ??!

Факт е едно - министърът на отбраната на ДНР се похвалва на 17-и юли в личния си профил във Вконтакте, че са свалили някакъв Ан-26, малко след това излиза информацията, че над източна Украйна е свален пътнически самолет и Гиркин бързо-бързо трие коментара си. А същият ден никакъв украински самолет не е свалян.

Всеки да си го тълкува, както иска.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 31 мар 2016 12:16

1982 написа:Да, да, Русия знаели, че е Украйна, ама го прикривали. Айде, айде ..... още повече, за какво им е на Украйна да разполагат тоя Бук, като сепаратистите нямат авиация, това звучи повече от нелепо. Какво ще свалят, птичките от небето ли ??!

Факт е едно - министърът на отбраната на ДНР се похвалва на 17-и юли в личния си профил във Вконтакте, че са свалили някакъв Ан-26, малко след това излиза информацията, че над източна Украйна е свален пътнически самолет и Гиркин бързо-бързо трие коментара си. А същият ден никакъв украински самолет не е свалян.

Всеки да си го тълкува, както иска.

Май не си научил американските похвати - като няма враг, просто го създаваш. Колин Пауъл нагледно показа как се лъже цял свят, ама виждам, че още има такива дето верват в Дядо Коледа.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 мар 2016 12:21

Не знам, просто питам защо им е на Украйна Бук, след като няма какво да свалят ??! Малко е кофти въпросът, ама ....

А и министърът на отбраната на ДНР нещо не е могъл да си сдържи езика зад зъбите (образно казано) същия ден. :mrgreen: :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 31 мар 2016 12:22

- А какво ще си помислят в ЕС?
- Майната(мекият вариант на превода на думата) му на ЕС!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 31 мар 2016 13:11

1982 написа:Не знам, просто питам защо им е на Украйна Бук, след като няма какво да свалят ??! Малко е кофти въпросът, ама ....

А и министърът на отбраната на ДНР нещо не е могъл да си сдържи езика зад зъбите (образно казано) същия ден. :mrgreen: :mrgreen:

За да обвинят сепаратистите? :idea: Много кофти въпрос, няма що.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 мар 2016 13:24

Да, то така става, сваляш си разни пътнически самолети и казваш после, че друг ги е свалил, а светът веднага ти повярва. Айде някоя малко по-сериозна теория, не сме в детската градина, това е комично обяснение.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 31 мар 2016 13:30

Е що, как става?

Operation Northwoods was a proposed false flag operation against the Cuban government, that originated within the Department of Defense (DoD) and the Joint Chiefs of Staff (JCS) of the United States government in 1962. The proposals called for the Central Intelligence Agency (CIA) or other US government operatives to commit acts of terrorism against American civilians and military targets, blaming it on the Cuban government, and using it to justify a war against Cuba. The proposals were rejected by the Kennedy administration.

Ей така става. Постоянно. Това е стилът на ЦРУ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 мар 2016 13:39

Говорим за 2014-а, все пак, около земята гъмжи от сателити, Русия е на няколко километра разстояние и е бъкано с радари и други системи за наблюдение, ей така се пробутва толкова евтина шашма.
Айде, айде, никой не е толкова тъп, че да опита да пробутва такъв евтин номер. ;)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 31 мар 2016 13:53

fcb_bg написа:
CTAHKO написа:
fcb_bg написа:Аз доколко съм чел по темата, военни самолети изобщо не летят на височина 10 000м. Нито честотите им съвпадат с гражданските.

Други са схемите, ама как да е :) Нека да оставим НАТО-вските възпитаници да се мъчат на воля :)

Мде да знам, аз съм лаик. Просто търся мотива и реална причина да се вкара от Русия "БУК" в Украйна. Колкото и да си блъскам тъпата тиква, причина не намирам. Още повече такава, която ще докара дивиденти на Путин, а не санкции.

Бе направо С 300 им е дал, ами украинските техничари все още произвеждат Букове модел 95 ... :lol:

Как се крие активен радиолокатор бе, като този на Бука? Ако има такова нещо при опълченците веднага щеше да е засечено от украинците. Те, че са некадърници и пият три пъти повече от руснаците е едно на ръка, ама това е елементарно нещо за която и да е ПВО...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Архив”