pampi написа:1982 написа:Станко, преведи, бе, човек, къде отиде ??![]()
Въпрос, с повишена за теб трудност, намери 1 разлика между двете снимки!![]()
Явно и Стрелков не е направил разлика между Ан и Боинг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pampi написа:1982 написа:Станко, преведи, бе, човек, къде отиде ??![]()
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Captain Stottlemeyer написа:CTAHKO написа:...Една новина или е вярна или не е. Ако е вярна, а я няма във водещите и масови медии, това ясно показва, за каква свобода на словото става въпрос и колко са Шарлита многострадалните еврейчета ....
Много добро заключение, другарю станко! Само че защо тази новина я няма и във водещите руски СМИ!? Защо примерно "Московский комсомолец" - този рупор на истината не я разтръби на първа страница!? Вярно, от "новината" са минали само някакви си два месеца, но все пак - защо водещите руски медии мълчат?Защо я отразяват само разни лайняни сайтчета, посещавани от мухи-лайнарки!?...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Nuke написа:1982 написа:Nuke написа:Сепаратистите не са имали оперативен БУК, или поне никой от комисията не знае за такъв. Това го пише в официалния доклад. Каквото и да говорите, това са факти!
Че аз за това няма да седна и да споря, но замисли се! Ако им е станало известно в последствие, досега щеше да е разтръбено навсякъде. Значи и до ден днешен нямат данни за работеща система БУК на сепаратистите. Това на какви мисли навява? Ако е свален тоя самолет с БУК, пък само за едната страна се знае, че го притежава, при всичките сателитни снимки на американците!
CTAHKO написа:Captain Stottlemeyer написа:CTAHKO написа:...Една новина или е вярна или не е. Ако е вярна, а я няма във водещите и масови медии, това ясно показва, за каква свобода на словото става въпрос и колко са Шарлита многострадалните еврейчета ....
Много добро заключение, другарю станко! Само че защо тази новина я няма и във водещите руски СМИ!? Защо примерно "Московский комсомолец" - този рупор на истината не я разтръби на първа страница!? Вярно, от "новината" са минали само някакви си два месеца, но все пак - защо водещите руски медии мълчат?Защо я отразяват само разни лайняни сайтчета, посещавани от мухи-лайнарки!?...
Щото са независимиИ не я отразяват само лайняни сайтчета, нито пък е от преди 2 месеца
Преди 2 месеца е било прослушването на комисията, новината излезе преди няколко дни
С най-добри намерения изчаках няколко дена да покажат новината, чаках, чаках, но търпението ми не е безгранично и реших да взема нещата в свои ръце и да сложа край на информационното затъмнение
![]()
Ето ти от холандски сайт резултати от разследването (даже не знам какво говорят) http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenla ... -ontsporen Някой ако разбира този език, да превежда
![]()
Ето ти и туитъра на зам. председателя на холандския парламентhttps://twitter.com/pieteromtzigt
ivan56 написа:pampi написа:1982 написа:Станко, преведи, бе, човек, къде отиде ??![]()
pampi написа:ivan56 написа:pampi написа:1982 написа:Станко, преведи, бе, човек, къде отиде ??![]()
Този АН 26 е свален три дена по-рано и не с "Бук" ... балъче...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:pampi написа: Този АН 26 е свален три дена по-рано и не с "Бук" ... балъче...
В района на мина „Прогрес” е свален още един украински военно-транспортен самолет Ан-26. За това разказват свидетели, които самолета да пада, след като го е улучила ракета, изстреляна от земята. -
Молим без обиди, че и аз мога
CTAHKO написа:Captain Stottlemeyer написа:CTAHKO написа:...Една новина или е вярна или не е. Ако е вярна, а я няма във водещите и масови медии, това ясно показва, за каква свобода на словото става въпрос и колко са Шарлита многострадалните еврейчета ....
Щото са независимиИ не я отразяват само лайняни сайтчета, нито пък е от преди 2 месеца
Преди 2 месеца е било прослушването на комисията, новината излезе преди няколко дни
С най-добри намерения изчаках няколко дена да покажат новината, чаках, чаках, но търпението ми не е безгранично и реших да взема нещата в свои ръце и да сложа край на информационното затъмнение
![]()
Ето ти от холандски сайт резултати от разследването (даже не знам какво говорят) Някой ако разбира този език, да превежда
![]()
Ето ти и туитъра на зам. председателя на холандския парламентhttps://twitter.com/pieteromtzigt
CTAHKO написа:....И не я отразяват само лайняни сайтчета, нито пък е от преди 2 месецаПреди 2 месеца е било прослушването на комисията, новината излезе преди няколко дни
...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост