Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Разследващите от Холандия: Украйна е свалила МН17 над До

Мнениеот ivan56 » 30 мар 2016 17:14

pampi написа:
1982 написа:Станко, преведи, бе, човек, къде отиде ?? :lol: :lol:

Изображение
Изображение

Въпрос, с повишена за теб трудност, намери 1 разлика между двете снимки! :arrow: :lol:

Явно и Стрелков не е направил разлика между Ан и Боинг :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 мар 2016 17:16

Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:...Една новина или е вярна или не е. Ако е вярна, а я няма във водещите и масови медии, това ясно показва, за каква свобода на словото става въпрос и колко са Шарлита многострадалните еврейчета ....

Много добро заключение, другарю станко! Само че защо тази новина я няма и във водещите руски СМИ!? Защо примерно "Московский комсомолец" - този рупор на истината не я разтръби на първа страница!? Вярно, от "новината" са минали само някакви си два месеца, но все пак - защо водещите руски медии мълчат? :o Защо я отразяват само разни лайняни сайтчета, посещавани от мухи-лайнарки!?...

Щото са независими :!: И не я отразяват само лайняни сайтчета, нито пък е от преди 2 месеца 8-) Преди 2 месеца е било прослушването на комисията, новината излезе преди няколко дни 8-) С най-добри намерения изчаках няколко дена да покажат новината, чаках, чаках, но търпението ми не е безгранично и реших да взема нещата в свои ръце и да сложа край на информационното затъмнение 8-)

Ето ти от холандски сайт резултати от разследването (даже не знам какво говорят :oops: ) http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenla ... -ontsporen Някой ако разбира този език, да превежда 8-)

Ето ти и туитъра на зам. председателя на холандския парламент 8-) https://twitter.com/pieteromtzigt
Последна промяна от CTAHKO на 30 мар 2016 17:18, променено общо 2 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 30 мар 2016 17:16

Nuke написа:
1982 написа:
Nuke написа:Сепаратистите не са имали оперативен БУК, или поне никой от комисията не знае за такъв. Това го пише в официалния доклад. Каквото и да говорите, това са факти!

;)

Че аз за това няма да седна и да споря, но замисли се! Ако им е станало известно в последствие, досега щеше да е разтръбено навсякъде. Значи и до ден днешен нямат данни за работеща система БУК на сепаратистите. Това на какви мисли навява? Ако е свален тоя самолет с БУК, пък само за едната страна се знае, че го притежава, при всичките сателитни снимки на американците!

Що се занимаваш да спориш с тях, те хал-хабер си нямат що е това "Бук' и как се привежда в бойна готовност. Мислят си, че е РПГ ... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 30 мар 2016 17:21

CTAHKO написа:
CTAHKO написа:...Една новина или е вярна или не е. Ако е вярна, а я няма във водещите и масови медии, това ясно показва, за каква свобода на словото става въпрос и колко са Шарлита многострадалните еврейчета ....

Много добро заключение, другарю станко! Само че защо тази новина я няма и във водещите руски СМИ!? Защо примерно "Московский комсомолец" - този рупор на истината не я разтръби на първа страница!? Вярно, от "новината" са минали само някакви си два месеца, но все пак - защо водещите руски медии мълчат? :o Защо я отразяват само разни лайняни сайтчета, посещавани от мухи-лайнарки!?...

Щото са независими :!: И не я отразяват само лайняни сайтчета, нито пък е от преди 2 месеца 8-) Преди 2 месеца е било прослушването на комисията, новината излезе преди няколко дни 8-) С най-добри намерения изчаках няколко дена да покажат новината, чаках, чаках, но търпението ми не е безгранично и реших да взема нещата в свои ръце и да сложа край на информационното затъмнение 8-)

Ето ти от холандски сайт резултати от разследването (даже не знам какво говорят :oops: ) http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenla ... -ontsporen Някой ако разбира този език, да превежда 8-)

Ето ти и туитъра на зам. председателя на холандския парламент 8-) https://twitter.com/pieteromtzigt

Не разваляй слетобедния рахатлък на Туркофилите по нашите ширини.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 30 мар 2016 17:21

ivan56 написа:
pampi написа:

Изображение
Изображение

Въпрос, с повишена за теб трудност, намери 1 разлика между двете снимки! :arrow: :lol:

Този АН 26 е свален три дена по-рано и не с "Бук" ... балъче... :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 мар 2016 17:28

pampi написа:
ivan56 написа:
pampi написа:

Изображение
Изображение

Този АН 26 е свален три дена по-рано и не с "Бук" ... балъче... :lol:

В района на мина „Прогрес” е свален още един украински военно-транспортен самолет Ан-26. За това разказват свидетели, които самолета да пада, след като го е улучила ракета, изстреляна от земята. -

Молим без обиди, че и аз мога 8-)
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 30 мар 2016 17:30

ivan56 написа:
pampi написа: Този АН 26 е свален три дена по-рано и не с "Бук" ... балъче... :lol:

В района на мина „Прогрес” е свален още един украински военно-транспортен самолет Ан-26. За това разказват свидетели, които самолета да пада, след като го е улучила ракета, изстреляна от земята. -

Молим без обиди, че и аз мога 8-)

Кое е обида?
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 мар 2016 17:32

CTAHKO написа:

Ето ти от холандски сайт резултати от разследването (даже не знам какво говорят :oops: ) Някой ако разбира този език, да превежда 8-)

Знаеш руски заповядай.
https://noodleremover.news/%D0%BE-%D1%8 ... .3hgk8cxk2
Последна промяна от ivan56 на 30 мар 2016 17:33, променено общо 1 път.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 мар 2016 17:32

Честно да ви кажа, даже и украинци да са го свалили тоя самолет, аз бих оневинил изпълнителите на заповедта. Какво са виновни те, че разни идиоти пускат самолети да летят през тая територия, където се води война?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 мар 2016 17:38

CTAHKO написа:....И не я отразяват само лайняни сайтчета, нито пък е от преди 2 месеца 8-) Преди 2 месеца е било прослушването на комисията, новината излезе преди няколко дни 8-) С най-добри намерения изчаках няколко дена да покажат новината, чаках, чаках, но търпението ми не е безгранично и реших да взема нещата в свои ръце и да сложа край на информационното затъмнение 8-) ...

Я пак!... :lol: :lol: :lol: В Хаскьой Заман може би...!? :lol:
http://sl-lopatnikov.livejournal.com/1409928.html
http://antifashist.com/item/gollandskij ... rainy.html
П.П. И станко, като плюеш "еврейчетата", имай малко почит към бащицата на твоя любим Челси - Роман Аронович Абрамович, той е полуевреин, все пак... 8-)
П.П.П. Валката е много ниска топка - не си заслужава да му отговарям изобщо. :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 30 мар 2016 17:44, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Архив”