Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 29 мар 2016 20:21

diplomat написа:Имам да правя анкетен проект по политология за разбиранията на младите хора спрямо Русия и всяка информация е полезна за мен.

Масата от хората не са толкова ЗА Русия или Путин, колкото ПРОТИВ САЩ и провежданата от тях политика през последните 25 години 8-) Съответно Русия и Китай са единствените противопоставили се открито държави. Но Путин е по-разпознаваем поради обясними причини. Нормално е хората да им симпатизират. Съответно на някои хора не им харесва, че на никой не му се нрави провежданата от тях некадърна политика и почват с подковаване на общественото мнение с рубладжийство, родоотстъпничество и т.н., ама и това не им помага да излезнат от лайната, в които са нагазили до ушите. И това си е напълно нормално. То виж само кои се вихрят по всички телевизии, като агитатори и защитници на демокрацията и измилените им евроатлантически ценности. Кой ще припознаеш като демократ, антикомунист и дисидент? Дайнов ли, Кръстев ли, Минчев ли, агент Ивайло ли, агент Алберт ли, агент Наско ли, "Америка за България" ли, БХК ли, "Отворено общество" ли, "Протестна мрежа" ли :roll:

П.П. Изкарах ти шестицата, стига Дайнов да не е сред проверяващите :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 29 мар 2016 20:22

CTAHKO написа:
diplomat написа:Първоначалното ти твърдение беше различно, но ще приема новия ти аргумент. Не съм много съгласен с твоите тези и знам, че си противник на държавата от марксистка гледна точка, ала също така знам, че няма смисъл да споря с теб, след като ти ще се опитваш само да ме мачкаш заради мнението ми.

Е кое е по-различното на първоначалното ми твърдение :roll: Нима не е истина, че правителствата в БГ през последните 26 години се назначават отвън :?: Или може би вярваш в правото на избор на обикновения човек и честните избори :roll: И това не е само в БГ 8-) А който не иска да играе по схемата...някои вече не са между живите, а на други им пускат бомбите все още 8-)

Радвам се, че си забелязал грозната тенденция Русия да ни назначава и сваля правителства, като по този начин поголовно погазва суверенитета ни, тъй както и ЕС не може.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 мар 2016 20:25

fcb_bg написа:http://geopolitica.eu/actualno/1169-smqna-na-rejima-v-rusiq-zashto-vashington-ne-haresva-vladimir-putin

Има за всекиго по нещо.

Забележете годината на анализа и дали не е предсказал бъдещи събития.

Сега някой ако ми обясни, на кому хуя държат при Навалски българските продажници от НПО-тата, ще му бъда безкрайно признателен 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 мар 2016 20:47

CTAHKO написа:
diplomat написа:Имам да правя анкетен проект по политология за разбиранията на младите хора спрямо Русия и всяка информация е полезна за мен.

Масата от хората не са толкова ЗА Русия или Путин, колкото ПРОТИВ САЩ и провежданата от тях политика през последните 25 години 8-) Съответно Русия и Китай са единствените противопоставили се открито държави. Но Путин е по-разпознаваем поради обясними причини. Нормално е хората да им симпатизират. Съответно на някои хора не им харесва, че на никой не му се нрави провежданата от тях некадърна политика и почват с подковаване на общественото мнение с рубладжийство, родоотстъпничество и т.н., ама и това не им помага да излезнат от лайната, в които са нагазили до ушите. И това си е напълно нормално. То виж само кои се вихрят по всички телевизии, като агитатори и защитници на демокрацията и измилените им евроатлантически ценности. Кой ще припознаеш като демократ, антикомунист и дисидент? Дайнов ли, Кръстев ли, Минчев ли, агент Ивайло ли, агент Алберт ли, агент Наско ли, "Америка за България" ли, БХК ли, "Отворено общество" ли, "Протестна мрежа" ли :roll:

П.П. Изкарах ти шестицата, стига Дайнов да не е сред проверяващите :lol:

Благодарен съм ти за отзивчивостта, но проекта е доста по-обширен и трябва да се базира на по-голяма извадка от хора, както и трябва да използвам научно издържани методи за анкетирането. Иначе, не знам откъде, как и защо си останал с впечатлението, че имам добро мнение за изброените от теб индивиди и организации. :?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 мар 2016 20:51

Станко, още нещо интересно да добавя за НБУ - наистина още преди да запиша там, знаех каква слава му се носи. Но мога смело да кажа, че такива като Дайнов са малцинство, при това доста малко. Има страшно много кадърни преподаватели, с разнородни разбирания за икономика, политика, социология и т.н. Записах един общообразователен курс по икономика и там доцентката ме шокира с огромната си критика за икономическите модели в България, критика към прилагането на закона за поддържане на реалното равноправие и честна конкуренция, както и редица други негативни коментари относно проблемите в цялостната парична система, влиянието на Централните наднационални банки и прочие. ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 мар 2016 20:53

CTAHKO написа:
fcb_bg написа:http://geopolitica.eu/actualno/1169-smqna-na-rejima-v-rusiq-zashto-vashington-ne-haresva-vladimir-putin

Има за всекиго по нещо.

Сега някой ако ми обясни, на кому хуя държат при Навалски българските продажници от НПО-тата, ще му бъда безкрайно признателен 8-)

Аз мога да ти обясня, но няма нужда. Но за публиката- в Русия цветна революция няма никакъв шанс. Следователно, впредвид предстоящите избори в тази държавица, и с оглед някои други събития, предстои масирана медийна атака по Путин и Русия на всички фронтове. Атаката с огромна доза вероятност ще е относно Путин: за лично облагодетелстване, корупция и тъмни( предимно недоказуеми) сделки, а относно Русия: за нарушаване правата на човека, намеса в работите на суверенни държави, хибридни войни, имперски амбиции и прочее глупости.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 29 мар 2016 21:31

sin4ec написа:
CTAHKO написа:

Има за всекиго по нещо.

Аз мога да ти обясня, но няма нужда. Но за публиката- в Русия цветна революция няма никакъв шанс. Следователно, впредвид предстоящите избори в тази държавица, и с оглед някои други събития, предстои масирана медийна атака по Путин и Русия на всички фронтове. Атаката с огромна доза вероятност ще е относно Путин: за лично облагодетелстване, корупция и тъмни( предимно недоказуеми) сделки, а относно Русия: за нарушаване правата на човека, намеса в работите на суверенни държави, хибридни войни, имперски амбиции и прочее глупости.

Путин жестоко наруши правата на сексуалните малцинства (в някои западни държави - мнозинства) да рекламират "дейността" си сред децата и сър Джон ще се погрижи той да си плати за това!
Believe in her, if you are able...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 мар 2016 21:39

CTAHKO написа:
Е кое е по-различното на първоначалното ми твърдение :roll: Нима не е истина, че правителствата в БГ през последните 26 години се назначават отвън :?:

Защо да ограничаваме периодът на вмешателство ?
Аз викам, като пишем за това, че отвън ни се назначават управляващите, да се върнем още в годината след възстановяването на Държавноста ни, след Руско-турската война от 1877-1878.
Батенберг - назначен отвън.
Фердинанд, тоже.
"Народната власт" и те така.

Общо-взето загубихме независимоста и самостоятелноста си, с падането на Търново през 1393-та г. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 мар 2016 21:50

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:
Е кое е по-различното на първоначалното ми твърдение :roll: Нима не е истина, че правителствата в БГ през последните 26 години се назначават отвън :?:

Защо да ограничаваме периодът на вмешателство ?
Аз викам, като пишем за това, че отвън ни се назначават управляващите, да се върнем още в годината след възстановяването на Държавноста ни, след Руско-турската война от 1877-1878.
Батенберг - назначен отвън.
Фердинанд, тоже.
"Народната власт" и те така.

Общо-взето загубихме независимоста и самостоятелноста си, с падането на Търново през 1393-та г. :|

Бе то на Англия, Русия и Белгия, Полша също, крале и императори са назначавани отвън, че на нас ли, които при ориентиране към монархия нямаме нито един наследник с аристократичен произход.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 мар 2016 22:39

Американски изтребител се е разбил в Афганистан

Изтребител Ф-16 на американските военновъздушни сили се е разбил днес по време на излитане от авиобазата в Баграм, Афганистан.

Това съобщи прессекретарят на Пентагона Питър Кук на брифинг за журналисти в министерството на отбраната на САЩ, предаде ТАСС.

Кук посочи, че пилотът е катапултирал благополучно и е останал жив. Започнато е разследване на произшествието.

Източник: БТА

Върни се в “Свободна зона”