Командата на Леонид превзема Франция днес
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Командата на Леонид превзема Франция днес
Е такива инфантилни антиамерикански лозунги не е имало и по времето на Студената война.Млъквам че ще кажа нещо за което съжалявам...........
Re: Командата на Слуцкий превзема Франция днес
Sibir_Novosibirsk написа:saract написа:Sibir_Novosibirsk написа:saract написа:Не и на български и на руски си е все Слуцкий-Така просто се казва този деблелак.
Kaжи го на по-неграмотните от теб в уикипедия, умествен слабак.
https://bg.wikipedia.org/wiki/Леонид_Слуцки
Ей русофилче я по леко с обидите.Ще престана да те приема като симпатичен олигофрен.И аз мога да хапя.
Tи първи започна, клонирането е в Америка, те вече са правили неуспешни и антихуманни опити с хора и с животни, да същите на които им се кланяш.
Не бе по хуманна държава от Царска Русия,СССР и сега Русия просто не е измисляна на този свят.Трябва да ти пиша три дни там какви опити със собствените си поданици са правени.Включително и това да хвърлиш атомна бомба над собстевната си армия-
-
Re: Командата на Слуцкий превзема Франция днес
saract написа:Sibir_Novosibirsk написа:saract написа:Sibir_Novosibirsk написа:saract написа:Не и на български и на руски си е все Слуцкий-Така просто се казва този деблелак.
Kaжи го на по-неграмотните от теб в уикипедия, умествен слабак.
https://bg.wikipedia.org/wiki/Леонид_Слуцки
Ей русофилче я по леко с обидите.Ще престана да те приема като симпатичен олигофрен.И аз мога да хапя.
Tи първи започна, клонирането е в Америка, те вече са правили неуспешни и антихуманни опити с хора и с животни, да същите на които им се кланяш.
Не бе по хуманна държава от Царска Русия,СССР и сега Русия просто не е измисляна на този свят.Трябва да ти пиша три дни там какви опити със собствените си поданици са правени.Включително и това да хвърлиш атомна бомба над собстевната си армия-
С американофили не желая да говоря, точка. Това ченгето - американофил, винаги си знае неговото и чужда гледна точка не приема. Стига чак до свободни съчинения, когато иска да обори някого.
Последна промяна от Sibir_Novosibirsk на 29 мар 2016 15:43, променено общо 1 път.
Аз съм българофил но хайде няма да ти чупя хатъра.Като не искаш...........
-
saract написа:Аз съм българофил но хайде няма да ти чупя хатъра.Като не искаш...........
И за това си писал Източна Антарктида и си фен на Атлетико Мадрид, а не на Дунав Русе или Етър, сигурно защото си горд българин...
"Командата на Леонид превзема Франция днес" - колега, ако става въпрос за котарака, той не се ли казваше Леополд
По темата, ..... блядовете ще превземата Париж, колкото Зенит превзе Лисабон

По темата, ..... блядовете ще превземата Париж, колкото Зенит превзе Лисабон

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Sibir_Novosibirsk написа:saract написа:Аз съм българофил но хайде няма да ти чупя хатъра.Като не искаш...........
И за това си писал Източна Антарктида и си фен на Атлетико Мадрид, а не на Дунав Русе или Етър, сигурно защото си горд българин...
Фен съм и на Славия между другото.........Нещо против Атлетико?
-
Български форум пълен с БЕЗРОДНИЦИ! ГНУС!
- Daniel Levski
- Контакти:
Момче, много си смешен. Ако си руснак о.к., ама така да се прехласваш по едни смотаняци е направо смешно. 

Sibir_Novosibirsk написа:Който иска да направи пари - коефицент от 6.00 в магазините на Еворуфутбол за победа на Сборная си е абсолютен подарък!
ВПЕРЁД РОССИЯ!!!
Спирай крокодила момче, че вече ти се разпада и мозъка ...
Върни се в “Кошче за отпадъци”