"Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: "Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Мнениеот Furious_Monk » 28 мар 2016 22:04

Мариан Велчев става все по посредствен и безличен.Ето как за три сезона упорита работа се разбива един доста интересен образ. Бахаров също изненадва с това че не може да влезе стабилно в ролята на побеснял психопат. Без смисъла на диалозите не прилича на нищо. Искаше ми се да стане нещо интересно от този сериал, защото има върху какво да стъпи.На сценаристите дори не им е нужно кой знае какво въображение, имайки предвид държавата в която живеем... и пак не се получават нещата.

От новите актьори Силвия Петкова си заслужава гледането, определено има какво да се види и като роля, и като визия, и като игра.Успява да докара търсената твърдост на мъжкарана ,без да губи от женската си привлекателност.

Всичко това си е лично мнение, но като цяло дори и при крайно занижени очаквания, пак има с какво да ме разочарова.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 мар 2016 00:45

Вчера това Бентли в Италия с българска гражданска отговорност и каско от БулИнс (стикерът за кръводаряване) изби рибата. :lol: Наистина сериалът вдигна много очакванията, а тази дълга пауза между четвъртия и петия сезон някак уби ... динамиката.

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 29 мар 2016 15:10

TodorT написа:Вчера това Бентли в Италия с българска гражданска отговорност и каско от БулИнс (стикерът за кръводаряване) изби рибата. :lol: Наистина сериалът вдигна много очакванията, а тази дълга пауза между четвъртия и петия сезон някак уби ... динамиката.

То и в кадрите от "Турция" джипа беше с българска винетка.
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 мар 2016 18:12

Там поне бяха лепнали нещо (ако не се лъжа) :lol: Абе тъпи гафове... :x :oops:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 29 мар 2016 18:22

и пети сезон са пуснали...след втори епизод на 4 сезон го спрях.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 29 мар 2016 18:59

Sardukar написа:и пети сезон са пуснали...след втори епизод на 4 сезон го спрях.

И аз така, ама викам да пусна 5 сезон да видя за какво става въпрос , много зле положението ;)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 29 мар 2016 19:55

Sardukar написа:и пети сезон са пуснали...след втори епизод на 4 сезон го спрях.

А аз на 3-тия епизод :mrgreen:

След 2-ри сезон намалиха темпото. 3-ти сезон имаше някои уникални серии, но завършека беше посредствен. 4-тия удари дъното, а един сериал щом ме разочарова веднъж, го приключам завинаги.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 01 апр 2016 01:48

Така е, но първите два сезона, особено първия, си остават най-яките бг сезони евър :roll: :oops: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 апр 2016 23:41

Следващия епизод определено ще бъде интересен за дажвидим как ще се измъкне Андонов от случав „ Ил Кане ” .

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 апр 2016 13:25

Да, така си и знаех. Втората серия беше много, ама много добра! Сабален я гледах чак, че я отървах миналата седмица. Психоложката ме израдва, много е дива! Така го жегна по болното место Куката, че хлътна от пръв поглед и ще е интересно. Браво, добре са я изпипали, но първият беше фалш работа. Грешки нема как да няма, то и във високобюджетни продукции ги откриваме, камо ли от БНТ. Макар че е малко дребен за полицайчек, Ерол и той почва да радва с ролята си. Е, кво да стори момчето, не порасло. [offtopic]Ще ви разкрием и една тайна - подозирам, че Бойко Кръстанов е син на една моя дасакалка от Унито. Но трябва да проверя, майка му си живее в Смолян. Него обаче не съм го мяркал честно казано по там. Но не съм сигурен де, че не пише къде е роден. Но пък мойта даскалка и той си приличат много, затова мисля, че той и е син. Ще разбера, нищо не може да се скрие от зоркия ми поглед. :)[/offtopic]От друга страна това може да е умишлен похват, за да покажат, че дори и най-невзрачния човечец на закона може да свърши работата си под прикритие ако има желание, така че не мога да знам какво се върти в главите на сценаристите. Не са чак толкова лоши първите му стъпки на престъпник, да кажем, че може и по-добре. А в тоз грозния психопат пък веднага се влюбих- много грозен е иначе, но те всички психопати са грозни, но, да, втората серийка много ми хареса и без некакви сериозни сцени да е имало, получи им се много добре и сюжетът става и по-разчупен и цветен с италианската жилка и гафа на Иво, ами да видим...Но от една серийка двама любимци да имам, това си е постижение в киноиндустрията. Никога не съм имал по двама аз, вече да- двамата психаря- този извън закона и този на страната на закона си ме зарадваха максимално. Тръпна за мига, когато ще ги сблъскат един срещу друг- да видите на гъзарите как им омекват краката, когато ги хване тая мацка. Досетих се какво ще последва, но няма значение- сцената ще е епическа, ако разбира се я имат. :)

[offtopic]Ако я нямат, просто грях им на душата и да им пикам на сценария. Да ме вземат мен, ще им го напишем у три тома и ще се хареса масово- да сблъскаш двама психари е най-зрелищното нещо във филм и да наблюдаваш кой ще се огъне под натиск и напрежение, нищо че се прави кораво копеле. А и подобна сцена я има при всеки разпит на престъпник, с тази разлика, че психологът нема да е такъв психо, а тая кучка бърка дълбоко и ще накара и всеки престъпник да я иска, защото е по-силен образ от него и Куката е корав, но е твърде чувствителен за престъпник, дори по снимката го усети още.. Няма да им прости зрителя ако не ги сблъскат големите психовци, но пък победителят от този двубой, ще спечели дори феновете на Куката на своя страна! Няма Иво, няма Ерол, няма Марто, няма и Кука- победителят взима всичко, другите ще потънат направо, дано да е тей! :)[/offtopic] Серията е много силна, но требе да я схванеш така, както са я запланували. Аз се досетих по-лесно, щото филми за психари и сериали ме най-радват- сълзливите истории ей там у турските сериали. Психарите са силните образи и тях не можеш да ги забравиш, но пък искаш само по филмите да ги има. Е, за жалост и в живота е пълно с такива и къде по-големи. И аз предпочитам само в киното да ги има, по-лошото е, че неща даващи ги по филмите, си се случват. Не е грешка и като се смята, че филмите са скапали света, а компютрите пък ще го довършат. Ивака почва да се държи съвсем като льольо, не му се отдава да е престъпник. Ако го очистят изненадващо, нема да сгрешат- за продаване на жипки си става и му отива (не, не съм му насъбрал заради липсата на печеливши билети по реповете от лотарията). Дори погледа му е един забавен и некакъв ми е много странен, ама определено нещата стават по-зле при него с ролята. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Свободна зона”