#КОЙ ще обясни защо мизерния ЦСКА може да вземе купа, а Левски складира калъфи!?
Автор: Владимир Зарков
Дата: март 28, 2016
Преди да започна, да взема да уточня нещо. Мач от „А“ група не съм гледал, откакто тя е платена. А на живо от още повече. Просто ми писна. 25 години съм в тоя „бизнес“. Противни са ми и играчите, и…играчите. Даже и футболния ни сайт да съм затрил, ама не искам да троша хатъра на момчетата дето работят в него. А и не работят лошо – всеки ден по 10-15 хиляди човека водят.
Та в четвъртък вечерта ми звъни Степан Хиндилян. Колега, който страшно уважавам от разследванията му в „Медиапул“. И лидер на агитката на Левски, с който съм се срещал веднъж в компанията на Владимир Николов. Беше в дните, в които с капитанът на националния отбор решихме да спасим волейболния Левски, когато всички вече го бяха погребали. Начело със сектор „Б“!
Та Степан ми се накара, че в 7DniFutbol.bg се пишело само срещу Левски, 7DniFutbol.bg работел срещу Левски, 7DniFutbol.bg живеел на гърба на Левски. И обясни, че пари изкарани със злоба рано или късно пресядат. Да ми се беше обадил някой от тото-тръста, нямаше да обърна внимание. Но както казах, Степан го уважавам, защото с разследванията си някога бръкна в рана, която чак две години по-късно някой тръгна да лекува. А и той и само той питаше на КОЙ е Левски. Поне доскоро. Та заради всичко това се чувствам длъжен да отговоря на г-н Хиндилян. Или просто Степан, както реши.
1. Злоба към Левски няма и не може да има. Защото става дума за бизнес. Бизнес, който като вестникар ще ви кажа, че е най-добре, когато Левски е шампион! По тиражите съдя. За да върви този бизнес, трябва Левски да е добре! ЦСКА също! Само че Левски е много зле. Поради което бизнес няма. Не и за тези, които искат да печелят честно в него. Сега от Левски печелят онези, които играят с коефициенти, които живуркат от комисионни. Поради което пък Левски не печели. На терена. И за седма поредна година ще остане с калъфките! Което е най-срамната страница в стогодишната история. Да се бориш срещу този срам, не е злоба!
Апропо, как УС на Левски ще обясни на феновете, че към днешна дата трето дивизионният ЦСКА има 300 пъти по-голям шанс да спечели трофей от полу държавения Левски!?
2. 7DniFutbol.bg не работи срещу Левски, защото това означава да работи срещу себе си. Но много хора в ПФК Левски работят срещу Левски! Тази зима бяхме на среща с едни опосуми. Предложих им Константин Баждеков да се подпише какви пари Левски ще изкара от домакинските мачове. А ние заставаме с името си и финансовите гаранти, че ще ги удвоим. Поне! Как ще го правим, наша си работа в 7DniFutbol.bg, слава Богу имаме 250 000 души във Фейсбук-групите. И още толкова по страниците ни. А и опита с Локо Пловдив е зад гърба си. Никой не се обади, никой не пое гаранция, каквато ние давахме. Само опосумите си направиха густо с ръста на Гриша Ганчев, все едно те не носят 33-и номер обувки! И не доизносват букмейкърски любовници. И не им мирише рабтота в опоскалата 300 милиона държавна пара „Тв7“.
Апропо, миналата седмица Косьо Баждеков изплака, че за последния си домакински мач Левски продал 500 билета! Кой е виновен за това?
3. Васил Левски е любимия ми исторически герой. Както на милиони българи. И с оглед професията ми, смятам за призвание да пазя Левски, независимо футболен или волейболен, от турско робство. Поради което 7DniFutbol.bg няма да спре да пита, за разлика от сектор „Б“, на КОЙ е Левски? Това не е работа срещу Левски! Това е битка срещу поробителите му.
И много моля НИ КОЙ да не ми обяснява, че адвокат Ангелов няма нищо общо с КОЙ! Познавам го от времето, когато като част от кантората на Тодор Батков, участваше в приватизацията на ИПК „Родина“, в партньорство с вестника, който ръководех. Познавам го и от времето на кабинета „Орешарски“, когато не излизаше от кабинета на главния редактор на друг спортен вестник. Така, докато не се роди култовото ТВ-прозрение, че „Делян Пеевски е единствената жертва на модела „КОЙ“! И в този ред на мисли да не ви казвам на кой е откровението: „Делян му излиза през носа да издържа Левски през „Булгартабак“?
Апропо, на сектор Б харесва ли му да е на най-мразения човек в държавата!?
Много моля НИ КОЙ да не ми обяснава, че Николай Иванов е по свое голямо, силно и детско желание да е в Левски. Миналата година бях по това време в кабинета на шефа на „Юпитер Холдинг“. Уреждах да се направи ложа на „Лаута“, носеща името на неговия хотел. Човекът се нави, извади 10 000 лева, помогна на „черно-белите“ в труден момент, свършихме работа. Тогава обаче каза: „Не искам да влизам за нищо на света във футбола. Ще помагам отстрани, локомотивец съм, но моля ви се в тая помия не ме вкарвайте. Няма какво да правя във футбола, там са само кражби и схеми. Единствено трябва да направя на „Персенк“ (хотела му в Девин – б.р.) изкуствен терен и още един друг за подготовка. Че оня ден ми звъни Бойко кой ли е този!? и ме пита да прати ли полицейския отбор на подготовка!“
Апропо, преди няколко месеца същият бизнесмен каза, че „От малък съм левскар и влизам в клуба по свое желание“. Коментарът е излишен! Както и този за част от собствеността на Левски!
4. На привържениците на Левски харесва ли им да бъдат представлявани в ръководството от лице, което преди няколко години бе част от скандална букмейкърска компания, а се раздели по-късно с нея още по-скандално. Хубаво ли е начело на галопа да е човек, който беше на трапеза в „Бони и Клайд“, за да пише срещу Левски, когато „сините“ мереха сили напролет с Ливърпул!? А сега, когато е на власт, напролет играят във втора шестица.
Апропо, случайно ли Левски не може да бие на „Герена“ отбори, които като него са на „Лафка“-та!? И знаете ли какъв е коефициента за това?
5. Какво да каже 7DniFutbol.bg за Георги Иванов, за останалите Гонзовци, при които Левски ще запише 7-а поредна година без трофей? Откъде да измисли добра дума за комисионерите, домъкнали десетки некадърници, излезли финансово през носа на клуба? Откъде накъде заради някакви си голове срещу най-разнебитения ЦСКА, г-н Гонзо да има индулгенцията да управлява Левски!? Ами да го дадем тогава на Мишо Вълчев, той поне наказваше „червените“, когато бяха политбюроджийски отбор! Тъй като имам съмнения, че част от настоящите управници на Левски не знаят кой е този бате Мишо, да им кажа – той наказа ЦСКА с комоцио на „Васил Левски“ пред очите на половината ръководен състав на БНА, начело с бай ти Добри Джуров! Което е малко по-голямо геройство от това да вкараш гол на Немодруг, когато преди това Ванчето Леков е отменил автогола на Легендата!
Апропо, в Левски дойде футболист, който позира пред „емблемата на клуба“ – кланница за пилета! Поне това сочеше и се хилеше. После пък излезе в „Овча купел“ да играе нападател, не разбрал, че треньорът го пратил халф. И за това ли 7DniFutbol.bg е виновен.
6. Г-н Хиндилян, на вас този Левски харесва ли ви? Съгласен съм, че клубът ще го има и след мен, и след вас, и след всички, но това е въпрос на бъдеще. Въпрос на настояще е да установим на КОЙ е Левски. И защо този Левски е толкова жалък? Та той ще остане втори на 30 токи зад първия! И то в група с 9 отбора!
Апропо, вие знаете ли КОЙ стои зад Галопа!?
ПП: Очаквайте една поредица за настоящата управа на Левски, която има за цел да свали маските!
Защо мизерния ЦСКА може да вземе купа, а Левски не?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо мизерния ЦСКА може да вземе купа, а Левски не?
След първите две изречения автора може да се хвърли от някъде спокой
но

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- century_old
- Контакти:
Човека просто си рекламира сайта безплатно, може пък някой да се излъже да влезе.
Материалът е определено .... неудобен за колегите от краен, столичен квартал 
... реакциите не ме изненадват

... реакциите не ме изненадват

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Автора на този пасквил е за психиатър и то веднага. 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Значи аз и тук не виждам доказателства 

абе какви са тези изроди ,зарковци кардиолози ,какви са те изродски статии бе ,абе вие сте тъпи тъпи галоши ,мамка ви дейба нещастна , какви теми слагате тук .
Ей, ама като настъпят някого по мазолчето и веднага се усеща. В случая от миризмата на говежда тор.
Махнете си капаците от очите.
Махнете си капаците от очите.

Защото сините привърженици искат финансово стабилен Левски , а не искат купи и титли.Това го каза техният представител в УС на Левски от тръста.
Сега е важно финансовата стабилност и това е основна грижа на привържениците на Левски , нищо че това в клубове на Барса , Реал , Байерн и т,н, е грижа на собственици на клуба
, а привържениците искат купи и титли
Все пак това БГ , а не Англия , Франция , Германия , Италия или Испания.
Сега е важно финансовата стабилност и това е основна грижа на привържениците на Левски , нищо че това в клубове на Барса , Реал , Байерн и т,н, е грижа на собственици на клуба

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Миризмата идва от аматьорските отрепки. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Върни се в “Кошче за отпадъци”