Der Führer написа:sunscres92 написа:kingofpop написа:Харт световна класа ми звучи леко смешно![]()
има рефлекс, но е непостоянен....Де Хеа е по-добър
Всъщност преди 2-3 години беше непостоянен, в последните години елиминира грешките от играта си и е адски солиден - не случайно Шмайхел го нареди сред Топ 3 на вратарите, заедно с Буфон и Нойер. Де Хея също преди беше адски нестабилен, но последната година изчисти грешките от играта си, но за разлика от Харт - медиите го надуха адски много, а си спомням дори тук имаше фенове на Юнайтед точно преди година как искаха да го гонят
Остава да разберем по какъв случай Шмайхел е казал това и в какво състояние на духа е бил ... защото на мен ми звучи повече като шега . Само немците имат трима по-добри вратари , без да броим Нойер . А според една класация от края на миналата година ( май в "Дейли мейл" бе публикувана ) , Харт дари не е в Топ 3 на вратарите във Висшата лига .
Както е шега, така и Буфон го сложи като най-добрия си вратар във ВЛ и беше в TOTY гласуването на Фифа, ако не се лъжа завърши на 3-то място(не на УЕфа, където гласуват играчите, а където феновете гласуват).