Зенит (Санкт Петербург) - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Зенит (Санкт Петербург) - Фен тема
Утре сутринта хващам влака за Самара и ще се върна в Санкт Петербург чак Понеделник! За първи път отивам в този град, така че Неделя преди мача ще си направя разходка в Самара и ще разгледам забележителностите на града , после на мача и след това се връщам в Питер!
yury_lodygin написа:Утре сутринта хващам влака за Самара и ще се върна в Санкт Петербург чак Понеделник! За първи път отивам в този град, така че Неделя преди мача ще си направя разходка в Самара и ще разгледам забележителностите на града , после на мача и след това се връщам в Питер!
Еба му

Леевски, оле

boabbb написа:yury_lodygin написа:Утре сутринта хващам влака за Самара и ще се върна в Санкт Петербург чак Понеделник! За първи път отивам в този град, така че Неделя преди мача ще си направя разходка в Самара и ще разгледам забележителностите на града , после на мача и след това се връщам в Питер!
Еба му![]()
Това са 1700 км, бе
24 часа ти е пътя с влак, поне ...
К'во са 1700 км за Александров?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Сашко е истински фен! Ако трябва, ще пътува и с марсоход, за да гледа любимците си! 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
-
Вече съм в Самара и се отправям към сектора за гости на стадион "Металург"! Определено днес от видяното мога да кажа , че Самара е много красив град и съм щастлив, че дойдох тук! След мача ще поразгледам града и утре хващам нощният влак обратно към Санкт Петербург!
Очаквам да победим!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
Очаквам да победим!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Със самальот няма ли да ти е по-удобно, вместо да се лашкаш със "железнодорожники" ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
Току що се върнах в Санкт Петербург след близо 30 часово пътуване с влак! Определено беше вълнуващо преживяване, но и много изморително! За следващо гостуване над 1000 км определено ще използвам вече самолет, защото с влака пътуването е много изтощаващо! Аз си лягам, че утре съм на работа!
Поздрави на цяла България от далечен Санкт Петербург!
Поздрави на цяла България от далечен Санкт Петербург!
-
Летящата чиния която строи Зенит Санкт Петербург.
Зе строежа на новия стадион на Зенит, който ще бъде най-модерното съоражение в света са изпозлвани елементи от НЛО.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x2aUpYcPpf4&ebc=ANyPxKr5BMs8mxWOsKco4W664Veey2pNHQqR0V8eCNq6IVMzaffPnVzOs9uAhD8olM0Mt2RoDCs8-oJ5lql132S5pIWiYzPfSg[/youtube]
С този стадион, определено ще са най-силния европейски гранд. Вече и съдиите няма да могат да попречат за акостирането на купата на ШЛ във витрината на гранда Зенит!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x2aUpYcPpf4&ebc=ANyPxKr5BMs8mxWOsKco4W664Veey2pNHQqR0V8eCNq6IVMzaffPnVzOs9uAhD8olM0Mt2RoDCs8-oJ5lql132S5pIWiYzPfSg[/youtube]
С този стадион, определено ще са най-силния европейски гранд. Вече и съдиите няма да могат да попречат за акостирането на купата на ШЛ във витрината на гранда Зенит!
Последна промяна от Sibir_Novosibirsk на 28 мар 2016 16:59, променено общо 1 път.
Re: Летящата чиния която строи Зенит Санкт Петербург.
Аз лично нямам грам съмнение в съществуването на извънземна цивилизация, с която също съм убеден, че Русия работи съвместно
Що ми се струва, че и си ги виждал

Леевски, оле

-
Re: Летящата чиния която строи Зенит Санкт Петербург.
boabbb написа:Аз лично нямам грам съмнение в съществуването на извънземна цивилизация, с която също съм убеден, че Русия работи съвместно
Що ми се струва, че и си ги виждал![]()
![]()
![]()
Не, но когато залагам получавам разни сигнали как ще излязат мачове, понякога обаче според мен не ги разкодираме правилно, както и за други неща, защото не знаем техния език на комуникация.