Проклятието „българофил в Русия“
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Проклятието „българофил в Русия“
Наистина ми е трудно да разбера как форума и модераторите търпят поведението на Синчец-а. То не бяха псувни, простотии, завиране на краставици и не знам какво си. Докато модераторите се наканят да вземат мерки, моля ви да го игнорирате, защото форумът става нетърпим с такива екземпляри
Нека да задам един въпрос отново :
Кой беше ХИГАЕТ паша?За какво си е борел?Още не изсъхнало мастилото от договор и побързаха да напишат нов.
Кой беше ХИГАЕТ паша?За какво си е борел?Още не изсъхнало мастилото от договор и побързаха да напишат нов.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
-
UNKLE_BETEPOK написа:yury_lodygin написа:Uncle_Sam написа:Русия не ни освобождава от Османската империя, а ни поробва. За щастие на 22 септември 1908 г. извоюваме свободата си за пръв път след близо 6 века, но идва ВСВ и отново губим свободата си, завладени от Русия.
Това е гнусна манипулация! Благодарение на Русия, България се ОСВОБОЖДАВА от 500 годишно тежко турско РОБСТВО!
Това са фактите и никой не може да ги промени, колкото и да се фалшифицира историята , която е неудобна за русофобите!
Фактите са си факти - България става независима държава, призната от Великите сили за такава, чак в началото на 20 век, и то със свои собствени сили. Е, за кратко, но пък този период е най-благотворният в новата и история.
Единствено Русия от Великите сили прати армия да ни ОСВОБОДИ от тежко турско РОБСТВО , нещо което нито Англия , нито Франция, нито Германия, нито Австроунгария не направиха!Факт!
Дори Англия е била на страната на Османската Империя срещу България!Факт!
Без 3 Март 1878г.( Освобождението) нямаше да има нито 6 Септември 1885 г.(Съединението) , нито 22 Септември 1908г.(Независимостта)!Факт!
manoll написа:Наистина ми е трудно да разбера как форума и модераторите търпят поведението на Синчец-а. То не бяха псувни, простотии, завиране на краставици и не знам какво си. Докато модераторите се наканят да вземат мерки, моля ви да го игнорирате, защото форумът става нетърпим с такива екземпляри
Нотки на завист ли усещам

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Uncle_Sam написа:Русия не ни освобождава от Османската империя, а ни поробва. За щастие на 22 септември 1908 г. извоюваме свободата си за пръв път след близо 6 века, но идва ВСВ и отново губим свободата си, завладени от Русия.
Свободата си я извоюваме още през 1885 когато показваме на "великите сили" че не ни дреме за тяхното мнение.А относно края на ВСВ тогава Чърчил заявява ча България трябва да бъде наказана и оставена под влиянието на СССР.
Някой може ли да ми каже със какво НЯКОЯ западноевропейска държава е помогнала повече от Русия за Освобождението ни.
Последна промяна от bai_ivo2 на 27 мар 2016 21:51, променено общо 1 път.
CTAHKO написа:manoll написа:Наистина ми е трудно да разбера как форума и модераторите търпят поведението на Синчец-а. То не бяха псувни, простотии, завиране на краставици и не знам какво си. Докато модераторите се наканят да вземат мерки, моля ви да го игнорирате, защото форумът става нетърпим с такива екземпляри
Естествено! Всички вие сте за завиждане.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
demy27 написа:CTAHKO написа:manoll написа:Наистина ми е трудно да разбера как форума и модераторите търпят поведението на Синчец-а. То не бяха псувни, простотии, завиране на краставици и не знам какво си. Докато модераторите се наканят да вземат мерки, моля ви да го игнорирате, защото форумът става нетърпим с такива екземпляри
Естествено! Всички вие сте за завиждане.
Завиждай си с наслада тогава

Аз трудно бих завиждал на човек, пълен с омраза!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
yury_lodygin написа:Поредната долна и гнусна евроатлантическа пропаганда , целяща да всее омраза между българския и руския народ!
Но тази пропаганда няма да успее, защото България и Русия са братски държави и никой не може да промени това!
Защото братска Русия ни ОСВОБОДИ от 500 годишно тежко турско робство!
Българският народ никога няма да забрави помощта на братския руски народ през 1878г.!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
По BIT дават "Особености на руския риболов"
Я люблю Анна Семенович.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Der Schmarotzer написа:Ето я пълната титла на последния руски императорhttps://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D1%81%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B2_%D1%82%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%BB:
«Божиею поспешествующею милостью Мы (имярек), Император и Самодержец Всероссийский, Московский, Киевский, Владимирский, Новгородский; Царь Казанский, Царь Астраханский, Царь Польский, Царь Сибирский, Царь Херсониса Таврического, Царь Грузинский; Государь Псковский и Великий Князь Смоленский, Литовский, Волынский, Подольский и Финляндский; Князь Эстляндский, Лифляндский, Курляндский и Семигальский, Самогитский, Белостокский, Корельский, Тверской, Югорский, Пермский, Вятский, Болгарский и иных; Государь и Великий князь Новагорода Низовския земли, Черниговский, Рязанский, Полотский, Ростовский, Ярославский, Белозерский, Удорский, Обдорский, Кондийский, Витебский, Мстиславский и всея северныя страны повелитель и Государь Иверския, Карталинския и Кабардинския земли и области Арменския; Черкасских и Горских князей и иных наследный Государь и Обладатель; Государь Туркестанский, Наследник Норвежский, Герцог Шлезвиг-Голстинский, Сторнмарнский, Дитмарский и Ольденбургский и прочая, и прочая, и прочая»
Айде сега да направиш разбор за кои българи се отнася "Болгарский"...
Зависи за кой владетел става въпрос, при Иван Василевич, със сигурност става въпрос за остатъците, които се вливат в Казанското ханство през 1438, но там основната религия е исляма, така че вероятно при Екатерина Велика например става въпрос за други преселници или нещо бъркам?
А конкретно за Николай Втори вероятно става въпрос за бесарабските българи.
Много внимателно прочети отново цялата терминология в титулатурата, помисли и надявам се сам да намериш правилния отговор, какво се разбира под термина "Болгарский"
Ние сме Левски, Левски (София)!!!