Проклятието „българофил в Русия“

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Проклятието „българофил в Русия“

Мнениеот Кашчей » 27 мар 2016 04:22

anihilator написа:
sin4ec написа:Таман форумът си почина известно време от тези лайняни пропагандистки теми, сега пак...
Или някой да ги спре, или да амнистира Александров! Щото това си е двоен стандарт отвсякъде. Никой не е длъжен да чете тук постнати заготовки от инджевските сайтове, пълни с помия и лайна!

Кое е пропаганда :?: Че са ги давили в Дунава същите тиа хора заедно с децата им пак ли е пропаганда?

Шлеповете край Видин през септември 1923-та пак ли са дело на руснаците?! А Дуранкулак 13 години по-рано?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 27 мар 2016 10:06

Вижте сега. Русия си е Русия. Ние сме България.
Трябва да си гледаме нашите работи и да се опитваме да поддържаме изгодни търговски отношения с всички държави.
Миналото е за да се поучим от него, а не да се караме с някого, най-малко пък да се караме помежду си.
Не ни е работа да се бъркаме в боричканията на великите сили. Ние си имаме наши си проблеми.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 27 мар 2016 10:17

djd написа:Вижте сега. Русия си е Русия. Ние сме България.
Трябва да си гледаме нашите работи и да се опитваме да поддържаме изгодни търговски отношения с всички държави.
Миналото е за да се поучим от него, а не да се караме с някого, най-малко пък да се караме помежду си.
Не ни е работа да се бъркаме в боричканията на великите сили. Ние си имаме наши си проблеми.

Склонен съм да се съглася с тебе. България трябва да се стреми да оцелее между толкова сложни взаимоотношения!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 мар 2016 10:20

Поздрав за инджевците :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Q0VlbgMKTLY[/youtube]

пп. Най-добрият ми приятел(като брат) е руснак.Повярвайте ми, "българоФОБИЯТА" е само в болните инджевски мозъци...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 27 мар 2016 10:53

sin4ec написа:
demy27 написа:Ти продължаваш ли да си вярваш, че някой ще си губи времето да спори с теб и да те убеждава в нещо? Подиграват му се и го съжаляват, а той си мисли, че някой се интересува от безплодните му мозъчни напъни.

ПНХ, а, пезевенк? Всъщност доста хора с интелект много над твоя си губят времето да спорят с мен. Което е полезно и за двете страни, но това теб не те касае. Първо се научи да пишеш на български език, пък после се барай. Капиш, мангал?

Определено това, че в речника ми липсват думи като "се барай", "капиш" и "мангал" означава, че не владея български език особено добре.
Продължавай да спориш с интелигентни хора, щом това те кара да се чувстваш умен и значим. Само дето докато си мислиш, че някой спори с теб е много вероятно той всъщност тънко да ти се подиграва, а ти нямаш потенциала да го разбереш. Причината да си тук е защото страдаш от липса на внимание, а подигравките, които ти приемаш като полезен спор позапълват тези липси.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 27 мар 2016 11:01

Искам да попитам тук списващите, с изчокването на около 15 рускини аз към кои се причислявам? "русофил" или "русофоб" :roll:

пп Аз си мисля,че по-скоро съм "русоеб" :lol: :mrgreen:

пп Това по-скоро е малко за разведряване на обстановката тука отколкото за някакво заяждане,ама си е самата истина, :)
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 мар 2016 11:04

HoUs4oOL написа:
Red Warrior написа:Не си прочел цялата тема. Репресиите започват по времето на Царска Раша.

Тоест Царска Раша се опитва да затрие великия български етнос? :roll:

„Това, на което казват многообразие, са квартали, в които, като се настанят такива общности, не остават местни хора – значи не е многообразие. Има два модела на интеграция – асимилация и мултикултурализъм”, посочи Георгиев. При втория се изграждат отделни държави в държавите. Тези хора агресивни и омразата към местното общество е много голяма.
Като прочетох повечето мнения тук,си зададох въпроса:Какво е различното?
И тук си имаме чужденци,които по цял са в форума и се опитват да ни наложат техния начин на мислене.Не са си сменили паспортите,значи не са граждани на ЕС.
а не спират да пишат против него.Не са ходили войници,а бият тъпана за военната служба.Не гласуват,а не спират да хулят което и да е правителство.
Но си има и българи,които също като "меките китки в Европа"им ръкопляскат,прегръщат и подкрепят.
Лично аз почти не виждам разлика между случващото се в Европа и България/в този форум разбира се/

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 мар 2016 11:14

orlando7 написа:
djd написа:Вижте сега. Русия си е Русия. Ние сме България.

Склонен съм да се съглася с тебе. България трябва да се стреми да оцелее между толкова сложни взаимоотношения!

Това трябва да се каже на " президента".
пп. Май пак ги е надробил едни преди няколко дена...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 27 мар 2016 13:16

Кашчей написа:
Irish stout написа:
HoUs4oOL написа:
Red Warrior написа:Абе и аз се чудя, защо щерката на Путлер е в Холандия. Руснаците си изнасят най-милото - парите и децата на Запад. Българските комуняги също. Кандидат-лидерката на БСП Корнелия Нинова детото и е в Германия. Защо никой не иска в Евразийския съюз? Защо? :cry:

Стига писа простотии, ами кажи как така Руската Империя хем се опитва да затрие българския етнос, хем в титлите на руските владетели от Иван Трети до Николай Втори присъства титлата Болгарский и иных? :roll:

Именно де, от това по-голямо завладяване и впоследствие затриване, здраве му кажи. Пишеш, че са в твоята империя, а после ги претопяваш. Ти изобщо знаеш ли да кои българи става дума в случая?

Един въпрос с повишена трудност към мурзилките - КОЛКО ПЪТИ ПРИСЪСТВА ИМЕТО "БЪЛГАРИЯ" В САНСТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР?

Четете бе хора, четете, не бъдете мурзилки, че опростачването е масово.

Майна, знаеш ли какво е мурзилка?!

Интернет трол, който пише коментари в подкрепа на Путинова Русия*, най-често срещу заплащане в рубли.
Естествено, оригиналните мурзилки са руски, но има и немалко чуждестранни такива, особено в страните от бившия Източен блок (включително България).
Самата дума „мурзилка” идва от името на популярно (още от времето на Съветския съюз) илюстровано детско списание – в което Мурзилка е някакво жълто човече с червена шапка и червен шал, с вид на плюшена играчка.

Едно време бяхме задължени да сме абонирани за съветско списание, на мен ми се падна Мурзилка. Другото беше Колобок или нещо подобно.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 27 мар 2016 13:21

HoUs4oOL написа:
Irish stout написа:С други думи Русия счита независима България със самостоятелна политика за враг и предприема всякакви мерки да възпрепятства това.

Въпрос 3 към мурзилките: Каква е позицията на Русия по повод Съединението на България?

Естествено, самостоятелната политика на България води до две национални катастрофи, верния път за България е бил плътно с Русия и Сърбия. ;)

Въпрос 3 към мурзилките: Каква е позицията на Русия по повод Съединението на България?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Свободна зона”