На 25март издъхва Странджата, най-истинският хъш на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: На 25март издъхва Странджата, най-истинският хъш на Бълг

Мнениеот peliforewer » 26 мар 2016 17:34

orlando7 написа:Само не разбрах как автора определя кой е най-истински и кой е по-истински хъш? Оценяването е много субективно,да не кажа първосигнално!

Това не съм го определил аз,а Иван Вазов в "Под игото",дано си я чел книгата.Това е автентично представен живота на българските емигранти в Румъния,така наречените хъшове и докато повечето от тях живеят на ръба на закона и във Влашко,то Странджата се грижи за тях и без никакви облаги ги приютява,помага им.Като награда за голямото си сърце и любов към България ,умира беден и сам,единствен до него е бил Бръчков/Вазов/.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Re: peliforewer

Мнениеот peliforewer » 26 мар 2016 17:41

Странджата написа:... То и жена ми вика , че вече хич ме няма, ама то е друга бира :)

Аз мислех че само моята не ме забелязва :) ,вече съм спокоен :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

orlando7
Контакти:

Re: На 25март издъхва Странджата, най-истинският хъш на Бълг

Мнениеот orlando7 » 26 мар 2016 17:57

peliforewer написа:
orlando7 написа:Само не разбрах как автора определя кой е най-истински и кой е по-истински хъш? Оценяването е много субективно,да не кажа първосигнално!

Това не съм го определил аз,а Иван Вазов в "Под игото",дано си я чел книгата.Това е автентично представен живота на българските емигранти в Румъния,така наречените хъшове и докато повечето от тях живеят на ръба на закона и във Влашко,то Странджата се грижи за тях и без никакви облаги ги приютява,помага им.Като награда за голямото си сърце и любов към България ,умира беден и сам,единствен до него е бил Бръчков/Вазов/.

Е,понеже действително не съм чел "Под игото',я да ме насочиш на коя страница Вазов пише, че"Станджата е най-истинският хъш" ? Благодаря,предварително!

Върни се в “Свободна зона”