Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Tommi » 25 мар 2016 17:44

TristaNNN написа:
1982 написа:Аз лично рядко ползвам градски транспорт, но, когато го правя, винаги си купувам билет и гледам да съм изряден. Но ако това престъпление стане наистина, то ще почна май и аз да карам гратис, където може. Не ми е проблемът в тея 60 стотинки, а в наглото и безскрупулно обирджийство.

Идеята на това увеличение е да се стимулира продажбата на месечните карти за всички линии, а една такава струва 50 кинта. Забележи, че картите не поскъпват. ;)

Или просто ще увеличат гратисчиите, които и сега са огромен брой. ;) При по-скъпи билети се увеличава ползата, която получаваш ако пътуваш гратис.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 мар 2016 17:48

TristaNNN написа:
1982 написа:Аз лично рядко ползвам градски транспорт, но, когато го правя, винаги си купувам билет и гледам да съм изряден. Но ако това престъпление стане наистина, то ще почна май и аз да карам гратис, където може. Не ми е проблемът в тея 60 стотинки, а в наглото и безскрупулно обирджийство.

Идеята на това увеличение е да се стимулира продажбата на месечните карти за всички линии, а една такава струва 50 кинта. Забележи, че картите не поскъпват. ;)

Това е някакъв абсурд, те имат полза повече точно от единичните билети, отколкото от картите, защото с тях пътуването се заплаща по-скъпо и печелят повече. Няма никаква логика да искат повече хора да плащат ...... по-малко.

А и тези, които пътуват често с градския, и сега им е по-изгодно да пътуват с карти, това е нелепо. Единственото, което ще стимулират, е гратисчийството. То и сега не е малко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 мар 2016 17:53

Tommi написа:Или просто ще увеличат гратисчиите, които и сега са огромен брой. ;) При по-скъпи билети се увеличава ползата, която получаваш ако пътуваш гратис.

Много хора нямаме никаква полза да купуваме скъпи месечни карти, щото по-рядко ползваме градския, защо трябва да бъдем щавени с по 1.60 за билет ??! Ами, естествено, че ще почна и аз да хитрея, пари имам, но не съм и балък и овца за стригане.

За винетка се изръсих, ама тук тая няма да я бъде, баста.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 25 мар 2016 19:34

Не се коси, ББ т.е. Слънцето , ще се намеси и билетчето ще стане 1.45лв. :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 мар 2016 20:43

1,60 е предложението, но ще го свалят на 1,50 от общинския съвет. Пак е адски много! И това на фона на ниските цени на горивата. Във Варна ще свалят цените на градския, в София ще ги вдигат.... Повече гратисчии и повишено внимание от тяхна страна на спирките :oops:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 мар 2016 20:53

TodorT написа:1,60 е предложението, но ще го свалят на 1,50 от общинския съвет. Пак е адски много! И това на фона на ниските цени на горивата. Във Варна ще свалят цените на градския, в София ще ги вдигат.... Повече гратисчии и повишено внимание от тяхна страна на спирките :oops:

Човека си ви го каза - инвестициите са за милиони, вие ще ги плащате.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 мар 2016 20:57

1982 написа:
Много хора нямаме никаква полза да купуваме скъпи месечни карти, щото по-рядко ползваме градския, защо трябва да бъдем щавени с по 1.60 за билет ??! Ами, естествено, че ще почна и аз да хитрея, пари имам, но не съм и балък и овца за стригане.

За винетка се изръсих, ама тук тая няма да я бъде, баста.

Абе аз тва градски транспорт не го ползвам, ама моята чат-пат води детето напред-назад, или си върши работа из града. Нафтата падна с лев, а билетите с 60% нагоре? Евал съм им майката, не е сериозно. Мангалите пак ще си се возят без пари, откъде-накъде другите ще им плащат масрафа? Токът също пада-тролеите и трамваите защо ще се вдигат?
Но на робите им се полага камшик и яко ебане. Ако и сега софиянци си затраят-значи им се полага!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 мар 2016 20:59

GA_ veliki написа:

Не се коси, ББ т.е. Слънцето , ще се намеси и билетчето ще стане 1.45лв. :lol:

Оооооо, въобще не се кося ...... просто вече ще си спестявам и тоя 1 лев, дето им давах досега, нека ми поискат 1,60.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 мар 2016 21:03

fcb_bg написа:
TodorT написа:1,60 е предложението, но ще го свалят на 1,50 от общинския съвет. Пак е адски много! И това на фона на ниските цени на горивата. Във Варна ще свалят цените на градския, в София ще ги вдигат.... Повече гратисчии и повишено внимание от тяхна страна на спирките :oops:

Човека си ви го каза - инвестициите са за милиони, вие ще ги плащате.

НЕкой, обаче, май си прави сметка без кръчмар ...... то и сега сума народ пътува гратис, като надуят цените, и останалите ще пропътуват. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 мар 2016 21:42

И за десерт след билетчето, Хафъзов и Местан искат втора джамия в София...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”