България евроубийцата Форевър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:Няма и 10г след като се набутахме в ЕС му се ева мамичката.
България евроубийцата Форевър!
THE G.A.M.E написа:Nuke написа:
Гласувах за Атака през 2009. После се разочаровах именно от Сидеров. На последните избори не гласувах. В началото на 90-те аз също бях прозападно настроен, така че явно сме извървели един и същи път с другаря Волен.
Защо казвам, че ще плачете за него? Защото само той би приел крути мерки за справяне бежанския проблем. А този проблем е огромен. Може някои да не го усещат още, но е такъв, повярвай.
Само че, обръщането на Волен не е продиктувано от някво разочарование, или осъзнаване, а по-скоро причината е финансова.
Няма каква да е друга, щото той през 90-те не беше толкова про-западно настроен, колкото номера му беше да мрази руснаците и всичко свързано с тях.
Статиите му още си стоят... Не може ей-така лесно да заобичаш този, който си мразел.
Какво значи разочарован ?
Към момента предполагам си разочарован от Левски, това означава ли, че от утре ще си цесекар... Колкото и правилно да работят и да се развиват... Т'ва хипотетично ?
Не става така... Не е станало и със Сидеров.
Или си фен на западният модел ( без оглед на политиците ) ... Или на руският.
Двата модела за развитие и политика се различават достатъчно, за да си противоречът, което от своя страна прави абсурдно едно обръщане на 180 градуса.
Точно за това, аз лично, не бих поверил на Волен и задачата да раздели слама на две магарета.
Па какво остава да управлява Държавата.
Като стана дума за управление ...
Той не желае това.
Сега, както си е, му е най-добре.
Той е в политиката, за да е някой... И разбира се, заради икономическите облаги.
За съжаление, едно 90 % от политиците ни са като него.
Нямало каква друга да е. Ама светът не работи така. Ако ще го обвиняваш в нещо, докажи го. В противен случай думите ти олекват. Волен не е откраднал един лев от тая държава. Цял живот живее под наем. Къде живее Костов? А Борисов? А Доган? Да продължавам ли?Само че, обръщането на Волен не е продиктувано от някво разочарование, или осъзнаване, а по-скоро причината е финансова.
Няма каква да е друга
Nuke написа:Моля те, що за сравнение? Футболът е просто спорт. Да, левскар съм и ще си остана, но защото това по никакъв начин не влияе на живота ми. Мога да гледам футбол, мога и да не гледам. Нищо не се променя. Нито арабели ще нахлуят, ако не гледам, нито сиренето ще поевтинее, ако гледам. Тъпо сравнение.
Nuke написа:Това тук си е израз на личната ти омраза към Волен:
THE G.A.M.E написа:Не е глупаво сравнението.
Поне от моя гледна точка, поддържането на един или друг полит. модел, си е като спортното фенство.
За мен западният модел, е най-правилен за развитие и това се доказа многокртатно в икономическата бездна между Запада и Изтока.
Ако можем да говорим за няк'ъв провал на Запада, то можем да кажем, че се провалиха политиците, но не и икономическият модел.
А от провала на политиците ( вече няма политици с качествата на онези, от 80-те и 90-те ) ... Запада пострада и политически.
THE G.A.M.E написа:Явно не си запознат с моята максима за омраза, която гласи, че се мразят силните и успелите.
Точно за това няма как да мразя Волен или Русия.
Вече посочих причината поради която смятам, че Волен е прибирал кинти за да защитава един или друг полит. модел, или Държавата, провеждаща ги.
Няма как иначе да заобича тези, дето искаше "Янките" да ги затрият.
При Сидеров има страшен "нон-сенс", в доста аспекти.
Това е оценка на страничен наблюдател, не е продиктувана от каквито и да било чувства.
Обвиняемият се смята за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда
Nuke написа:
Аз поддържам личности, не модели. Не съм навит да живея в какъвто и да било строй, ако начело стои примерно Станишев.
Nuke написа:
Ти смяташ. но с това си оставаш - със смятането. Аз пък не смятам. Има едно нещо, наречено презумпция за невинност.
Справка: чл. 31, ал. 3 от Конституцията на България:
THE G.A.M.E написа:За мен западният модел, е най-правилен за развитие и това се доказа многокртатно в икономическата бездна между Запада и Изтока.
Ако можем да говорим за няк'ъв провал на Запада, то можем да кажем, че се провалиха политиците, но не и икономическият модел.
А от провала на политиците ( вече няма политици с качествата на онези, от 80-те и 90-те ) ... Запада пострада и политически. )
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Билетът за градски транспорт в София скача до 1.60 лв.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, Thsmith и 19 госта