То в България е така - от всички политици ни е срам, но пак си ги избираме.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Nuke написа:Ще плачете за Волката, но ще бъде късно.
Red_Neck написа:Nuke написа:Ще плачете за Волката, но ще бъде късно.
![]()
![]()
![]()
Чуколов, ти ли си бре?
Що не копаеш градинки, ами киснеш в нет-а?
Nuke написа:Red_Neck написа:Nuke написа:Ще плачете за Волката, но ще бъде късно.
![]()
![]()
![]()
Чуколов, ти ли си бре?
На теб как не ти омръзна от тия плоски шегички? Може да разсмееш някой шестокласник с тях, но като цяло не струват.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Nuke написа:Red_Neck написа:Nuke написа:Ще плачете за Волката, но ще бъде късно.
![]()
![]()
![]()
Чуколов, ти ли си бре?
На теб как не ти омръзна от тия плоски шегички? Може да разсмееш някой шестокласник с тях, но като цяло не струват.
По-голяма шега от това някой да плаче за Волката няма![]()
Всъщност има, да гласуваш за герб и да чакаш тиква да те оправи
Nuke написа:Хора, не знам на какъв език да го обясня...
Европа загива. България също. Не проумявате ли? След 100 години по тия земи ще се вее знамето с полумесеца. Внуците ви ще носят фесове. А то смешнооо, смешнооо...
Поне дайте друга идея. Хубаво, забравяме за Сидеров. Дай предложение! Да плюе всеки може.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Nuke написа:Soulen написа:Nuke написа:Red_Neck написа:Nuke написа:Ще плачете за Волката, но ще бъде късно.
![]()
![]()
![]()
Чуколов, ти ли си бре?
По-голяма шега от това някой да плаче за Волката няма![]()
Всъщност има, да гласуваш за герб и да чакаш тиква да те оправи
Хора, не знам на какъв език да го обясня...
Европа загива. България също. Не проумявате ли? След 100 години по тия земи ще се вее знамето с полумесеца. Внуците ви ще носят фесове. А то смешнооо, смешнооо...
Поне дайте друга идея. Хубаво, забравяме за Сидеров. Дай предложение! Да плюе всеки може.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:От борба с вятърни мелници няма полза. Аз вече си имам варианти къде да се спасявам. Децата ми няма да носят фесове
Nuke написа:Soulen написа:От борба с вятърни мелници няма полза. Аз вече си имам варианти къде да се спасявам. Децата ми няма да носят фесове
Ми тогава що се заяждаш тук, като не ти дреме за съдбата на България? Спасявай си се, но недей да хулиш другите, когато сам ти не можеш едно предложение да дадеш.
Между другото, приятно прекарване на Марс!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 20 госта