Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - България

Мнениеот 1982 » 24 мар 2016 13:58

Nuke написа: така че явно сме извървели един и същи път с другаря Волен.

Дали ??! .... твоят път надали те е завел до скъпите хотели в центъра на Париж, до Варадеро и т.н.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 24 мар 2016 14:00

1982 написа:
Nuke написа: така че явно сме извървели един и същи път с другаря Волен.

Дали ??! .... твоят път надали те е завел до скъпите хотели в центъра на Париж, до Варадеро и т.н.

Съвсем друго имам предвид. Англосаксите са много щедри на картинки и приказки - всеки може да бъде подведен. Не ме е срам, че съм бил изманипулиран и излъган. Колкото до скъпите хотели - не съм му светил на Сидеров. От нашите СМИ не може човек да си вади изводи за нещата.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 мар 2016 14:03

Мисълта ми е, че единственият път, който следва Сидеров, е този на парите. Никога не му е пукало ни за САЩ, ни за Русия, ни за България, ни за бежанци, цигани и т.н.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 мар 2016 14:10

http://www.desant.net/show-news/28262/

Ето малко за Волена.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 24 мар 2016 14:12

Както много хора смятат, че изборът на Борисов е избор на по-малкото зло, на същия принцип аз нямам друг вариант за себе си, освен да се доверя на Сидеров, макар и с едно наум. Може да си прав, но дори така да е, пак съм в същата ситуация. Както вече казах, бях разочарован тотално от него, но пак съм на изходна позиция. Гледай това:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c_eaceXaDJk[/youtube]

Съжалявам, че е на английски, но пък всеки трябва да го види, според мен. Ако чакаме хора като Кунева, Борисов, Кънев, Цацаров...да измъдрят нещо, ще си умрем от старост...чакайки.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 24 мар 2016 14:18

Serafim написа:http://www.desant.net/show-news/28262/

Ето малко за Волена.

Явно не съм се изразил ясно - не ми пука какво пишат в медиите за него. Все пак хвърлих един поглед на материала. Пълен с твърдения, без нито едно доказателство. Някакви документи, снимки на документи, банкови транзакции, сметки? Нищо. Всеки може да замени името на Сидеров с някое друго, след което да го пусне в друг сайт. Това ще докаже ли нещо? Само ще очерни името на някой човек. Да подчертая - не твърдя, че написаното не е вярно! Може и вярно да е, просто не го приемам за чиста монета, само защото някой го написал някъде.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 мар 2016 14:29

Serafim написа:http://www.desant.net/show-news/28262/

Ето малко за Волена.

Не давай примери с медията на Валери Симеонов .Знаем в какви отношения са.
И да,само Сидерич назовава наболелите проблеми открито.Никога онова стадо в парламента не го подкрепи за нещо предложено в интерес на България и народа.
пп.Смятам да приключа с темата "Сидеров" .Той си получи наказанието.Да видим останалите кога...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 мар 2016 14:51

Мисля, че в този форум се нагледахме на доста материали, със съмнителен или недоказан и подтвърден произход, че да поставяме под съмнение други статии.
Повечето информация е дадена в ретроспекция и може да се провери сравнително лесно, при желание.
Не спорим дали е имало руски военни в Уракйна или дали ЦРУ са спонсорирали Ал-Кайда или ИДИЛ. Все неща, които са трудно доказуеми, поне с преки доказателства, подкрепени от документи.

Сидеров отдавна се доказа, като нерантабилна политическа фигура, в която не може да се инвестира. Поне за избирателите. Или с други думи - няма как да се има доверие, че това, което говори сега, ще бъде основата на бъдещите му действия и след 2 години, примерно.
Гледахме го (или по-скоро четяхме) как плюеше срещу Русия, на международно ниво, и срещу БСП във вътрешно-политическата атмосфера (и респективно БКП). Кълнеше се като демократ, в годините, когато демокрацията в България се асоциираше със СДС.

После започна една анти-ДПС и малцинствена риторика, която му спечели славата на патриот и националист.
В един момент се асоциира с ГЕРБ. Не директно, просто каза, че ще подкрепи Бойко, само и само да остави БСП и ДПС извън властта.
Следващия кабинет, обаче гласува за коалицията БСП-ДПС, защото така щяла да бъде стабилна държавата, като има работещо правителство, а не да седи в безтегловност. От тогава Сидеров стана персона нон грата за повечето избиратели.
От тогава насам той е политически труп, който изпълни задачата си.
Приемника му, имащ за цел да отцепи гласове (предимно крайно-десните, недоволните от статуквото, пенсионерите или хората с по-ниско от средно образование) от силните на деня (в случея, а и тогава ГЕРБ), беше Бареков.

Като отцепиш гласове от най-силната към даден момент партия и имаш още две, със постоянен и стабилен електорат (разбира съм към въпросния момент, видяхме как БСП изгуби позиции в следващата една година), е ясно кой им кяр да съществуват партии, като Атака и Барековската.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 24 мар 2016 15:03

@Serafim, ти за кого ще гласуваш на следващите избори?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 мар 2016 15:27

Нямам желанието да споделям публично това, което си е мое право.

Няма да е за ГЕРБ. Не съм им привърженик.

Върни се в “Свободна зона”