Абе, вие на дебили ли се правите или ви идва отвътре!?!? Значи логиката ви е следната-"нашата защита е пуснала най-малко голове за полусезона, значи е най-добрата"... Нещо май куца малко, а? Значи според вас шампионска титла трябва да се дава за най-добрия на полусезона, голмайсторски приз трябва да се дава на тоя, който има най-много голове на полусезона(макар че то миналото първенство така се получи), най-добър играч трябва да се определя на полусезона?!?! Бе вие чуватели се какви кретенизми ръсите?!? Колкото и да ви/ми е неприятно, най-добра защита за миналото първенство е тая на Левски... За пролетта наистина е вашата, но такава награда-"най-добра защита за пролетта" просто няма. Толкоз. Всяко друго тълкувание е резултат на комплексарщина и клубна заслепеност...
Veso1913 , какво е щяло да стане АКО това или онова-не знам. Ти също няма как да знаеш(освен ако не си първи братовчед на Ванга, ама със сигурност не си)...
Ахааа, ясно, всъщност ТИ си определил, че имате ,,най-добра халфова линия в България+най-добра защита!"... Ясно. След такава компетентна оценка на такъв истински футболен гуру, просто няма какво повече да се каже...
П.С. Явно си мислиш, че съм левскар

Сините са ми малко по-неприятни и от вас.