Гонят Електричката и Керчев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Гонят Електричката и Керчев

Мнениеот Lyubaka01 » 05 яну 2010 15:51

Колега провери кой отбор,беше с най-добра защита през пролетта когато станахме трети.А в целия шампионат завършихме втори по пуснати голове.19,а на първия Левски бе 18 гола.Ама така е,като говориш глупости,ставаш много смешен.

Май ти си тоя, дето говори глупости... По твоята логика Цска са били шампиони миналото първенство, защото на полусезона са били първи, а в крайното класиране са били втори... Айде мисли малко преди да пишеш!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 яну 2010 16:21

Абе, какво стана с Периш и Рикардо ? :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 яну 2010 17:42

Lyubaka01 написа:
Колега провери кой отбор,беше с най-добра защита през пролетта когато станахме трети.А в целия шампионат завършихме втори по пуснати голове.19,а на първия Левски бе 18 гола.Ама така е,като говориш глупости,ставаш много смешен.

Май ти си тоя, дето говори глупости... По твоята логика Цска са били шампиони миналото първенство, защото на полусезона са били първи, а в крайното класиране са били втори... Айде мисли малко преди да пишеш!

Колега,остави ЦСКА къде са били на полусезона.Говоря ти за ДОПУСНАТИ голове.Левски бе отбор с най-малко допуснати голове за целия шампионат,18 на брой.Втори в тази класация бе Черно море с 19 гола.А през пролетта получихме само 7 гола,най-малко от всички в А група,само за периода от 16-я до 30-я кръг.Малко ми е смешно,да ти обяснявам нещата като на малко дете,ама не съм виновен за това.
Последна промяна от garfild8 на 05 яну 2010 17:51, променено общо 1 път.
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 яну 2010 17:50

Lyubaka01 написа:

Какъв полусезон те гони..Човека ти каза, че на края на сезона бяхме с втората най-добра защита...Преди да кажеш каквото и да е било се позаинтересувай малко, иначе се излагаш....Здравата...

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 05 яну 2010 17:57

крайно време беше-даже много се застояха на Тича :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 05 яну 2010 19:19

MORSKI написа:
Lyubaka01 написа:

Какъв полусезон те гони..Човека ти каза, че на края на сезона бяхме с втората най-добра защита...Преди да кажеш каквото и да е било се позаинтересувай малко, иначе се излагаш....Здравата...

С ВТОРАТА, повтарям специално за MORSKI и garfild8-ВТОРАТА!!! Трудно можеш да наречеш една защита "най-добра":
Отново се връщаме към званието,,най-добра халфова линия в България+най-добра защита!"
, след като има друга, която е допуснала ПО-МАЛКО голове! Или щом е ЧМ, дори и да е втори, пак е първи?!? Вие сте бахти сектантите! Готови сте на черното бяло да кажете(или по-скоро зелено). И после пак обяснявайте колко сте различни от левскарите и цесекарите...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 яну 2010 20:00

Lyubaka01,нека да ти обясня още веднъж,че загряваш по-трудно и от албански реотан.Пролетния дял ние имахме ДОПУСНАТИ САМО СЕДЕМ ГОЛА,в нашата врата.НАЙ-МАЛКО от всички в А група.И ако това не е най-добрата защита за полусезона,не знам каква глупост ще ми кажеш ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 05 яну 2010 20:10

Интересна работа.Всички разбраха за какво иде реч,обясняват мууу на любака,но той не иска да разбере.Нищо любчо,на някои главите увират по трудно.Не се притеснявай.Ще дойде време ще разбереш.А сега специално за тебе.Ако съдиите не бяха спестили няколко дузпи дето и Кокала си ги призна,кой щеше да има най-добрата защита за ЦЕЛИЯ сезон?А иначе ние имахме най-добрата халфова линия и най-добрата защита ПРОЛЕТТА и затова съм го написал!Ако не ти отърва,не чети.Надявам се отново да се повтори това упражнение пролетта.И да имаме най малко допуснати голове,а после ти пак обяснявай как сме получили с един повече от вас.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 05 яну 2010 22:08

Абе, вие на дебили ли се правите или ви идва отвътре!?!? Значи логиката ви е следната-"нашата защита е пуснала най-малко голове за полусезона, значи е най-добрата"... Нещо май куца малко, а? Значи според вас шампионска титла трябва да се дава за най-добрия на полусезона, голмайсторски приз трябва да се дава на тоя, който има най-много голове на полусезона(макар че то миналото първенство така се получи), най-добър играч трябва да се определя на полусезона?!?! Бе вие чуватели се какви кретенизми ръсите?!? Колкото и да ви/ми е неприятно, най-добра защита за миналото първенство е тая на Левски... За пролетта наистина е вашата, но такава награда-"най-добра защита за пролетта" просто няма. Толкоз. Всяко друго тълкувание е резултат на комплексарщина и клубна заслепеност...
Veso1913 , какво е щяло да стане АКО това или онова-не знам. Ти също няма как да знаеш(освен ако не си първи братовчед на Ванга, ама със сигурност не си)...

Ахааа, ясно, всъщност ТИ си определил, че имате ,,най-добра халфова линия в България+най-добра защита!"... Ясно. След такава компетентна оценка на такъв истински футболен гуру, просто няма какво повече да се каже...

П.С. Явно си мислиш, че съм левскар :o :o :o Сините са ми малко по-неприятни и от вас.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 06 яну 2010 08:53

Тези двамата смотаняци не само се застояха твърде дълго,те направо ни тормозиха с присъствието си и тях ги домъкна гения Мастиката,може би трябваше с него да си заминат и куците коне които докара-тези двамата плюс Какалов.Равносметка на представянето на Керчев и Лазаров?НУЛА.А тяхното игрово време,което не беше никак малко особено началото и средата на сезона буквално съсипа есента на Тошко Колев.Месри много за "големия" футбол дето играха,няма да ги запомня с абсолютно нищо хубаво.Помните ли един бразилец Фабиньо дето го хулихме колко е слаб?Фабиньо поне имаше чудесна техника и все пак вкара 1 гол и ако гледаме през призмата на тези двамата сакати оня беше мега-звезда.Не само Тошко Колев спряха,ами Заков?Той поне дава индикации,че има класа и възможности.Капитанов можеше да получи поне 1 мач шанс за изява....Велизар ми харесва как работи отстранявайки тея лешпери :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”