"В"група XXIV кръг: ФК София 2010 - ЦСКА (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

"В"група XXIV кръг: ФК София 2010 - ЦСКА (София)

Мнениеот GOLEADOR » 24 мар 2016 02:42

[center]Match Preview
Изображение[/center]

Първенство:Югозападна "В" група
Кръг:XXIV
Дата:27 март 2016, неделя
Час:18:30
Локация:Стадион "Българска армия" - София
Двубой:ФК София 2010 - ЦСКА (София)
Медийно покритие:Канал3,Дарик радио
Вероятни състави:ФК София 2010 - Ст.Симеонов. Димитров,Ценов ,П.Симеонов, Калугов,Найденов,Маринов, Стоев, Кръстев, Илиев, Божилов
ЦСКА - 12.Стоян Колев - капитан, 3.Кирил Динчев, 25.Ангел Грънчов, 21.Виктор Райчев, 17.Милен Кикарин,13.Йордан Йорданов, 16.Петър Витанов, 14.Самир Аясс, 77.Момчил Цветанов, 9.Преслав Йорданов, 22.Николай Цветков
Прогноза:0:4

Тодор Янчев се изправя срещу ЦСКА.Бившият капитан на армейците "Смелото сърце" Тодор Янчев е новият треньор на "ФК София 2010".Заедно с него срещу ЦСКА излиза и бившия нападател на червените Радой Божилов.По споразумение между двата отбора срещата ще се играе на "Българска армия".Очакванията ми от нея са ЦСКА да запише 23-та поредна победа и да премине кота 100 за отбелязани голове.Но най-важното в този двубой е да няма контузени.Мача на истината наближава и за него футболистите на ЦСКА трябва да са готови на 100 процента.Надявам се и времето в неделя да бъде хубаво защото тежкия терен увеличава риска от травми.За това успех армейци и умната!!!
[center]
[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Re: "В"група XXIV кръг: ФК София 2010 - ЦСКА (София)

Мнениеот arni » 24 мар 2016 11:36

0:2 Няма да се напъват много. ;)

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 24 мар 2016 12:36

Като последния мач - 0:5
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 24 мар 2016 12:39

хм...аз пък мисля, едно приятелско 0:0, заради Тошко и отбора му, че много са го закъсали и току са се върнали в А окръжна ;)
П.П.
иначе резултата верно трябва да е към 0:8-10 ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 мар 2016 17:17

1-7 е моята прогноза.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 25 мар 2016 18:45

Още един мач само за статистиката и гоненето на кота 100 гола. Важното е да няма контузии и да свършат наказанията. Обеден съм, че Христо Янев вече знае състава за мача с Берое. Според мен единствената въпросителна е в двойката централни защитници и евентуално вратаря. Аз бих заложил на Стоян Колев, а пред него Грънчов и Чорбаджийски. Това е мое мнение, аз съм само зрител на стадиона, Ицо Янев знае, кой е във върхова форма. Не се съмнявам, че ще избере играчите, които могат да се опълчат на Берое. И дори да загубиме ще бъде с бъде с чест и достойнство. Спечелим ли, момчетат ще станат герои завинаги. Ние ще ги помним винаги!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 мар 2016 16:05

angelofdeath написа:Още един мач само за статистиката и гоненето на кота 100 гола. Важното е да няма контузии и да свършат наказанията. Обеден съм, че Христо Янев вече знае състава за мача с Берое. Според мен единствената въпросителна е в двойката централни защитници и евентуално вратаря. Аз бих заложил на Стоян Колев, а пред него Грънчов и Чорбаджийски. Това е мое мнение, аз съм само зрител на стадиона, Ицо Янев знае, кой е във върхова форма. Не се съмнявам, че ще избере играчите, които могат да се опълчат на Берое. И дори да загубиме ще бъде с бъде с чест и достойнство. Спечелим ли, момчетат ще станат герои завинаги. Ние ще ги помним винаги!

+1
На мен Ст.Колев също вдъхва повече вяра когато е на вратата.Надявам се Янев да избере правилните 11 в Ст.Загора и да постигнем един добър турнирен резултат!Ако тази селекция спечели купата на България ще се запише със златни букви в историята на ЦСКА и българският футбол.Надявам се трофея скоро да "кацне" в музея на славата на ЦСКА. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 26 мар 2016 19:10

Определено ме успокоява, че Ицо последните два мача върна Стоян под рамката, за да влезе във форма за Стара Загора, защото направо изтръпвах при мисълта, че Анатоли може да пази и в този мач за Купата. Макар да се поуспокои в последно време и да подобри адекватността в малкото си реакции, които му се налага да прави във В, все още не ми вдъхва увереност. Лично аз даже мислех, че е прекалена смелост да го пуска срещу отборите от Б, но очевидно и там нивото е доста ниско, след като почти нямаше работа. За мен лично е най-притеснителния пост на този отбор, когато Колев не е титуляр.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”