sunscres92 написа:Eminem написа:Това направо е теория на конспирацията!

Наистина ли мислиш, че големите сили не могат да премахнат радикалния ислямизъм на едно 90% ? Наистина ли мислиш, че са толкова прости и ще вкарат куцо и сакато в
И как ще стане това? Аз ще ти кажа, как няма да стане - с бомбандировки над Сирия и всяка друга държава, която се сетиш. Какво може да се очаква от човек, който от самото си раждане е подложен на непрестанни бомбандировки от "освободителните" сили или баща, който не може да осигури на детете си, дори елементарни нужди и целият му живот се е превърнал в развалина, само защото живее в периферните територии на ислямистите и дори до сега да не е бил радикал, то бъди сигурен, че ще стане.
Иначе аз съм твърдо ЗА, идеята за Световно правителство, друг въпрос - че поне близките 200/300 години тя е неосъществима, най-малко хората не са нито на моралното, нито на интелектуалното ниво.
Ами като за начало могат да спрат да създават и да финансират радикални групировки. Да, не всеки ислямист е създаден от Европа, Русия и САЩ. Не те са създали радикалния ислям, знам, но в момента те създават такива и ги финансират.
Ал кайда и идил са пример за това. Ако поискат, могат по всяко време да спрат с това. Това е първата крачка, а втората крачка е борба срещу мюсюлманските държави, които създават радикален ислям. И като казвам борба, нямам предвид война, а икономически да ги натиснат. Ще намерят алтернатива на петрола, но никой не иска, защото ще загубят много пари, а и власт. Добре, че хората се развиват и все повече хора разбраха и откриха електромобилите.
Преди десетки години, когато само 4-5 човека са знаели как да създадат такива коли, някой от тях безследно изчезват. Но сега не могат да убият стотици хиляди по света.
Големите сили имат най-модерни устройства за проследяване и без проблем могат да намерят базите на ислямистите по целия свят. Средства и сили имат, желание нямат.
Големите сили се нуждаят от враг.