greenlandia написа:Какво плюене, това си е живата истина!
Коя истина, че през социализма такива са били законите. Ако беше станало обратното и Левски щяха да бъдат наказани.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
veni__85 написа:greenlandia написа:Какво плюене, това си е живата истина!
Коя истина, че през социализма такива са били законите. Ако беше станало обратното и Левски щяха да бъдат наказани.
action66 написа:stoyankd написа:Неграмотнико, аз съм виждал с очите си победи над Аякс, Атлетико Мадрид, Боависта, Шутгарт, Глазгоу Р,, Оксер, Марсилия, Удинезе, Спортинг и т.н. Два пъти Байерн ни идва на стадиона от уважение. А ти какво си видял? Две победи над Левски със съдия Цецо Кръстев. Ай сиктир от неграмотници ръсещи мозък, а на две магарета купа сено не могат да разделят и името не могат да си напишат без правописни грешки.
Глупако софийски,човека е видял това,което са му РАЗРЕШИЛИ да види. Я си помисли как се промениха нещата,когато всичко бе поставено на равна нога?! Държавата вече не помага на София. И слава Богу! Е,натиснаха ни тази година заради няколко поръчки да се "реабилитираме" на "Левски" в това първенство заради "Купата" , но иначе наистина нещата не са както по-рано. Бизнеса е само символично в София,всеки реално бизнесмен си е свързан с някой друг край на България. София няма местни бизнесмени и след като властта се оттегли от футбола,това се почуства. И ще се чувства все повече. Ние във Варна откриваме през 2019 чисто нов стадион с 5 звезди(строежа върви с ускорени темпове,въпреки мълчанието на синьото радио "Дарик"),а сините подуенци дали поне козирка над сектор "А" ще изградят?
Приятели от Стара Загора,бийте тези смотаняци,докажете,че Стоев е слаб треньор способен да ръководи само "Монтана" и "Миньор" и , че "Левски" не бива да излага България в Европа(доказан факт,а успехите са толкова малко,че са на принципа изключението потвърждава правилото).....
Успех "зелени" ! Варна ще ви "стиска палци"!!!!
veselinsk написа:stoyankd написа:Неграмотнико, аз съм виждал с очите си победи над Аякс, Атлетико Мадрид, Боависта, Шутгарт, Глазгоу Р,, Оксер, Марсилия, Удинезе, Спортинг и т.н. Два пъти Байерн ни идва на стадиона от уважение. А ти какво си видял? Две победи над Левски със съдия Цецо Кръстев. Ай сиктир от неграмотници ръсещи мозък, а на две магарета купа сено не могат да разделят и името не могат да си напишат без правописни грешки.
Ако си ги виждал тия победи с очите си явно си на възраст. За съжаление акъла ти, както и на другите потребители в предпенсионна възраст привърженици на синьото отборче не ти отговаря на годините. Това,че си привърженик на един от двата отбора бутани напред по комунистическо време не те прави нещо повече от останалите. Явно малко те е била милицията по онова време,
stoyankd написа:action66 написа:stoyankd написа:Неграмотнико, аз съм виждал с очите си победи над Аякс, Атлетико Мадрид, Боависта, Шутгарт, Глазгоу Р,, Оксер, Марсилия, Удинезе, Спортинг и т.н. Два пъти Байерн ни идва на стадиона от уважение. А ти какво си видял? Две победи над Левски със съдия Цецо Кръстев. Ай сиктир от неграмотници ръсещи мозък, а на две магарета купа сено не могат да разделят и името не могат да си напишат без правописни грешки.
Глупако софийски,човека е видял това,което са му РАЗРЕШИЛИ да види. Я си помисли как се промениха нещата,когато всичко бе поставено на равна нога?! Държавата вече не помага на София. И слава Богу! Е,натиснаха ни тази година заради няколко поръчки да се "реабилитираме" на "Левски" в това първенство заради "Купата" , но иначе наистина нещата не са както по-рано. Бизнеса е само символично в София,всеки реално бизнесмен си е свързан с някой друг край на България. София няма местни бизнесмени и след като властта се оттегли от футбола,това се почуства. И ще се чувства все повече. Ние във Варна откриваме през 2019 чисто нов стадион с 5 звезди(строежа върви с ускорени темпове,въпреки мълчанието на синьото радио "Дарик"),а сините подуенци дали поне козирка над сектор "А" ще изградят?
Приятели от Стара Загора,бийте тези смотаняци,докажете,че Стоев е слаб треньор способен да ръководи само "Монтана" и "Миньор" и , че "Левски" не бива да излага България в Европа(доказан факт,а успехите са толкова малко,че са на принципа изключението потвърждава правилото).....
Не бях срещал по-голям комик. Ако глупостта можеше да лети, ти би хвърчал като гълъбица. Преди да полетиш, да те светна- ПодуЯне, а не ПодуЕне. Ако го запомниш, честито. Готов си за втори клас.
— От кое си село? — обърна се той към дядо Матейко и взе да рови тефтера. Дядо Матейко няма накъде да шава. Хъка-мъка, па отвори уста:
— Ете, от Подуене съм…
— От По…?
— От Подуене! — викна високо дядо Матейко, като мислеше, че свети Петър не чуе.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
damyanov1963 написа:greenlandia написа:Какво плюене, това си е живата истина!
Първо истината е доста съмнителна. Тази година не могат да се навършат 45 години от 1970 година.
Второ - пусни и тема как станахте шампиони през 1986-година.
И как Левски стана курбан на Милко Балев предишната година, за да може вие да станете шампиони.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
action66 написа:stoyankd написа:Неграмотнико, аз съм виждал с очите си победи над Аякс, Атлетико Мадрид, Боависта, Шутгарт, Глазгоу Р,, Оксер, Марсилия, Удинезе, Спортинг и т.н. Два пъти Байерн ни идва на стадиона от уважение. А ти какво си видял? Две победи над Левски със съдия Цецо Кръстев. Ай сиктир от неграмотници ръсещи мозък, а на две магарета купа сено не могат да разделят и името не могат да си напишат без правописни грешки.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта