Атентати в Брюксел, 34 загинали
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Атентати в Брюксел, 34 загинали
добре че ИДИЛ не атакуват по-малките европейски столици като София, Букурещ, Белград и т.н.....в тези столици пораженията и жертвите ще са много повече отколкото в Париж, Лондон, Брюксел и т.н....щото в тези столици никой не очаква да има атентати и няма мерки за защита....тука в София ако има такива атентати недай си Боже последиците ще са поне двойно/тройно по=големи, отколкото днешните//// 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Re: Je suis Брюксел - Официална тема
1982 написа:fcb_bg написа:1982 написа:fcb_bg написа:Руснаците с право се подиграха със Столтенберг сутринта - говорите постоянно за руска заплаха, а в същото време не можете да си опазите сърцето на Европа.
Щото пък Русия опази своето сърце - блоковете, метрото, Домодедово, Дубровка ..... чеченците ви счупиха от атентати в сърцето на Русия.
Обаче пък не се хванахме за китките, ами избихме зъби, разкарахме радикалния ислям от Чечня, а вие, толерастите, ревахте тогава за чеченците. Тъй ли беше? Ние сме в мир с чеченците сега, вие юропейците в мир ли сте с .... абе вие не знаете кой вие врагът. Казвам вие, щото нали занеш защо?
Не знам какво сте разкарали, само преди 2 години Волгоград също бе ударен. Дай Боже да няма и още.
Ъхъ, беше ударен. От ислямисти. Руснаците реагираха. И още реагират. Продължават, въпреки всички медийни сополи как нямало там евроценности и разбиране. Я ся вместо да анализираш нещата в Русия, кажи как реагира дъртата цивилизация на изнасилващите атентати. Вилкомен зе бите ли там как беше лафа, ся ше върви ли?
Последна промяна от fcb_bg на 23 мар 2016 00:31, променено общо 2 пъти.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
THE G.A.M.E написа:Лошото е, че като че ли тези атентати са на път да станат ежедневие и това се усеща в примиренческите изказвания на "лидерите" на Европа.
Аз не виждам защо въобще се дават хипотетични примерни мерки, да, факт е, че израелците взеха страха на бомбаджиите, но там има желание за справяне с проблема, но тук, в Европа, явно някой има полза да се всява страх в населението.
Точно и за това няма да се вземат крути мерки, за съжаление.
Не бъркай примирението с безхаберие.
Страх у населението вече има, у нормалното население, всято е от " другото " население, срещу което трябва да започне масов терор.Интересно ми е как ще реагират западняците на атентатите, ако дори и сега няма масови протести и опълчение значи си заслужават всичко, което им се случва и нормалните хора трябва да търсят самостоятелно решение на проблема.
Надеждата ми остава в националистическата партия в Германия, дано не се окаже само една красива лъжа.Попринцип съм против фашизма, но е време колелото да се завърти.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
fcb_bg написа:Ъхъ, беше ударен. От ислямисти. Руснаците реагираха. И още реагират. Продължават, въпреки всички медийни сополи как нямало там евроценности и разбиране. Я ся вместо да анализираш нещата в Русия, кажи как реагира дъртата цивилизация на изнасилващите атентати.
Коментирам тези, които отстрани дават много акъл, ама иначе им скъсаха задниците от атентати.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:fcb_bg написа:Ъхъ, беше ударен. От ислямисти. Руснаците реагираха. И още реагират. Продължават, въпреки всички медийни сополи как нямало там евроценности и разбиране. Я ся вместо да анализираш нещата в Русия, кажи как реагира дъртата цивилизация на изнасилващите атентати.
Коментирам тези, които отстрани дават много акъл, ама иначе им скъсаха задниците от атентати.
Ама не коменираш мерките на дъртата цивилизация, нали тъй? От атентат никой не е застрахован, важно е какво ще направиш после.
-
- Контакти:
При провеждане на една масирана военна операция на европейските държави в Близкия изток, ИДИЛ няма да просъществува и два месеца. Ще има и жертви и от европейска страна, но въобще няма да са много, както беше написал някой по-назад в темата. Само една Германия, ако имаше качествен лидер щеше да се справи с проблема за по-малко и от месец. Много лесно може да се унищожи ИДИЛ. Истинската загадка за мен е защо не се прави нищо срещу тази "организация-държава" 

Highlander написа:При провеждане на една масирана военна операция на европейските държави в Близкия изток, ИДИЛ няма да просъществува и два месеца. Ще има и жертви и от европейска страна, но въобще няма да са много, както беше написал някой по-назад в темата. Само една Германия, ако имаше качествен лидер щеше да се справи с проблема за по-малко и от месец. Много лесно може да се унищожи ИДИЛ. Истинската загадка за мен е защо не се прави нищо срещу тази "организация-държава"
Там има един шеф в Коалицията срещу ИД, него питай. 2г стана сеят бомби в сирийските пясъци.
Highlander написа:При провеждане на една масирана военна операция на европейските държави в Близкия изток, ИДИЛ няма да просъществува и два месеца. Ще има и жертви и от европейска страна, но въобще няма да са много, както беше написал някой по-назад в темата. Само една Германия, ако имаше качествен лидер щеше да се справи с проблема за по-малко и от месец. Много лесно може да се унищожи ИДИЛ. Истинската загадка за мен е защо не се прави нищо срещу тази "организация-държава"
То това е повече от ясно, въпроса е наистина, защо не се прави ? То и американците досега, ако бяха със сериозно и истински намерения, трябваше преди години още да са ги направили само на пепел, но не го правят...Руснаците постигнаха някой успехи, но и те не успяха.
fcb_bg написа:Highlander написа:При провеждане на една масирана военна операция на европейските държави в Близкия изток, ИДИЛ няма да просъществува и два месеца. Ще има и жертви и от европейска страна, но въобще няма да са много, както беше написал някой по-назад в темата. Само една Германия, ако имаше качествен лидер щеше да се справи с проблема за по-малко и от месец. Много лесно може да се унищожи ИДИЛ. Истинската загадка за мен е защо не се прави нищо срещу тази "организация-държава"
Там има един шеф в Коалицията срещу ИД, него питай. 2г стана сеят бомби в сирийските пясъци.
Ми и Русия ся бомби уж, ама ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
dunavfc написа:Highlander написа:При провеждане на една масирана военна операция на европейските държави в Близкия изток, ИДИЛ няма да просъществува и два месеца. Ще има и жертви и от европейска страна, но въобще няма да са много, както беше написал някой по-назад в темата. Само една Германия, ако имаше качествен лидер щеше да се справи с проблема за по-малко и от месец. Много лесно моелениеже да се унищожи ИДИЛ. Истинската загадка за мен е защо не се прави нищо срещу тази "организация-държава"
То това е повече от ясно, въпроса е наистина, защо не се прави ? То и американците досега, ако бяха със сериозно и истински намерения, трябваше преди години още да са ги направили само на пепел, но не го правят...Руснаците постигнаха някой успехи, но и те не успяха.
успехи казваш,да срещу опозицията и мирното население,а не срещу ИДИЛ.Само те коригирам