Може ли да се излекува рака?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Може ли да се излекува рака?
Не е толкова лесно както си го мислят някои. Затварят се границите и хоп проблема е решен. Никой не може да направи нещо срещу един атентатор-самоубиец. И аз утре ако искам отивам в завода, вкарвам един автомат и мога да убия за минути няколко десетки човека без проблем. Норвежеца Андре брау.. как уби 120 човека. А немеца, който миналата година разби самолета и уби 100 и кусур души. А и не става е така да забраниш минаването на хора между отделни КОНТИНЕНТИ. Абсурдно е. Това нещо може единствено да се ограничи чрез много добра полиция и антитерористични отдели и другото е да се молиш, да не си там когато се случи. Качваш се в самолета, пътуваш си и изведнъж се оказва, че втория пилот е терорист и иска да се самоубива(случая с немския пилот). Какво може да се направи?-Нищо.
-
Разбира се, че може.
Просто се поставя ултиматум към страните, генериращи радикален ислям, че именно те ще бъдат отговорни за следващ евентуален атентат, и готово, онези сами ще дръпнат шалтера на тероризма.
Но това е само първата стъпка.
Следва същите ( страните, от чиито недра са генерира основно, радикалният ислям ) ... Да затворят разните му там медресета за имами, като религиозните училища да претъпят пълно реформиране и в тях, под зоркият поглед на международни наблюдатели, да се изучава само съкратен вариант на корана, като всички насилнически глупости бъдат рестриктирани.
Така поне децата и внуците ни може да бъдат спасени от тая чума.
Но основното е да бъдат натиснати държавите, в които има почва за радикален ислям.
Просто се поставя ултиматум към страните, генериращи радикален ислям, че именно те ще бъдат отговорни за следващ евентуален атентат, и готово, онези сами ще дръпнат шалтера на тероризма.
Но това е само първата стъпка.
Следва същите ( страните, от чиито недра са генерира основно, радикалният ислям ) ... Да затворят разните му там медресета за имами, като религиозните училища да претъпят пълно реформиране и в тях, под зоркият поглед на международни наблюдатели, да се изучава само съкратен вариант на корана, като всички насилнически глупости бъдат рестриктирани.
Така поне децата и внуците ни може да бъдат спасени от тая чума.
Но основното е да бъдат натиснати държавите, в които има почва за радикален ислям.
- anihilator
- Контакти:
galin56 написа:Аврамов написа:И ти, европейски съюзе, който до небе си се превъзнесъл, отричайки се от Христа, до ада ще се провалиш! Бог да пази малкото останали истински православни християни и майка България. Амин!
Пази Бог, пази, нали видя днеска колко пази. И ти ми звучиш като тия където се взривяват с бомбите.
Буквално аз лично единствената разлика която виждам е , че тоя все още не е финансиран

- Captain Stottlemeyer
galin56 написа:Captain Stottlemeyer написа:damyanov1963 написа:Тъжното е, че предците на днешните толерасти защитаваха Европа, културата, религията и всичките и ценности от мюсУлманското нашествие, давайки живота си и проливайки кръвта си, а тия им я поднесоха на тепсия!
Дамянов, а бе явно тези "толерасти" си живеят много добре, да му е**ш майката, защото дечицата на нашите олигарси и политици (да не говорим за руските, при тях е закон), не отиват да следват в СУ или МГУ имени Ломоносова, ами все гледат я Кеймбридж, я Харвард, я във Виенския икономически, я в някой технически университет в Германия ... да не изброявам всичките елитни западни школа...Очевидно и на никого не му пука за "мюсюлманското нашествие"...
![]()
![]()
Това последното какво общо има с темата, даже с поста на човека отгоре няма нищо общо. Има една българска поговорка за такива коментари: Ни в клин, ни в ръкав.
Ами това е твое мнение.

П.П. А Дямянов (ако имаше пари), също щеше да прати детето си при "толерастите", за да му промиват мозъка, вместо горкото да търка пейката на някое българско ВУЗ със затихващи функции, където кандидат-студентите влизат дори с тройка...

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 23 мар 2016 06:01, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
Аврамов написа:И ти, европейски съюзе, който до небе си се превъзнесъл, отричайки се от Христа, до ада ще се провалиш! Бог да пази малкото останали истински православни християни и майка България. Амин!
Едни от най-големите престъпления в историята на човечеството са извършени „в името на Христа”, „за защита на християнската вяра”, от християни, в това число католици и православни. Достатъчно е да посочим завладяването на Америка и избиването на местното население, колонизирането на Африка, робството, колонизирането на Азия и Австралия. Особено се „отличават” англичани, испанци, португалци, французи, холандци, белгийци, германци, руснаци. Конкретно искам да отбележа казанското клане и унищожаването на Казанското ханство от българоубиеца Иван Грозни (наречен по-късно с тъпо умиление „дядо Иван”). В по-ново време можем да споменем зверствата на французи и американци във Виетнам, на руснаци в Афганистан и още много, много примери. И един въпрос с понижена трудност: Знаем, че няколко хиляди от бойците на Ислямска държава идват от бившите съветски републики. А знаем ли за зверствата на руснаците в Чечения и Северен Кавказ, за които пише руската журналистка Анна Политковская, известна със своята критична позиция към президента Путин, която „съвсем случайно” е убита в асансьора пред апартамента, в който живее, точно на неговия рожден ден!?...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
Нощ в Брюксел. Пред фонтана с пикаещото момченце седи Абу Бакр ал Багдади и хлипа в скута на седналия до него дребен мъж:
- Да не могу я больше так, Владимир Владимирович... не выдерживаю...
- Надо, Штирлиц, надо – гали го мъжът по главата – потерпи...
- Да не могу я больше так, Владимир Владимирович... не выдерживаю...
- Надо, Штирлиц, надо – гали го мъжът по главата – потерпи...
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
Captain Stottlemeyer написа:Аврамов написа:И ти, европейски съюзе, който до небе си се превъзнесъл, отричайки се от Христа, до ада ще се провалиш! Бог да пази малкото останали истински православни християни и майка България. Амин!
Едни от най-големите престъпления в историята на човечеството са извършени „в името на Христа”, „за защита на християнската вяра”, от християни, в това число католици и православни. Достатъчно е да посочим завладяването на Америка и избиването на местното население, колонизирането на Африка, робството, колонизирането на Азия и Австралия. Особено се „отличават” англичани, испанци, португалци, французи, холандци, белгийци, германци, руснаци. Конкретно искам да отбележа казанското клане и унищожаването на Казанското ханство от българоубиеца Иван Грозни (наречен по-късно с тъпо умиление „дядо Иван”). В по-ново време можем да споменем зверствата на французи и американци във Виетнам, на руснаци в Афганистан и още много, много примери. И един въпрос с понижена трудност: Знаем, че няколко хиляди от бойците на Ислямска държава идват от бившите съветски републики. А знаем ли за зверствата на руснаците в Чечения и Северен Кавказ, за които пише руската журналистка Анна Политковская, известна със своята критична позиция към президента Путин, която „съвсем случайно” е убита в асансьора пред апартамента, в който живее, точно на неговия рожден ден!?...Дали пък няма някаква причинно-следствена връзка между зверствата на "лошите" и зверствата на "добрите"!?...
![]()
Ти въобще правиш ли разлика между религиозни и завоевателни войни, и как така в името на Христа са завладени земите в Америка и Африка, а да не говорим за примера ти за САЩ във Виетнам и най-вече този за СССР в Афганистан, не мислиш ли, че е абсурден да твърдиш, че СССР воюва в Афганистан в името на Христа.
Не е лошо да се разсъждава преди да се пише, защото войни е имало както между държави от различни религии, така и между държави от принадлежащи към една и съща религия, като вторите не съм сигурен дали не са повече от първите. Това са войни между държави и народи, станали най-вече поради геополитически и икономически причини, както и за колонизиране и териториално разширяване, а не религиозни.
Може
За целта обаче първо трябва да се осъзнае, от какво се страхуват най-много ибрястиките
Не е нужно да си член на МЕНСА като кептънчето, за да ти стане ясно, че най-големия им страх е от Аллаха
Прави се една реципрочна организация "Християнска държава" и точно за една година няма да има и помен от тия ибрястики
На всеки извършен атентат в Европа, трепеш по десет техни религиозни глави заедно с цялата рода, вдигаш по 5 джамии на територията на Европа във въздуха и трепеш цялата рода на атентаторите
До тук за 5 атентата примерно щяха да са с 25 джамии назад и петдесетина молли
С техните камъни по тяхната глава, само че умножено по пет
Тия религиозните дали нямаше да се замислят дали да проповядват радикален ислям като знаят какво ги чака
Пък сега какво??? Те вдигат във въздуха летища, стадиони, клубове, стотици жертви, пък изпедерастените еротолерастчета борят терорягите с лампички по Айфеловата кула в цветовете на държавата, в която са извършени атентатите
Ами успех в борбата с тероризма 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Цяла Източна Европа дава мощен отпор на заселването и трафика на нелегални имигранти. Словения вдигна ограда и през изминалата нощ разгони нелегалните от границата си със сълзотворен газ. Чехия арестува пристигналите на своя територия и обяви, че ще ги депортира. Унгария запечата границата си с ограда, гумени куршуми, 11 хиляди полицаи, кучета и сълзотворен газ. Полша изпраща 70 граничари и пари, за да помага на унгарците. Словаците се включиха в отбраната на унгарската граница и заведоха дело срещу Европейската комисия заради квотното разпределение на бежанци. Хърватите вдигат ограда.
Единственото, което прави българското правителство е да лъже. Границата не се охранява. Млади мъже от Азия и Африка се разхождат свободно из цялата територия на страната. Влизат както си искат. Ограда има само на 34 км. от границата. Ужким се строи, с костенурски темп, още на 80 километра. Границата само с Турция, обаче, е 259 километра. Сами съдете какво прави Борисов?!
Отворковци,колко пъти през последните десет години гласувахте за АТАКА и Сидеров,вероятно нито веднъж?!Смеехте се като тикви ,изкарахте човека ненормален,а той просто наричаше нещата с истинските им имена!
Обективно погледнато прилагането на Програмата"Сидеров"е единственно полезния ход!/ако не сте я чели ,прегледайте я!/ Всичко друго е словоблудство ,като "златен палец","новини на турски",“етнически мир“и други буквално незначителни глупости!
Масова подкрепа на АТАКА е последния реален шанс на Родината ни!Помислете обективно, защото иначе ДПС,ГЕРБ и останалите ще продължават да налагат "елегантно"волята си,аргументирайки се с псевдо либерални постулати!Времето ни изтича,като пясък от детски шепички!Всичко друго е вегитиране до размиване на нацията ни ,каквата е целта на отвъд океанските юдио-масони и партньорите им от безличния ЕС!Нормално ли е наследниците на древен народ със забележително културно наследство да бъде управлявано по мутренски?Чалгата във всички сфери на обществения ни живот да се е превърнала в норма!Вземете се в ръце,няма място за много философстване,25 години бяха достатъчни!
Без да съм ничий адвокат е ясно ,че Сидеров като човек има свойте косури като всички нас,но нима Боко,Станишко,Гоце и останалите ги нямат?!Важно е ,че не е лъжец и подлизурко като тях!
Единственото, което прави българското правителство е да лъже. Границата не се охранява. Млади мъже от Азия и Африка се разхождат свободно из цялата територия на страната. Влизат както си искат. Ограда има само на 34 км. от границата. Ужким се строи, с костенурски темп, още на 80 километра. Границата само с Турция, обаче, е 259 километра. Сами съдете какво прави Борисов?!
Отворковци,колко пъти през последните десет години гласувахте за АТАКА и Сидеров,вероятно нито веднъж?!Смеехте се като тикви ,изкарахте човека ненормален,а той просто наричаше нещата с истинските им имена!
Обективно погледнато прилагането на Програмата"Сидеров"е единственно полезния ход!/ако не сте я чели ,прегледайте я!/ Всичко друго е словоблудство ,като "златен палец","новини на турски",“етнически мир“и други буквално незначителни глупости!
Масова подкрепа на АТАКА е последния реален шанс на Родината ни!Помислете обективно, защото иначе ДПС,ГЕРБ и останалите ще продължават да налагат "елегантно"волята си,аргументирайки се с псевдо либерални постулати!Времето ни изтича,като пясък от детски шепички!Всичко друго е вегитиране до размиване на нацията ни ,каквата е целта на отвъд океанските юдио-масони и партньорите им от безличния ЕС!Нормално ли е наследниците на древен народ със забележително културно наследство да бъде управлявано по мутренски?Чалгата във всички сфери на обществения ни живот да се е превърнала в норма!Вземете се в ръце,няма място за много философстване,25 години бяха достатъчни!
Без да съм ничий адвокат е ясно ,че Сидеров като човек има свойте косури като всички нас,но нима Боко,Станишко,Гоце и останалите ги нямат?!Важно е ,че не е лъжец и подлизурко като тях!