korteneca написа:Почва се. Преди всеки мач плюенето от фенчета на противника се засилва.
Притеснение от софийски смешници ли усещам?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
korteneca написа:Почва се. Преди всеки мач плюенето от фенчета на противника се засилва.
Георги Ифандиев написа:Левски ще смачка заралийските мангали.
damyanov1963 написа:greenlandia написа:Какво плюене, това си е живата истина!
Първо истината е доста съмнителна. Тази година не могат да се навършат 45 години от 1970 година.
Второ - пусни и тема как станахте шампиони през 1986-година.
И как Левски стана курбан на Милко Балев предишната година, за да може вие да станете шампиони.
action66 написа:korteneca написа:Почва се. Преди всеки мач плюенето от фенчета на противника се засилва.
Teo написа:Оставете ги тия Левски.......
Готови ли сте да посрещнете хегемона на българския клубен футбол
stoyankd написа:Точно така, бих добавил все едно да свържеш Пеевски с един бивш президент на два родни клуба(мир на Праха му)или с една трибуквена групировка от Варна. Нищо общо нямат..Тази снимка е злонамерен монтаж от блога на Иво Инджев.
Teo написа:Оставете ги тия Левски.......
Готови ли сте да посрещнете хегемона на българския клубен футбол
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
stoyankd написа:Неграмотнико, аз съм виждал с очите си победи над Аякс, Атлетико Мадрид, Боависта, Шутгарт, Глазгоу Р,, Оксер, Марсилия, Удинезе, Спортинг и т.н. Два пъти Байерн ни идва на стадиона от уважение. А ти какво си видял? Две победи над Левски със съдия Цецо Кръстев. Ай сиктир от неграмотници ръсещи мозък, а на две магарета купа сено не могат да разделят и името не могат да си напишат без правописни грешки.
Mitko-Levskar написа:ticha i vladislav написа:За мен Левски нямат нищо общо с това,всичко е дело на милиционерския Спартак.Все едно да свържеш Левски с Пеевски?!!??
Точно.Все едно да свържеш Тича,Владислав и Черно хюмне.
koisa написа:action66 написа:korteneca написа:Почва се. Преди всеки мач плюенето от фенчета на противника се засилва.
Усещаш миризма от нас*ан еклер.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта