22 Март 1970г , Берое-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zara.1916

Re: 22 Март 1970г , Берое-Левски

Мнениеот zara.1916 » 22 мар 2016 20:12

greenlandia написа:Какво плюене, това си е живата истина!

Малък съм бил за да съм присъствал на този мач, но свидетели са ми разправяли че и Ангел Солаков милиционерския министър е бил ударен по главата с чадър от нечия жена :mrgreen:

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 22 мар 2016 20:47

По това време си вкарваха в затвора за вицове, пък за побой над министър и описаните екцесии да се е разминало само с изваждане от групата.......малко ме съмнява или си е чисто помилване. Искам да ви кажа,че мен ме прибраха в районното за ЦУМ само защото си говорихме в градинката пред банята след мача с ЦСКА през 1985г. Тогава нямаше нет, вестниците пускаха цензурирани, еднакви съобщения и никой не знаеше какво става. Събирахме се пред банята да чуем какво става, милицията ни прибираше, натупваше и пускаше. Не виждам какво общо има Левски с описаната история и какво чествате или празнувате. Празнувайте титлата, която нямаше да спечелите, ако не беше мача на Герена, за който във вестниците пишеха, че даже сините пейки на стадиона са се изчервили от срам. От кой обаче? Да ме извиняват феновете на Берое, но отборът ви никога не е бил мерило за Левски(както казва един класик от Овча Купел). Гледал съм много мачове между двата отбора(повечето спечелени с лекота), но никога не е имало тръпка и радост от победата. Просто рутина. Много сте малки да ядете мед с мечките(както казваше друг класик, мир на Праха му).

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 22 мар 2016 21:02

stoyankd написа:По това време си вкарваха в затвора за вицове, пък за побой над министър и описаните екцесии да се е разминало само с изваждане от групата.......малко ме съмнява или си е чисто помилване. Искам да ви кажа,че мен ме прибраха в районното за ЦУМ само защото си говорихме в градинката пред банята след мача с ЦСКА през 1985г. Тогава нямаше нет, вестниците пускаха цензурирани, еднакви съобщения и никой не знаеше какво става. Събирахме се пред банята да чуем какво става, милицията ни прибираше, натупваше и пускаше. Не виждам какво общо има Левски с описаната история и какво чествате или празнувате. Празнувайте титлата, която нямаше да спечелите, ако не беше мача на Герена, за който във вестниците пишеха, че даже сините пейки на стадиона са се изчервили от срам. От кой обаче? Да ме извиняват феновете на Берое, но отборът ви никога не е бил мерило за Левски(както казва един класик от Овча Купел). Гледал съм много мачове между двата отбора(повечето спечелени с лекота), но никога не е имало тръпка и радост от победата. Просто рутина. Много сте малки да ядете мед с мечките(както казваше друг класик, мир на Праха му).

ахах статията е много вярна и левски навреме са ги бутали бил иса политически отбор и за това иамт титли и купи съдиите са били техни хора всичк ое било в софия всякакви структури и за това тия титли и купи са ги печелили левски !! Така че мерило не мерило гледа се какво става в последно време !! Левски не заслужават нищо само криза и аута защото навреме са печелили НЕ ЧЕСТНО И НЕПРАВОМЕРНО !! ТОВА Е КАкТО И ЦСКА СЪЩО 2-ТА НАЙ политически отбора скрито или покрито това е !! не завиждаме !? за кое да им завиждаме НА ЛЕВСКИ А? ПОКАЖЕТЕ МИ ЗА нещо за което да им завиждаме? стадиона ли,терена ли ,спонсорите ли, феновете ли кое? НА ТЕРЕНА СЕ ПИШЕ ИСТОРИЯ И СТАВАТ ВЕлиКИТЕ НЕЩА НЕ НА ТРИБУНИТЕ, те говедата сини си мислят че на трибунтие СЕ РЕШАВА ВСИЧКО НЕ Е ВЯРНО !!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 22 мар 2016 21:24

Неграмотнико, аз съм виждал с очите си победи над Аякс, Атлетико Мадрид, Боависта, Шутгарт, Глазгоу Р,, Оксер, Марсилия, Удинезе, Спортинг и т.н. Два пъти Байерн ни идва на стадиона от уважение. А ти какво си видял? Две победи над Левски със съдия Цецо Кръстев. Ай сиктир от неграмотници ръсещи мозък, а на две магарета купа сено не могат да разделят и името не могат да си напишат без правописни грешки.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 22 мар 2016 21:37

За мен Левски нямат нищо общо с това,всичко е дело на милиционерския Спартак.Все едно да свържеш Левски с Пеевски?!!??
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 22 мар 2016 21:44

ticha i vladislav написа:За мен Левски нямат нищо общо с това,всичко е дело на милиционерския Спартак.Все едно да свържеш Левски с Пеевски?!!??

Точно.Все едно да свържеш Тича,Владислав и Черно хюмне.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 22 мар 2016 21:52

Точно така, бих добавил все едно да свържеш Пеевски с един бивш президент на два родни клуба(мир на Праха му)или с една трибуквена групировка от Варна. Нищо общо нямат.Изображение.Тази снимка е злонамерен монтаж от блога на Иво Инджев.
Последна промяна от stoyankd на 22 мар 2016 21:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 мар 2016 21:53

Mitko-Levskar написа:
ticha i vladislav написа:За мен Левски нямат нищо общо с това,всичко е дело на милиционерския Спартак.Все едно да свържеш Левски с Пеевски?!!??

Точно.Все едно да свържеш Тича,Владислав и Черно хюмне.

Това сигурно си ти, та затова трудно ще те свържат с Тича и Владислав.

Няколко години по-късно и в Русе летяха лимонадени бутилки към терена, и пак в мач срещу "Левски-Спартак", след дежурната дузпа, за да изравнят. Само че тогава ексцесията май беше само в това, та отборът не пострада сериозно. И по тивито пак е спирал токът :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 22 мар 2016 22:34

stoyankd написа:Неграмотнико, аз съм виждал с очите си победи над Аякс, Атлетико Мадрид, Боависта, Шутгарт, Глазгоу Р,, Оксер, Марсилия, Удинезе, Спортинг и т.н. Два пъти Байерн ни идва на стадиона от уважение. А ти какво си видял? Две победи над Левски със съдия Цецо Кръстев. Ай сиктир от неграмотници ръсещи мозък, а на две магарета купа сено не могат да разделят и името не могат да си напишат без правописни грешки.

Ако си ги виждал тия победи с очите си явно си на възраст. За съжаление акъла ти, както и на другите потребители в предпенсионна възраст привърженици на синьото отборче не ти отговаря на годините. Това,че си привърженик на един от двата отбора бутани напред по комунистическо време не те прави нещо повече от останалите. Явно малко те е била милицията по онова време, 8-)
Изображение

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 22 мар 2016 22:47

greenlandia написа:Какво плюене, това си е живата истина!

Бийте "Левски". Успех ви желая!
Но истината е,че в последния ви мач срещу "Черно море" за този сезон ще загубите. Няма да има нищо общо с онова 0:3. Така че докажете се срещу "Левски" и "Славия" и ще си заслужите 2-ро или 3-то място. Реална ви е целта,но си я заслужете най-после с домакинствата. Имате да падате във Варна и Пловдив. Така че бъдете онова безкомпромисно "Берое" в Стара Загора , което всички старозагорци,които са прекрасни хора иначе,искат. Още веднъж успех срещу последната "язва" на футбола ни - "Левски Спартак". СМАЧКАЙТЕ ГИ!

Върни се в “Берое”