Саутхамптън- Ливърпул 20.03.2016 |15:30|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

На линия
drvasko98
Контакти:

Re: Саутхамптън- Ливърпул 20.03.2016 |15:30|

Мнениеот drvasko98 » 21 мар 2016 17:30

Нито треньора нито Шкъртел са виновни, просто Ливърпул тотално се умори, свърши пресата, въздуха и почнаха грешките. Грешките в един отбор са главно заради умора, както беше в сряда в Мюнхен. Но защо играчи, които взимат милиони не могат да играят през три дни не ми е много ясно.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 мар 2016 18:07

Клоп отново се изложи .Тоя път с огромна вина . Води с 0-2 и не прибра отбора по дефанзивно а бяха като разграден двор отзад ?! Голова разлика ли тръгна да ми гони ? Той точки няма ,разлика ми гони ?! Смях .
Трябваше да си прибере отбора по дефанзивно през второто и нямаше как да загуби мача . И каква беше тая смешна смяна ? Вади ми централен защитник по средата на мача ?! Смях . И то най добрия ни защитник . И ми пуска играч ,който не е играл от сумати време ?! Смях .
Радвам се ,че повечето дойдохте на мойта за Шкъртел а преди ми го защитавахте тоя палячо и ме псувахте .Всеки който си позволи да спори с мен ,рано или късно става за смях.
Сако и той беше трагичен в тоя мач . Любимец ми е ,но след тоя мач ми падна в очите . Как може да не им парира ударите бе ??? Смях.
Клоп ми се издигна в очите с елиминирането на манафите и сега пак се осра . Аз отписах топ 4 още по коледа и както виждаме отново ще се окажа прав ..,но ме хвана яд за начина ,по който проведе мача със Саутхямптън .Пиша му слаб 2.Ще го видим срещу Дортмунд ..
Моите хора отново вкараха а Джо Алън показа на Данчо Фифата как се играе смело и креативно .
Последна промяна от suareshampion на 21 мар 2016 22:24, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 мар 2016 18:38

Я кой се появи? Ти преодоля ли вече уволнението на твоя човек? Онзи некадърния с квадратната глава дето беше голям затварач на усти :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

nakaTa_7
Контакти:

Мнениеот nakaTa_7 » 21 мар 2016 19:27

suareshampion написа:Клоп отново се изложи .Тоя път с огромна вина . Води с 0-2 и не прибра отбора по дефанзивно а бяха като разграден двор отзад ?! Голова разлика ли тръгна да ми гони ? Той точки няма ,разлика ми гони ?! Смях .
Трябваше да си прибере отбора по дефанзивно през второто и нямаше как да загуби мача . И каква беше тая смешна смяна ? Вади ми централен защитник по средата на мача ?! Смях . И то най добрия ни защитник . И ми пуска играч ,който не е играл от сумати време ?! Смях .
Радвам се ,че повечето дойдохте на мойта за Шкъртел а преди ми го защитавахте тоя палячо и ме псувахте .Всеки който си позволи да спори с мен ,рано или късно става за смях.
Сако и той беше трагичен в тоя мач . Любимец ми е ,но след тоя мач ми падна в очите . Как може да не им парира ударите бе ??? Смях.
Клоп ми се издигна в очите с елиминирането на манафите и сега пак се осра . Аз отписах топ 4 още по коледа и както виждаме отново ще се окажа прав ..,но ме хвана яд за начина ,по който проведе мача със Саутхямптън .Пиша му слаб 2.Ще го видим срещу Дортмунд ..
Джо Алън показа на Данчо Фифата как се играе смело и креативно .

Не мислиш ли, че Клоп се опитва да даде шанс на всички за да определи кого да продаде след края на сезона? Богдан със сигурност е аут при първа възможност, Бентеке и той на там се е запътил, Айб последно време рядко влиза да играе(толкова са му и възможностите), взеха да се чуват слухове за Хендерсън. Ами Алън каква я свърши при головете? Заради Шкъртел, Сако трябваше да покрива зоната на първия. Клоп обясни смяната на Ловрен, знаел че ще има изсипани топки и картона на Ловрен е бил проблемът(тук Клоп има вина,трябваше да вкара халф или Туре вместо Шкъртел, но за Туре договор няма, няма и какво да доказва).Още 1-2 такива мача за Шкъртел и ще е пътник, за жалост ще трябва да ги изтраем.
[rimg]https://media.giphy.com/media/26wkyFPRXX6fbvHqM/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 22 мар 2016 11:42

We can say we have to have more killer instinct in the first half or we have to play better in the second half. Both are true and both we will try in the future.

Two things are important – we didn’t get the points and that’s not too good; on the other side, we saw how well we can play football, which we should not forget.

I know the result is not what we wanted but we have to accept it this season, we have to take what we can get and not think always now the top four, ‘yes, no, perhaps, I don’t know

Play football like we did in the first half, score goals and everybody will enjoy it and then everything is OK

Коментара на Клоп е повече от достатъчен.Без да дава нито едно персонална оценка.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Ливърпул”