Фен тема за Георги Какалов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Re: КАКАЛОВ ИСКАЛ ДА СЕ ВРЪЩА?

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 16 ное 2008 22:29

todi73 написа:Не е лош футболист , но е доста труден характер.Колкото може да направи невероятен мач и да разпилее противниковата защита , така може и да провали някой мач ! А и това че иска в чорбата не ми харесва ! В БОТЕВ ни трябват футболисти които милеят за клуба и знаят какво е това да носиш жълто-черната фланелка !

СЪГЛАСЕН !
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 17 ное 2008 00:22

AKO KAKALOV SE VURNE V BG, OTIVA V 4ORBATA ;)

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 17 ное 2008 06:46

STENLI написа:AKO KAKALOV SE VURNE V BG, OTIVA V 4ORBATA ;)

Съгласен съм :D

kanar4o
Контакти:

Фен тема за Какалов

Мнениеот kanar4o » 18 ное 2008 15:46

Българският нападател Георги Какалов заяви, че е негова мечта да играе за ЦСКА. Футболистът се оказа в трансферната листа на сегашния си отбор Динамо Минск и почти сигурно ще напусне Беларус през зимата.
„За мен тук всичко е на 99% приключено. Славолюб Муслин не желае да оставам в отбора. Не съм коментирал с него причините. Имам договор за 3 години, но съм поставен в трансферната листа", каза Какалов.

Той призна, че няма конкретни оферти за него и заяви, че научава новините от българските медии. „Четох за интерес от ЦСКА, но не знам до колко е вярно. Чакам да ме информира мениджърът ми. Бих се върнал да играя и в Ботев. Ако се стигне до избор между двата клуба ще е много трудно. Моя мечта е да играя в ЦСКА. Чувам обаче, че директор на Ботев може да стане Христо Стоичков. Ако това се случи ще предпочета Ботев, защото Стоичков е мой идол и за мен ще е чест да работя с такъв човек. Няма да разкривам каква цена иска Динамо за мен. Важното е да има оферти и клубът, който иска да ме купи да се споразумее с Динамо. Има вариант и за 6-месечно преотстъпване", каза Какалов.

Бившият национал изрази своето съжаление, че не е успял да се реализира в Динамо. „Ситуацията, в която се намирам не е лека. Пристигнах в Беларус с желанието да се докажа, защото клубът плати доста пари. Не се получи, за което страшно много съжалявам, но животът продължава. Най-голямата причина е, че не съм правил добра подготовка. Правиха ми изследвания, които показаха, че не мога да тичам повече от 15 минути, защото нямам въздух. В Беларус се играе силов футбол и за тях не мога да свърша тази работа, която искат", разкри футболистът.

Ако не си уреди трансфер до началото на януари Какалов трябва да се върне в Минск на 6-ти. „Не съм се карал с никой в Динамо. Аз промених мисленето си за времето, в което съм тук. Всичко е било коректно. С доста хора ще остана приятел и когато има възможност могат да ми дойдат на гости, защото им харесва България и морето. Утре в 10 часа трябва да съм в София", каза Какалов.

Бившият играч на „канарчетата" заяви още, че ще помоли ръководството на Ботев да води подготовка с тях докато нещата се изяснят.
================================================================================
Чакаме те Кака ,винаги добре дошъл при "канарите" ! 8-)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: КАКАЛОВ : "Бих се върнал да играя в Ботев"

Мнениеот hlucho » 18 ное 2008 15:54

Правиха ми изследвания, които показаха, че не мога да тичам повече от 15 минути, защото нямам въздух.

Какви специалисти работят само в бг футбола ни! Каква физическа подготовка, какви 5 лева! Пък после искаме да имаме успехи!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 18 ное 2008 15:59

Определено имаме ужасна физическа подготовка....после защо нямаме добър национален отбор... нормално е.
А колкото до темата,Аз съм ЗА Кака да се върне в Ботев.Добър нападател е.Единственият му проблем е поведението.Надявам се след Динамо да се оправил.
Изображение

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 18 ное 2008 16:21

И аз съм съгласен да се върне в Ботев ама дано да тича поне по 30 минути :D :D :D !Какво е това физическа подготовка и има ли то почва в Бг.?Във физическо и тактическо отношение сме 20 години назад!
Един е Ботев!

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 18 ное 2008 16:57

Как ще имат физическа подготовка като почти всяка вечер правят среднощни обиколки по чалга заведенията.
Сгрешено им е мисленето на нашите т. нар. "футболисти".

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 18 ное 2008 17:02

rumbata написа:Как ще имат физическа подготовка като почти всяка вечер правят среднощни обиколки по чалга заведенията.
Сгрешено им е мисленето на нашите т. нар. "футболисти".

Да ве...ти ги искара,че пият денонощно.Даже и на тренировката сигурно пие и яде нали?Кво като ходят събота или неделя да релаксират за 2-3 часа не мога да разбера?Кой не го прави тва?Колко от Световните Звезди са засичани по Барове и Партита?С кво са по различни от наще?Ебахти логиката дето вкарваш.Тва,че няма нормална физическа подготовка не значи,че е алкохолик или наркоман ебахти
Изображение

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 18 ное 2008 23:14

Баш събота или неделя не е много желателно да ходят, по-добре друго врема да си изберат, та за мачовете да са свежи и да има живинка, която май липсва.

Върни се в “Ботев”