КБ Берое - ЦСКА София FT 0:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: КБ Берое - ЦСКА София |06.04 - 19:15ч.|
Дори и във "В" група и с този отбор усещам притеснение и свити сърца от привържениците на "елитните" ни отбори.
Mirosvel написа:Beladona написа:Mirosvel написа:Red joker написа:Имам пресантиман,че няма да загубиме и ще сме краен победител![]()
Доказахме,че ЦСКА си е ЦСКА,независимо в коя група играе и мисля,че „Берое“ са фаворит само на хартия и не могат да ни уплашат по никакъв начин,както и останалите отбори от жалките остатъци на смешната „А“ група
E, какво точно доказахте, като още нямате мач срещу отбор от А група?? И само моля те не ми говори за оня мач с Дунав, че ще умра от смях! А други пък умряха от радост, когато тоя мач не го свалиха от залозите!! If you know what I mean??!!
кой трябваше да го свали този мач ?!
Мачовете ги свалят букитата, когато има сложени яки залози за малковероятни резултати с висок коефициент. По време на предсезонната подготовка какви ли не контроли ги имаше в тотото, вкл. И този на ЦСКА с Дунав!!!
Знам, да не го свалят , значи не е имало нередовни пари на овъри или победа на ЦСКА или на ХК !
- RockSeeker
- Контакти:
Логиката сочи, че Берое не трябва да имат особени проблеми срещу нас, но...футболът не е (само) логика!
Влизаме като аутсайдери в мача, което определено играе в наша полза и ни е любима позиция. Няма да е трагедия за нас, ако отпаднем, но не така точно стои въпроса за Берое в година на юбилей и прецедент да са фаворити срещу ЦСКА. Ние сме загадка и за самите себе си, а те са в непривична за тях позиция, което като нищо може да доведе до познатите проблеми с манталитета. Очакванията и коментарите за разгром ме карат да си мисля още повече, че дори да не успеем да се класираме за финала - то най-малко тези прогнози няма да се сбъднат. Имам само добри спомени от случаите, в които сме били отписвани по подобен начин... последните са шестте победи над сините приятелки след като бяхме преждевременно "закрити" и "пратени" в долната половина на таблицата, когато останахме с 4-5 футболиста с договори, 1:3 насред Герена, когато трябваше уж да подобряват рекорди за историята, 1:2 в Москва с "бебетата на Любо" и т.н. Очакванията и усещането ми, което все пак е пристрастно, разбира се, е че ще се получат два здрави сблъсъка без силно изразено превъзходство. И обратно на логиката - ако все пак трябва да коментирам шансовете на двата отбора за постигане на изразителна победа, то мисля, че нашите са по-големи в случая, макар да не очаквам нещо подобно. Просто защото не мисля, че за нас би било шокиращо или стъписващо Берое да поведат, доколкото за обратното не съм сигурен. Като нищо при наш първи гол противникът ще се изнерви, ще иска бързо да обърне мача, да докаже теоритичното си превъзходство, а това може да доведе до припряност, грешки и повече възможности за нас. Така или иначе чакам с нетърпение мачовете и каквото и да стане съм сигурен, че ще излезем с гордо вдигната глава от тях, защото в момента атмосферата е отлична и момчетата заслужават подкрепата ни - сигурен съм, че ще се раздадат и ще направят всичко по силите си да се представят достойно, което в крайна сметка е по-важното от резултати и постижения! 

[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
[/center]

Сигурен съм,че ще подходим много сериозно и умно в тоя мач,въпреки ЦСКА отсреща.Просто Хубчев ще ги подготви много добре.Никой не знае колко точно е разликата между червените и А група,затова не очаквам да тръгнем да гоним разгроми и подобни простотии.Мачът ще е труден,най-малкото заради залога в него,а той е финал за КБ.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
На втори април цесекарите ще викат за нас.
На шести април левскарите ще викат за нас.
Дано и в двата мача победим!

На шести април левскарите ще викат за нас.

Дано и в двата мача победим!

ЦСКА играят с аматьори, иначе те самите не са, даже са доста добре платени професионалисти.
1916
- CSKA_MONTANA
- Контакти:
Само в сектора за гости ли ще ни пускат..Клетката е за 1 000 човека някъд
http://www.skyphoto.bg/bg/galeriya-stad ... /img_1.jpg
Ще се изкефя,ако ни дадат да напълним и седалките в Г и В..Тоя 4-5 реда там никога не съм ги виждал пълни,да махат ЕФБЕТ плакатите

http://www.skyphoto.bg/bg/galeriya-stad ... /img_1.jpg
Ще се изкефя,ако ни дадат да напълним и седалките в Г и В..Тоя 4-5 реда там никога не съм ги виждал пълни,да махат ЕФБЕТ плакатите

Red thunderstorm написа:zagorka написа:6:0 (Иса, Делев, Венци Василев, Милисавлевич, Сърмов, Иса) и обратно по селата.
Хм..., а даваш ли си сметка, че трима от посочените голмайстори може и лееееко да се "смилят" и да направят "непростим" пропуск пред гола, а?![]()
Ко викаш?
Мечтите са for free!!
-
- Контакти:
Като гледам напоследък никого не можем да бием .............. Дали не е време да се отпушим, да счупим каръка?
А и ЦСКА си е име! Престижно е да ги оттраним! Нищо, че играят В група.
Тръгнахме добре и нещо забуксувахме. Време е да се стегнем. Загубим ли шанс и за Купата ..... обезсмисля се целия сезон.
А и ЦСКА си е име! Престижно е да ги оттраним! Нищо, че играят В група.
Тръгнахме добре и нещо забуксувахме. Време е да се стегнем. Загубим ли шанс и за Купата ..... обезсмисля се целия сезон.
-
- Контакти:
Re: КБ Берое - ЦСКА София |06.04 - 20:00ч.|
Vura написа:Само Хубчев може да попречи на БероЯ.Все пак залагам на сигурното - 4:0.
Това за Хубси е 100%. Чудя се каква странна тактика пак ще приложи? Винаги си мисля, че съм му виждал простотийките, ама все успява да ме изненада!