Мнениеот Странджата » 21 мар 2016 17:33
Не става дума за това, кой как е стигнал до втората шестица или до В група, а дали може без него.
Иначе истинските цесекари си го казват - искаме чист ЦСКА, каквото и да ни струва, не реват, че без тях не можело. Историята може и да загубите, но честта си - не. И според мене затова си струва да помислите - история или чисто име. Аз лично не бих се подигравал на новото ЦСКА,бих го уважавал, както съм го уважавал и преди, защото разликата между него и сините за мене е в това, че аз обичам Левски, а не ЦСКА. Освен това не сме вървели до 2008 година по различни пътища, може би преди година пътищата ни се разделиха, защото вашите "благодетели" ви закриха, а нашия по живо, по здраво си отиде, макар и още да му сърбаме попарата. Но много от вас се опияняват от това, че някога са били това, което сега не са, и човек не може да разбере кого обичат - онова ЦСКА, което най-често не са гледали, или това, което извървя един срамен път от 2008 година досега, който се прикрива с една написана на ръка червена шестица.