Висша лига,по скоро не...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Висша лига,по скоро не...

Мнениеот PFC Litex » 21 мар 2016 16:07

GOLEADOR написа:
PFC Litex написа:Единственият въпрос, който ме гложди, откакто споделиха за тая лига, защо единствено феновете на ЦСКА искат да има такава?

Аз, като фен на Литекс открито заявявам, че това е тотална пародия и моят отбор трябва да бъде против създаването на подобна.

Тия приказки за рестарт на футбола... как да кажа, скапания Windows, колкото и да го рестартираш все си е скапан. Преинсталация трябва... :mrgreen:

1.Не всички фенове на ЦСКА искат ВЛ.За нас по-важно е финансовото стабилизиране на клуба.
2.А какво ти е мнението за "А" група?Или за мъртвеца добро или нищо....
3.Без държавна политика за спорта съдбата на "преисталацията" е ясна.

Трябва ли да ме вълнува, какво се случва в "А" група и как се развива, когато не съм част от същата?
Когато стигне моя отбор до нея по редовния спортменски принцип тогава ще мисля за нея.
Изображение

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 21 мар 2016 16:07

Къде съм казал, че искам някой да ни връща бе еклер пробит. Единствено не разбиращ от футбол или тънещ в омраза може да отрече това.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 мар 2016 16:08

peliforewer написа:
PFC Litex написа:Единственият въпрос, който ме гложди, откакто споделиха за тая лига, защо единствено феновете на ЦСКА искат да има такава?

Аз, като фен на Литекс открито заявявам, че това е тотална пародия и моят отбор трябва да бъде против създаването на подобна.

Тия приказки за рестарт на футбола... как да кажа, скапания Windows, колкото и да го рестартираш все си е скапан. Преинсталация трябва... :mrgreen:

Ако наистина си обичаш отбора едва ли щеше да искаш младите футболисти на Литекс да играят две години в Бгрупа,вместо да се борят за място в евротурнирите.Каква е тяхната вина че от ръководството са решили да ги извадят от терена за да им се спира кариерата за две години.

И как реши, че са две години освен ако не успеем още следващия сезон да се качим едно ниво нагоре чрез класиране в първенството?
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 21 мар 2016 16:13

ceBep написа:Къде съм казал, че искам някой да ни връща бе еклер пробит. Единствено не разбиращ от футбол или тънещ в омраза може да отрече това.

Кво орева орталъка че без вас няма футбол бе чорбар закърпен!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 21 мар 2016 16:25

Така е било, и така ще бъде. А примери може сам да си извадиш през годините.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 мар 2016 16:28

Странджата написа:Както миналата година имаше първа шестица без Левски - спомняте си как изглеждаше след триумфалния поход на ЦСКА, така и тази година има първа деветка без ЦСКА. В Медиапоол скоро с е появи любопитна статия за Б.Б. , Домузчийски, Гърнетата и боклукът на София. Който може да чете - да чете ... Ама тези, които могат да четат, после не пишат за Левски, че бил отбор, подкрепян от ГЕРБ, а ЦСКА бил отборът на дисидентите - демократи у нас, борци за нов морал и чиста и свята република :)

Колкото и да ближеш гъза на Гърнетата борбата на феновете за изгонването им от ЦСКА си е най-епичната битка във фен историята на България.Това ти няма как да разбереш защото сте отбора на всяка власт,единствено очаквам разбиране от феновете на Ботев защото и те преживяха подобен сблъсък със един селски тарикат.Сега заради тях не знаем на кой свят сме,но тяхното присъствие на Армия е най-гнусното нещо което ни се е случвало.Ти си ги защитавай,пожелавам ти ги да станат собственици на Левски,да видим тогава каква песен ще запееш.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 21 мар 2016 16:30

ceBep написа:Вие не знам дали природно сте толкова тъпи или след като се облъчвате взаимно с пропаганда от най-ниско ниво ставате такива. И повтаряте като папагали УЕФА та УЕФА. От какво толкова ви е страх ЦСКА да се върне в А, та сте се хванали за тая УЕФА като удавник за сламка. ЗАПОМНЕТЕ, вие и вашите ръководители ТРЯБВА да искате ЦСКА в А, защото Без ЦСКА / и Левски / футбол в България просто няма и няма как да има. Без ЦСКА вашите клубове, и най-вече вашият клуб, рога, нямат смисъл.

Кой го е страх от ЦСКА, Домуса ли? Разберете веднъж завинаги, че правилата са направени, за да се спазват. Светът ще се свърши, че "Харизмата" трябва да пропусне А група за още 1 година... "Висшата" лига е пълна пародия.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 мар 2016 16:32

GOLEADOR написа:Колкото и да ближеш гъза на Гърнетата борбата на феновете за изгонването им от ЦСКА си е най-епичната битка във фен историята на България.Това ти няма как да разбереш защото сте отбора на всяка власт,единствено очаквам разбиране от феновете на Ботев защото и те преживяха подобен сблъсък със един селски тарикат.Сега заради тях не знаем на кой свят сме,но тяхното присъствие на Армия е най-гнусното нещо което ни се е случвало.Ти си ги защитавай,пожелавам ти ги да станат собственици на Левски,да видим тогава каква песен ще запееш.

Най-гнусното вика :lol: :lol: :lol: Друго си е Лупарката да си цоца и да ви говори приказки от хиляда и една нощ :lol:
Най-епичната битка във фен историята на България :lol: :lol: И как "изгонихте" Титаните :lol: :lol: Те просто нямаха кяр повече да са при вас...изгонили ги били, великата червена публика, която правеше каквото и каже Цимбика :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 21 мар 2016 16:36

nghcvth написа:
ceBep написа:Вие не знам дали природно сте толкова тъпи или след като се облъчвате взаимно с пропаганда от най-ниско ниво ставате такива. И повтаряте като папагали УЕФА та УЕФА. От какво толкова ви е страх ЦСКА да се върне в А, та сте се хванали за тая УЕФА като удавник за сламка. ЗАПОМНЕТЕ, вие и вашите ръководители ТРЯБВА да искате ЦСКА в А, защото Без ЦСКА / и Левски / футбол в България просто няма и няма как да има. Без ЦСКА вашите клубове, и най-вече вашият клуб, рога, нямат смисъл.

Кой го е страх от ЦСКА, Домуса ли? Разберете веднъж завинаги, че правилата са направени, за да се спазват. Светът ще се свърши, че "Харизмата" трябва да пропусне А група за още 1 година... "Висшата" лига е пълна пародия.

Така е, правилата трябва да бъдат спазвани. И в този ред на мисли защо не го направихте на проблем, когато правилата НЕ бяха спазвани от половината А група по една или друга причина. Щом тогава не са били спазвани, значи нямате право да говорите сега за морал. Другото, което е, повече от половината в този под форум НЕ желаят ЦСКА да бъде връщан по изкуствен начин в така наречената Висша лига. А колко от вас си признаха за докараните спонсори и подмолните структури, стоящи зад отбора ви. Не ми отговаряй.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 мар 2016 16:45

ceBep написа:Така е, правилата трябва да бъдат спазвани. И в този ред на мисли защо не го направихте на проблем, когато правилата НЕ бяха спазвани от половината А група по една или друга причина. Щом тогава не са били спазвани, значи нямате право да говорите сега за морал. Другото, което е, повече от половината в този под форум НЕ желаят ЦСКА да бъде връщан по изкуствен начин в така наречената Висша лига. А колко от вас си признаха за докараните спонсори и подмолните структури, стоящи зад отбора ви. Не ми отговаряй.

Кажи кои са тия отбори, за които не са се спазвали правилата? ОСвен Левски и ЦСКА, които дълги години бяха жалени и не бяха пипани с пръст, за кои други отбори се е правил компромис в разрез с правилника на БФС?
Интериорни врати - Врати хармоника

Върни се в “Кошче за отпадъци”