Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ivanskiq
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Ivanskiq » 21 мар 2016 13:14

batmanlevski написа:хайде нова седмица , нов треньор, ако бъде най-сетне махнат Стоев и върнат Емо Велев имаме все още шансове за титлата , трябва да се борим докрай , Емо Велев може да оправи отбора ,такъв треньор ни трябва мъжкар,а не като Стойчо който се радва на равни мачове !!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: Айде по-сериозно,а?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: НОВ СПОНСОР В ЛЕВСКИ

Мнениеот Blue1914 » 21 мар 2016 14:56

1982 написа:
Blue1914 написа:Тая свиня чак бет365 купил :oops:

Не, просто им се поставя условие, срещу което да получат лиценз за България и ..... воала.

Това е ясно като бял ден... наистина. :lol:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 мар 2016 15:04

Херо затова искаше миналата година, ако се налага да работи със свободни агенти и такива, дето са почти без пари, поне да си ги избере сам. Стойчо не е тоя гений, дето го мислеха някои хора, аз бях на тоя акъл и преди една година и сигурно съм го написал някъде и тука, ама той каза януари месец, че бил набелязал трима, от които един се изсмял, като чул офертата, друг прекратил разговора, третия бил най-учтив и почтено, любезно и откровено казал, че не ще в никакъв случай да играе в България. Накрая пак взехте някакви пети, петдесети и извън списъка варианти, които останаха свободни. Не ги знам какви са, само един мач на Левски съм гледал тая пролет, ама както каза пак Стойчо тогава, или поне някакви такива неща си спомням, ако не ги е казвал, поемам лично авторството, едва ли сте такива гении, че от тия футболисти, дето никой не ги иска, да направите голям отбор.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
1982

Re: НОВ СПОНСОР В ЛЕВСКИ

Мнениеот 1982 » 21 мар 2016 15:23

Blue1914 написа:
1982 написа:
Blue1914 написа:Тая свиня чак бет365 купил :oops:

Не, просто им се поставя условие, срещу което да получат лиценз за България и ..... воала.

Това е ясно като бял ден... наистина. :lol:

Виж ми подписа, там Тодор Батков признава публично как ВТБ са докарани за спонсори при предишното управление на ГЕРБ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 21 мар 2016 15:43

Надали е трябвало точно БТБ да ги карат с пистолет до главата да инвестират във спорта.А и поне ни остава утешението, че като ни осигуряват пари, поне си плащаме задълженията.

В интерес на истината, от всички спонсори в Левски единствено Щрабаг ми се струва ненамясто. Другите ни големи спонсори инвестират много във футбола и спорта, далеч не само в Левски.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 мар 2016 16:40

Аз ще ти кажа моето лично съмнение - според мен, повечето от спонсорите ви сключват чисто фиктивни договори, с фиктивни суми. И, дори и да наливат нещо, то е далеч от някакви крупни суми. Целта на упражнението, пак казвам - според мен, е заобикаляне на финансовия феърплей на УЕФА - да харчиш толкова, колкото изкарваш. И понеже Левски, като всеки български клуб, не изкарва почти нищо, то няма как да бъде оправдан един по-сериозен бюджет, УЕФА веднага ще ви налази. Затова се привличат един куп уж спонсори, които да бъдат параван за изливането на едни сериозни суми от дадени лица. Така, когато УЕФА ви провери, няма да се чуди защо имате бюджет от 6.4 млн. лева за 6 месеца, когато за същия период сте изкарали, примерно, 2.5 млн. лева.

п.п.: пак наблягам, това са си мои подозрения, не твърдя, че сто на сто е така.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 21 мар 2016 16:49

1982 написа:Аз ще ти кажа моето лично съмнение - според мен, повечето от спонсорите ви сключват чисто фиктивни договори, с фиктивни суми. И, дори и да наливат нещо, то е далеч от някакви крупни суми. Целта на упражнението, пак казвам - според мен, е заобикаляне на финансовия феърплей на УЕФА - да харчиш толкова, колкото изкарваш. И понеже Левски, като всеки български клуб, не изкарва почти нищо, то няма как да бъде оправдан един по-сериозен бюджет, УЕФА веднага ще ви налази. Затова се привличат един куп уж спонсори, които да бъдат параван за изливането на едни сериозни суми от дадени лица. Така, когато УЕФА ви провери, няма да се чуди защо имате бюджет от 6.4 млн. лева за 6 месеца, когато за същия период сте изкарали, примерно, 2.5 млн. лева.

Интересно мнение. Не ми се струва реалистично, но е интересно. Радвам се, че осъзнаваш, че това са само твои подозрения, каквито имаш право да имаш, разбира се. Често се изказваш за тези подозрения като потвърдени от всички инстанции... или поне на мен ми се струва така. Това донякъде е нормално де, все пак сме футолни фенове. Дано да дочакаме по-нормални времена за футбола ни.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 21 мар 2016 17:06

Договорите са напълно реални, както и парите, които постъпват. За информация на вечно харчещите спонсорските пари в Левски, Виваком към момента все още не са превели парите срещу, които ще получат акции. Официално бе потвърдено и вчера пред журналистите на ОС на тръста. За тях явно това не е интересно или се притесняват, че мераклиите за "изстиващо" място на СС ще намалеят и няма кой да им плаща за "ПР" акциите. Демек, ограничете леко селекцията. Няма пари ни за Гуардиола, ни за Херо, ни за CR 9, ни за Ибра :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 мар 2016 17:57

1982 написа:Аз ще ти кажа моето лично съмнение - според мен, повечето от спонсорите ви сключват чисто фиктивни договори, с фиктивни суми. И, дори и да наливат нещо, то е далеч от някакви крупни суми. Целта на упражнението, пак казвам - според мен, е заобикаляне на финансовия феърплей на УЕФА - да харчиш толкова, колкото изкарваш. И понеже Левски, като всеки български клуб, не изкарва почти нищо, то няма как да бъде оправдан един по-сериозен бюджет, УЕФА веднага ще ви налази. Затова се привличат един куп уж спонсори, които да бъдат параван за изливането на едни сериозни суми от дадени лица. Така, когато УЕФА ви провери, няма да се чуди защо имате бюджет от 6.4 млн. лева за 6 месеца, когато за същия период сте изкарали, примерно, 2.5 млн. лева.

А дали се сещаш, че УЕФА би могла бързо-бързо да разкрие това подчертаното чрез една проверка, освен ако проверката и тя не е "фиктивна", ама не ми се вярва. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 мар 2016 19:00

Blue1914 написа:

Интересно мнение. Не ми се струва реалистично, но е интересно. Радвам се, че осъзнаваш, че това са само твои подозрения, каквито имаш право да имаш, разбира се. Често се изказваш за тези подозрения като потвърдени от всички инстанции... или поне на мен ми се струва така. Това донякъде е нормално де, все пак сме футолни фенове. Дано да дочакаме по-нормални времена за футбола ни.

Е, то и за Маджо има само подозрения, че е престъпник и мутра ..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Може и да си е чист човекът. :mrgreen: :mrgreen: В тъмна и мътна държава, като България, всичко си остава само в сферата "подозрения", никога нищо не е потвърдено,

Върни се в “Левски”