КБ Берое - ЦСКА София FT 0:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiril.a.d
Контакти:

Re: КБ Берое - ЦСКА София |06.04 - 19:15ч.|

Мнениеот kiril.a.d » 21 мар 2016 11:11

TNT написа:На 06.04. ще има както казваше бай Тошо навремето- приземяване,приземяване :lol: А след мача червените ще се ослушват като свиня в боб :lol: и ще се чудят от къде им е дошло :mrgreen:

:) и аз съм съгласен че ще има "приземяване"! Само че грешно си избрал "летящите", които ще бъдат приземени - ще приземим, тези, които си мислят че А БФС тото-група е с някаква разлика - ФУТБОЛНА! - от другите групи в слаба футболно България! :mrgreen:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 мар 2016 11:52

А така ви искам. Само за разгроми, погроми и приземяване пишете! След мача ще си говорим. Казал съм го хиляди пъти.... НИКОГА не подценявайте ЦСКА София, НИКОГА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 мар 2016 12:09

Имам пресантиман,че няма да загубиме и ще сме краен победител :!: :idea: Доказахме,че ЦСКА си е ЦСКА,независимо в коя група играе и мисля,че „Берое“ са фаворит само на хартия и не могат да ни уплашат по никакъв начин,както и останалите отбори от жалките остатъци на смешната „А“ група 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 мар 2016 12:19

Най-накрая мач с интрига!На стадиона ще е лудница.Надявам се да направим един Х!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 21 мар 2016 12:39

Няма лошо да има еуфория, но на първо място трябва да се научете да гледате реално на нещата, а реалността е такава, че едните се борят в челото на А група, другите играят безсмислени мачове срещу отбори, ритащи за здраве, без амбиции за нищо. ОК, ЦСКА е име, което задължава да бъде фаворит преди всеки мач, без този с Левски / защото това е дерби и там фаворит няма /, но ние реално нямаме представа колко е готов този отбор за един мач срещу подобен съперник. Не е срамно тда влезнем като по-слаб отбор в срещата, нека не се лъжем, че отбора ни е някаква нечовешка класа. Това, което се иска от нас е да имаме търпение, и да бъдем всеки мач на стадиона. Тези от вас, които идват редовно, няма как да не виждат сърцето, с които тези деца играят, макар отново да кажа не са кой знае каква класа. Това е най-важното. Другото е два мача с Берое, каквото има да става, ще стане.

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 21 мар 2016 13:38

Red joker написа:Имам пресантиман,че няма да загубиме и ще сме краен победител :!: :idea: Доказахме,че ЦСКА си е ЦСКА,независимо в коя група играе и мисля,че „Берое“ са фаворит само на хартия и не могат да ни уплашат по никакъв начин,както и останалите отбори от жалките остатъци на смешната „А“ група 8-)

E, какво точно доказахте, като още нямате мач срещу отбор от А група?? И само моля те не ми говори за оня мач с Дунав, че ще умра от смях! А други пък умряха от радост, когато тоя мач не го свалиха от залозите!! If you know what I mean??!! :mrgreen:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 21 мар 2016 13:45

1:7 е моята прогноза. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 мар 2016 14:04

Mirosvel написа:
Red joker написа:Имам пресантиман,че няма да загубиме и ще сме краен победител :!: :idea: Доказахме,че ЦСКА си е ЦСКА,независимо в коя група играе и мисля,че „Берое“ са фаворит само на хартия и не могат да ни уплашат по никакъв начин,както и останалите отбори от жалките остатъци на смешната „А“ група 8-)

E, какво точно доказахте, като още нямате мач срещу отбор от А група?? И само моля те не ми говори за оня мач с Дунав, че ще умра от смях! А други пък умряха от радост, когато тоя мач не го свалиха от залозите!! If you know what I mean??!! :mrgreen:

Колега, малко суха статистика от КБ 2015/2016:
Първи кръг (1/16 финали)
Спартак Пл - Славия 2:1
Поморие - Левски 0:0 (2:4 дузпи)
Несебър - Пирин 1:0
ЦСКА - Нефтохимик 3:1

Втори кръг (1/8 финали)
Локо ГО - Лудогорец 1:0
Созопол - Ботев 1:0
Спартак Пл - ЦСКА 0:2

Трети кръг(1/4 финали)
ЦСКА- Созопол 3:0

Извод: Макар, мач с мач да не си прилича, ЦСКА си взе безпроблемно мачовете с отбори от Б група, докато при аналогични срещи, мастити членове на А група или се озориха доста, или направо си отпаднаха :idea:

Мисля, че ще загубим мача в Ст. Загора, но всичко ще се реши на реванша в София - 2:1 за Берое.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 мар 2016 14:08

отец Онуфри написа:Нещо голям оптимизъм цари сред червените фенове. Това че вкарват по 6+ гола на бармани, готвачи, шивачи и тем подобни не ги прави чак такава сила, че да се сравняват с Берое. Логиката сочи 3:0, че и повече.

Берое не са много над нас ! Като играчи говоря ! Нищо чудно да си решим мача още там ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 21 мар 2016 14:12

В последните си 6 мача Берое има само една победа и то срещу последния и сигурен изпадащ! Според мен проблема на ЦСКА ще е в защита, защото Чорбаджийски, Кикарин, Динчев и Господинов нямат никакъв опит на такова ниво и сигурно ще са доста несигурни! Иначе отпред с Хазуров, Галчев, Маламов, Аяс, Цветанов и Йорданов съм сигурен, че ще им нашием поне 2,3 гола в двата мача общо! За мен Берое са фаворит, но ЦСКА не бива да се отписва! Друг важен елемант от играта е съдията, дано свири коректно иначе ще стане страшно!

Върни се в “Архив”