Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Re: НОВ СПОНСОР В ЛЕВСКИ

Мнениеот River Plate » 21 мар 2016 10:46

Blue1914 написа:
River Plate написа:Бойко е обещал на bet365 лиценз по новото законодателство , ако станат спонсор на "Левски" ;)

Прост народ = слаба държава = беден народ!

Сега остава само и да тръгнем с джипките да обираме звездите на другите отбори 8-)

Това с милиционерските джипки сте го правили преди 89-та. Някои футболисти са бягали през прозорчетата на съблекалните, за да не ги задължат да играят за "отбора на народа" ;)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 мар 2016 10:53

К'ви лицензи, к'ви 5 лева? Който иска залага в Бет-а :lol: :lol: :lol: Аз не познавам, някой да се отказал заради това, че бета няма лиценз :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 21 мар 2016 10:55

Няма вече място на екипите от спонсори, а те всички искат в Левски. Ех... :lol: :mrgreen:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 21 мар 2016 10:55

River Plate написа:
Blue1914 написа:
River Plate написа:Бойко е обещал на bet365 лиценз по новото законодателство , ако станат спонсор на "Левски" ;)

Сега остава само и да тръгнем с джипките да обираме звездите на другите отбори 8-)

Това с милиционерските джипки сте го правили преди 89-та. Някои футболисти са бягали през прозорчетата на съблекалните, за да не ги задължат да играят за "отбора на народа" ;)

Ко каза, ко?

Легендата Христо Бонев: Арестуваха ме, за да играя в ЦСКА

Записали сте няколко мача с екипа на ЦСКА, какво си спомняте?

Защо не останахте за по-дълго в ЦСКА, какво ви спря?

- Защото, за мен всичко е Локомотив. Не съществува друг отбор. Така съм възпитан. Гордея се, че останах верен на Локомотив до 63-годишна възраст. Искам да кажа, че аз не съм отишъл по своя воля в ЦСКА, те ме арестуваха и ме закараха насила, бях войник тогава.

Георги Йорданов - Ламята

Изображение
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 21 мар 2016 11:06, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 21 мар 2016 10:58

ceBep написа:Тогава щом е така станете и кажете. Колко време ви трябва за да покажете пред цяла България, че парата идва от този, или онзи ? Казах ви го и преди. Оправдавате се като некои девствени пичета! Айде веднъж кажете нещата с истинските им имена, само веднъж!

На ”Левски” не им е спонсор престъпника от Микре Гриша Ганчев.Не им е спонсор и Маджо.Не им е спонсор и човека който с ъ сипа Български Морски Флот Домусчиев.Не им е спонсор и фена на Батето и цска Крушарски ли е Камиларски ли е.Да тези назначени от БСП милионери не са спонсори на ”Левски”.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 мар 2016 11:02

валкареджио написа:Уважаеми Левскари имаите милост към ГА ГА и последния шеф на ДС, Димитър Иванов ГЕСТАПОТО.
На ръбъъ на нервна криза са и двамата .
Престанете да приемате нови и нови спонсори пренасочваите ги към отбора от градинката.

Хубаво е да посочиш името на спонсора и източника на информация,а в самата информация е написано и следното...."Още от август миналата година компанията има лиценз за територията на България, но административни пречки спират влизането й на българска територия".....Явно като са обещали 1млн. лв. на Левски и административните пречки ще бъдат решени.Няма лошо да Ви намират спонсори,жалкото е когато наглеете заради това на фона общата мизерия обхванала българския футбол.В събота на Овча купел ако играеха спонсорите Левски трябваше да бие с 10:0,но реалността е друга,а и палачинката в България често се обръща,Иво Тонев дойде на бял кон в Левски с благоволението на ББ и парите на руската банка,но 2013 г. беше "скрит" и захвърлен в ъгъла.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 мар 2016 11:06

валкареджио написа:
ceBep написа:Тогава щом е така станете и кажете. Колко време ви трябва за да покажете пред цяла България, че парата идва от този, или онзи ? Казах ви го и преди. Оправдавате се като некои девствени пичета! Айде веднъж кажете нещата с истинските им имена, само веднъж!

На ”Левски” не им е спонсор престъпника от Микре Гриша Ганчев.Не им е спонсор и Маджо.Не им е спонсор и човека който с ъ сипа Български Морски Флот Домусчиев.Не им е спонсор и фена на Батето и цска Крушарски ли е Камиларски ли е.Да тези назначени от БСП милионери не са спонсори на ”Левски”.

#Кой,Кой е спонсорът на Левски,явно основния е Цв.Василев,защото Виваком все още е негова собственост.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 21 мар 2016 11:09

Затова са и напъните против Бойко.Червените искат начело на държавата да застане комунист и тогава ще бъде далаверата с опрощаването на 70 милиона дълг към червените за сметка на Българския народ.
Ще позволим ли начело на България да застане един нов граф Орешаро да помага с милиони на червения комунистически отбор и да спира спонсорите искащи да спонсорират ”Левски”.Един факт срещу кабинета Орешарски е ”Южен поток” и спонсорството на сините.
Мислете БЪЛГАРИ, ЩЕ ПОЗВОЛИМ ЛИ!?

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 21 мар 2016 11:11

peliforewer написа:
валкареджио написа:

#Кой,Кой е спонсорът на Левски,явно основния е Цв.Василев,защото Виваком все още е негова собственост.

Забравих да спомена другаря полковник ЗКПЧ Петьо Костадинов главен мозък в пропагандата на чевендалестите.
Ето това е самият той.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 21 мар 2016 11:17

Avanti_Ragazzi написа:
River Plate написа:
Blue1914 написа:

Ко каза, ко?

Легендата Христо Бонев: Арестуваха ме, за да играя в ЦСКА

Записали сте няколко мача с екипа на ЦСКА, какво си спомняте?

Защо не останахте за по-дълго в ЦСКА, какво ви спря?

- Защото, за мен всичко е Локомотив. Не съществува друг отбор. Така съм възпитан. Гордея се, че останах верен на Локомотив до 63-годишна възраст. Искам да кажа, че аз не съм отишъл по своя воля в ЦСКА, те ме арестуваха и ме закараха насила, бях войник тогава.

Георги Йорданов - Ламята

Изображение

С джипки викаш а!?!?Само че в цска?!?!?!Каква ирония червените се разобличават сами.

Върни се в “Левски”