Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот FLANKER » 20 мар 2016 20:47

Uncle_Sam написа:Русия не може да победи Турция лице в лице и изпраща терористи да избиват невинни хора.

:lol:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 мар 2016 01:04

Зарежете глупостите и тролването и кажете нещо съществено.

---

Абе някой запознат ли е по подробно със с-мата в Испания и какво се случва там в момента? Краля ли назначава временен кабинет или? Имат ли някакви срокове за съставяне на правителство или нови избори?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 мар 2016 02:31

FLANKER написа:Не забравяйте, че скоро ще дойде времето на течното злато ( визирам водата).
Кой ли имаше най- много запаси на сладка вода в световен мащаб
..?

Това "скоро" може да бъде и след 100 год. На това ли ще разчита Русия за да компенсира загубите си сега ? Те със всичките природни богатства на планетата не могат да изградят една нормална, развита и благоприятна за живот държава, ти чакай течното злато. Държава, която няма магистрала между двата си най-големи града, каквото и да направи все ще е прах в очите.
Много интересни документални филми за Русия дават по News 7 и гледайки ги доста редовно започвам да се чувствам все по-щастлив, че съм се родил в България, защото там има места, където еволюцията е спряла преди 2-3 в.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 мар 2016 07:19

dunavfc написа:
FLANKER написа:Не забравяйте, че скоро ще дойде времето на течното злато ( визирам водата).
..?

Това "скоро" може да бъде и след 100 год. На това ли ще разчита Русия за да компенсира загубите си сега ? Те със всичките природни богатства на планетата не могат да изградят една нормална, развита и благоприятна за живот държава, ти чакай течното злато. Държава, която няма магистрала между двата си най-големи града, каквото и да направи все ще е прах в очите.
Много интересни документални филми за Русия дават по News 7 и гледайки ги доста редовно започвам да се чувствам все по-щастлив, че съм се родил в България, защото там има места, където еволюцията е спряла преди 2-3 в.

В интерес на истината руснаците правят някакви опити да изградят икономика, която не лежи само на петрол и газ. Остава питането дали ще успеят навреме. А че биха могли по принцип - това мисля е неоспорим факт с оглед на ресурсите на страната.

Донякъде разбирам защо се даде предимство на тези 2 ресурса - трябваха спешно приходи с които да преодолеят мизерията от 90-те години, големи приходи, а петрола и газта са търсени. Мисля, че именно на тия пари ще се разчита и при развиването на икономика, която не кара предимно на нефт и газ. Пак с уточнението: не е сигурно дали не закъсняват.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 мар 2016 10:24

Betchualeng Arnaikem написа:
Донякъде разбирам защо се даде предимство на тези 2 ресурса - трябваха спешно приходи с които да преодолеят мизерията от 90-те години, големи приходи, а петрола и газта са търсени. Мисля, че именно на тия пари ще се разчита и при развиването на икономика, която не кара предимно на нефт и газ. Пак с уточнението: не е сигурно дали не закъсняват.

По-скоро закъсняват. Любопитно, но именно санкциите на Запада и падането на нефта дадоха сериозен тласък на това развитие. Доколкото съм гледал технологиите им във военната сфера и какви заводи и машинарии имат по темата, капацитетът им е огромен. Кадри също имат бол, но как и дали ще развият икономиката си е техен проблем.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 21 мар 2016 10:29

dunavfc написа:
..?

Щастлив си, защото си клатиш краката нейде из Русе, я иди да живееш в едно средно статистическо българско село, да газиш из калта и да те тероризират циганите и после ми говори за еволюция... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 мар 2016 10:29

sin4ec написа:

По-скоро закъсняват. Любопитно, но именно санкциите на Запада и падането на нефта дадоха сериозен тласък на това развитие. Доколкото съм гледал технологиите им във военната сфера и какви заводи и машинарии имат по темата, капацитетът им е огромен. Кадри също имат бол, но как и дали ще развият икономиката си е техен проблем.

Не е само техен, ама тва си е моя конспиративна теория... :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 мар 2016 10:37

Изображение

Бе тоз дребния в средата от чара на Мишел ли се е стреснал тъй или ми се привижда? :? Инак мъжът й помъкнал целия катун в Хавана, барабар с тъщата. Циганска работа...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 мар 2016 10:52

sin4ec написа:

Те винаги са имали добри технологии във ВПК, но пазарът на тези изделия е строго сегментиран.
Приходите от руски износ се движат м/у 10 и 15 млр. долара годишно, което не е зле.

Интересното е, че Русия и САЩ, като най-големи износители на оръжие, имат най-голям икономически интерес от напрежение в различни части на света.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 мар 2016 11:34

Русия може да изгради икономика, която да не е базирана на природни ресурси, но за целта ще трябва да се опре на Запада.
Докато са скарани, нема да стане.

Като доказателство... Къде биха си пласирали технологичните джаджи японци и китайци, ако хипотетично, бяха скарани със Запада ?
Путин трябва да преглътне егото си, да признае някои грешки, и да се върви напред в отношенията Изток-Запад.
Инак Русия все повече ще затъва.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”