Имаме една идея по-лесна програма от Сити в оставащите кръгове.
Но на Уест Хям е най-добра, така че според мен или ще сме ние, или Уест Хям на 4-то място.
ВЛ | 31-ви кръг | Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед | 0:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 31-ви кръг | Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед | 0

Дали няма да е епично

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Май да взема по-често да пускам теми.
Честита победа! Well deserved! Браво на Рашфорд!
Честита победа! Well deserved! Браво на Рашфорд!
- MASTER_COOL
- Контакти:
soad написа:Май да взема по-често да пускам теми.
Давай смело !
Изненадан съм от Рашфорд ! Не очаквах да има толкова голям потенциал
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Изглежда ми в пъти по-сериозен в отношението си да носи фланелката на Юнайтед. Спомняте си Уелбек какви ги вършеше на неговите години, че и след това, абсолютен льохман беше. За squad player става, ако продължава да трупа самочувствие и опит с времето.
Сега вече не знам, ако Моу идва какво ще се случва. Хич не обича да пуска момчета от Академията.
Сега вече не знам, ако Моу идва какво ще се случва. Хич не обича да пуска момчета от Академията.
Честита победа 
Напълно заслужена. Сити отново показаха, че нямат душа - вкарваш им и свиват платната ..... изглеждат адски амортизирани.
Напълно заслужена. Сити отново показаха, че нямат душа - вкарваш им и свиват платната ..... изглеждат адски амортизирани.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Вече всичко е ясно! Пуснали сме Ливърпул по пързалката
Сега да си трошат главата в Лига Европа. Гоним още 8 победи и се борим за топ 4!
Мисля, че играхме фантастично през първото полувреме. Второто бе тест за оцеляване за нас, защото бяхме много уморени. Имахме само два дни за възстановяване след мача с Ливърпул, а това е невъзможно. Видяхте резултата от мача на Ливърпул със Саутхамптън. Те водеха с 2:0 на почивката и загубиха в крайна сметка с 3:2. Не съм гледал мача, но мога да предположа, че това е било в резултат на умората. Това им причинихме ние"
MuFc1878 написа:Изглежда ми в пъти по-сериозен в отношението си да носи фланелката на Юнайтед. Спомняте си Уелбек какви ги вършеше на неговите години, че и след това, абсолютен льохман беше. За squad player става, ако продължава да трупа самочувствие и опит с времето.
Всичко си зависи от Рашфорд. Ако покаже качества и постоянство, Моу със сигурност ще го пуска.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MASTER_COOL
- Контакти:
MuFc1878 написа:Сега вече не знам, ако Моу идва какво ще се случва. Хич не обича да пуска момчета от Академията.
Аз съм сигурен, че Моу ще му даде шанс !!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Мисля, че си струва да отбележим и добрата игра на Лингард вчера. Имаше доста централна роля и изнасяше топката изключително бързо. Имаше няколко ситуации, в които виждаше празното пространство и веднага го превземаше със спринт с топката. Много добро впечатление ми направи. Много по-ползотворна роля от тази на Мата. Мата все пак асистира за гола и също заслужава похвали.