Относно анкетата, Стойчо не става за Левски. Това е един възпитан и благ човек, който няма характера, манталитета и професионалните качества, за да води най - големия отбор в България. НЕ може Левски да губи точки къде ли не и ти да се хилиш неадекватно и да обясняваш как еди кой си не бил готов ( няма кой да ме убеди, че разни Пирин, Локо Пд и т.н. имат по - подготвени футболисти), как имало напрежение ( това е Левски бе, човеко.. напрежение ще има и ще е ветровито!) Разград беше готов отбор, когато Стойчо направи пробива в Европа. Шансове не е като да не му се дадоха - взе 2 важни мача, в останалите - пълех крах и срам, особено финала с морето и последните 2 мача с Латекса. В началото окей, нямаше футболисти.. получи подкрепа, точки си раздавахме наляво и надясно и айде вече и ние да си поискаме нещо, а? Или критериите стряскащо са свалени?! Футболисти има и то доста читави, липсва треньор с авторитет и манталитет на победител..
Това е Левски, отбора на половин България, лягаме и ставаме с него. Има напрежение, не е за всеки - това е положението!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Re: /анкета/ Всекидневната около Левски
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Sinite ot Sofia написа:Баждеков, Тръста и т.н. да се осъзнаят, защото е пълна подигравка този отбор да не играе нищо от години, на всеки мач на Герена да сме по 1000 човека и ти да излизаш и да говориш, че ще искаш 22-25лв за Евентуалния сектор "А". Каквито и условия да предлага тази трибуна, Левски трябва да е достъпен ( Отбора на народа?!) и тези цени са абсолютно неприемливи. Не става въпрос лично за мен, въпроса е принципен! Дано все още има някой адекватен в тази институция.
И аз съм на мнение, че леко се поизложиха с тези цени.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Не се наемам да твърдя доколко Стойчо е подходящ за Левски. Може би не е, със сигурност има по-подходящи варианти, със сигурност и една голяма част от българските специалисти, особено тези които ги ротираме са по-лоши алтернативи. Не искам и да си помислям за Овчата глава. Гласувах обаче с Не в анкетата поради една проста причина - не считам, че неговата вина за състоянието на отбора и лошите резултати е най-голяма. Удобно би било той да опере пешкира и другите - особено Г. Иванов да се изкарат невинни и да снемат вниманието и недоволството от себе си поне временно.
А кой прави селекциите, кой всеки трансферен прозорец води нискокачествени чужденци на килограм, кой завлече отбора с дългове, кой със самото си присъствие отблъсква от отбора талантливите български футболисти, кой не може да задържи наличните качествени играчи (Цветков, Аниете, Родригес, Миланов и мн. др.), кой написа най-срамните страници в клубната история? Защо не беше привлечен поне 1 ненужен на Лудогорец играч освен Александров - Барт, Златински, Генчев преди 2-3 години? Стойчо не би ги поискал? Иса какво прави в Берое (свободен агент преди да премине) и защо изобщо напусна Левски? Балтанов защо е в Ботев?
Георги Иванов вън от Левски незабавно!
А кой прави селекциите, кой всеки трансферен прозорец води нискокачествени чужденци на килограм, кой завлече отбора с дългове, кой със самото си присъствие отблъсква от отбора талантливите български футболисти, кой не може да задържи наличните качествени играчи (Цветков, Аниете, Родригес, Миланов и мн. др.), кой написа най-срамните страници в клубната история? Защо не беше привлечен поне 1 ненужен на Лудогорец играч освен Александров - Барт, Златински, Генчев преди 2-3 години? Стойчо не би ги поискал? Иса какво прави в Берое (свободен агент преди да премине) и защо изобщо напусна Левски? Балтанов защо е в Ботев?
Георги Иванов вън от Левски незабавно!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Мистри написа:Thsmith написа:....Сериозно ли искаш да ми кажеш, че има тийн (и като цяло мъж), който да не иска да вкара в леглото колкото е възможно повече "зайчета" на Плейбой? Това е съвсем нормално...
[offtopic]Ти верно си бил много про*т.Тези ,дето гледате "зайчетата" и мечтаете за тях имате едно описание-онанис*и.Какво да се очаква от последовател на "теменужката " с лилави венци , преподавала " Политикономика" и жена партиен секретар.Опитай с истинска жена.Така правят и нормалните тийнове и като цяло, така правим и мъжете
[/offtopic]
[offtopic]г-н пилешки мозък, какво разбираш под нормална жена? 120 кг звяр ала искра фидосова за ииииистински мъже като теб?
И думата зайче не е нужно да се разглежда буквално, а като цяло за красиви и леки момичета. Трябва обаче първо да помислиш и след това да пишеш, а не като воленка шизофреничката... хайде през глава и давай да се излагаме.[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Player написа:tmanolov написа:В анкетата гласувах с ДА - причината е ясна - липса на каквито и да е резултати от СтоЮ. Ами не става и толкова. Да не съм голословен - СтоЮ има точно 3 мача от поне 20 сериозни, които е взел - победата на герена над бероИ с 2:0, победата в Ловеч над латексите за първенство есента и отстраняването на лудоглавец за купата миналата година . Издънките му са всички останали поне 17 мача - като почнем с падането миналата година в Разград (решаващ мач, но да речем, че не сме били готови тогава), минем през финала за купата (невероятен резил), преди това, надявам се да не беше тото, че тогава е още по-лошо, равен с Хасково на Герена, издънката за купата с Ловеч, размазването ни на Герена пак от същия Ловеч, добре, че си извадиха отбора, загуба от Пирин там, равен на Герена и т.н., и т.н.
И на този бастун продължава да му се гласува доверие - защо![]()
![]()
Да не е Моу или Съра? Какво е постигнал - едни случкарски победи с рЯзград, в които им разцепваха шушоните от игра в ЛЕ и те вкарваха с единствената си атака, а Владо Стоянов правеше мачовете на живота си ли? Ами, сори, не става. И веднага въпроса - ама кой да дойде? Ами и Вили да дойде, пак ще е по-добре от този - и не, не е като да нямаме отбор - оправданието от миналата година, имаме не лоши единици, но просто трябва тренер, а такъв няма. И не ми излизайте с приказките за Гонзо и другата зализана прическа, а.к.а. Тотото с другите методи - да, и те не стават за ЛЕВСКИ, но тук говорим за СтоЮ, а не за тях.
П.П.С. Казвам го като човек с 3 карти от взривения сектор А преди 3 години, който пак ще си купи 3 карти и за новия сектор - имам право да искам нещо срещу парите и, още повече, срещу любовта, която давам на отбора, а не някакви селяци стоЮвци да ми се подхилкват ехидно!!! 26 години чакам демокрацията, нямам намеренеие да чакам 26 години нова титла на Левски. Това е Левски бе, хора, не е Куртово Конаре, къде ви е гордостта, къде са ви спомените, не бяха чак толкова назад във времето, къде ви е честта, къде са ви амбициите????
СтоЮ - ВЪН
САМО ЛЕВСКИ!!!
Добре аргументирано мнение. Не че съм на същото, но е ясно и смислено написано. Но какво ще ти стане, ако напишеш Берое или Разград, правилно?
+1
Още след финала за купата трябваше да си тръгне Стоев
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Thsmith написа:Мистри написа:Thsmith написа:....Сериозно ли искаш да ми кажеш, че има тийн (и като цяло мъж), който да не иска да вкара в леглото колкото е възможно повече "зайчета" на Плейбой? Това е съвсем нормално...
[offtopic]Ти верно си бил много про*т.Тези ,дето гледате "зайчетата" и мечтаете за тях имате едно описание-онанис*и.Какво да се очаква от последовател на "теменужката " с лилави венци , преподавала " Политикономика" и жена партиен секретар.Опитай с истинска жена.Така правят и нормалните тийнове и като цяло, така правим и мъжете
[/offtopic]
[offtopic]г-н пилешки мозък, какво разбираш под нормална жена? 120 кг звяр ала искра фидосова за ииииистински мъже като теб?
И думата зайче не е нужно да се разглежда буквално, а като цяло за красиви и леки момичета. Трябва обаче първо да помислиш и след това да пишеш, а не като воленка шизофреничката... хайде през глава и давай да се излагаме.[/offtopic]
[offtopic]Ти освен , че си вдлъбнат , си бил и извратен.[/offtopic]

България има природни богатства,
-
- Контакти:
Според мен вървим към смяна. Не може да пропускаме да бием такива отбори, като Славия и Монтана. Те нищо не играят хората и не си дават зор да побеждват.
СС според мен вече е изгубил съблекалнята. Футболистите му нямат доверие. Смятам, че Април месец ще е смяната. Хем СС ще е имал достатъчно време да работи с тези играчи и да се докаже (щото ако приемем, че в началото нямаше избор и беше сбирщайн, сега му бе направена селекция от играчи, които не са слаби), хем новия треньор ще има време да види отбора в реална обстановка, а не в контроли.
Кой ще е треньор обаче не знам. Ще ми се да е чужденец.
СС според мен вече е изгубил съблекалнята. Футболистите му нямат доверие. Смятам, че Април месец ще е смяната. Хем СС ще е имал достатъчно време да работи с тези играчи и да се докаже (щото ако приемем, че в началото нямаше избор и беше сбирщайн, сега му бе направена селекция от играчи, които не са слаби), хем новия треньор ще има време да види отбора в реална обстановка, а не в контроли.
Кой ще е треньор обаче не знам. Ще ми се да е чужденец.
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
3ма са треньорите, които биха могли да изправят Левски:
1) Станимир Стоилов
2) Ясен Петров
3) Люпко Петрович
Истината е, обаче, че освен тази тройка, аз не виждам по подходящ от Стоев.. щ'ото и това го има - от трън та на глог ( разни Сухи, Жадни, Вуцовци и т.н.). Треньорска смяна е нужна, за да има време новия треньор да обиграе отбора през оставащите мачове за здраве.. ние Европата няма да изпуснем този сезон, за друго не можем да мислим. Ще види какво му трябва за през лятото и да се вземат не повече от 2,3 попълнения.. само там, където е нужно, за да се вдигне класата!
1) Станимир Стоилов
2) Ясен Петров
3) Люпко Петрович
Истината е, обаче, че освен тази тройка, аз не виждам по подходящ от Стоев.. щ'ото и това го има - от трън та на глог ( разни Сухи, Жадни, Вуцовци и т.н.). Треньорска смяна е нужна, за да има време новия треньор да обиграе отбора през оставащите мачове за здраве.. ние Европата няма да изпуснем този сезон, за друго не можем да мислим. Ще види какво му трябва за през лятото и да се вземат не повече от 2,3 попълнения.. само там, където е нужно, за да се вдигне класата!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...