Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Не знам Шеврон откъде са си вдигнали гълъбите, но знам, че САЩ не са си ги вдигнали все още. И подкрепят настоящата украинска власт, нищо че Крим и Донбас са в руски ръце вече.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Не знам Шеврон откъде са си вдигнали гълъбите, но знам, че САЩ не са си ги вдигнали все още. И подкрепят настоящата украинска власт, нищо че Крим и Донбас са в руски ръце вече.
Че те кога не са подкрепяли превратаджиите?..ако им играят по свирката

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Така е, и те, и Русия/СССР. 

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Така е, и те, и Русия/СССР.
Нема те питам кой е подкрепил 9-и юни и 19-и май у нас, че май никой , но и никой не ги е отрекъл

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Какво се опитваш да докажеш ??!
1982 написа:Какво се опитваш да докажеш ??!
Твърдението ти, че Русия подкрепя всеки преврат, защото не съм чул да си къса връзките със съответните държави само заради преврат. за разлика от тях, ние, като първи еропейци, решихме, че трябва да им наложим икономически санкции..да се смееш ли..България налага санкции на Русия.... добре, че Русия не наложи газова санкция на България. Всъщност е жалко, че не ни я наложи, защото тогава Играта, ДАНС, ти и още няколко тук играчи щяхте да откриете нови енергийни източници, с които да забием Русия и арабите в земята

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Как ще налага Русия газови санкции, нали тя с това се издържа ??! Русия, ако спре продажбата на природни ресурси, ще умре тотално. В тая държава, реална икономика няма, тя се крепи само на износа на природни ресурси.
1982 написа:Как ще налага Русия газови санкции, нали тя с това се издържа ??! Русия, ако спре продажбата на природни ресурси, ще умре тотално. В тая държава, реална икономика няма, тя се крепи само на износа на природни ресурси.
А какво ще стане с икономиката на Европа без руската газ?!
Да, знам, че Играта ще намери алтернатива, но дотогава какво ще правим, ъм?! Може би ти имаш решение на въпроса?
Не ти знам професията, но имаш ли си представа до каква степен промишленост и енергетика в момента зависят от природния газ?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Ама, не ми пиши за Европа, нали ти ме плашиш с руски газови санкции, ето, аз ти казвам, Русия посмъртно не би го сторила, щото тя от това живее.
То хубаво ще наложи санкции и ще нанесе много силен удар на икономиката на Европа. Съмнявам се, че танкерите с втечнен газ ще го компенсират. Ок, но какво ще стане след това сепуку със самата русия и какво ще стане след 2-3-4 години, време през което ще се прокарат "път" от СА, Катар или от там която чалма има газ
Тва е все едно да си подпалиш сградата с идеята да разрушиш домовете на съседите и да им създадеш трудности и да го направиш с ясната идея, че те имат някаква застраховка, а ти не.

Тва е все едно да си подпалиш сградата с идеята да разрушиш домовете на съседите и да им създадеш трудности и да го направиш с ясната идея, че те имат някаква застраховка, а ти не.

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]