Славия 1913 (София) - Левски (София)| 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Славия 1913 (София) - Левски (София)| 19.03.2016г. 14:00
250% дузпа за Левски не отсъди тоя плешивия, пъпчив Кабаков....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Ами да, щом са искали от Перота да намали натоварванията, че нашите балерини не са свикнали на такива... 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- www_ivailomusic_com
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Пореден грешен състав на Стоев. Този отбор на Славия трябва да го бием с 3-4 гола разлика, а ние играем по-слабо от есента. Чакахме 75 мин. да натиснем тия чаршафи. Това, че имаш доверието на ръководството не означава, че можеш да си правиш каквото искаш. Божката Краев какво да го коментираме? На двата бека положението е трагедия.
Да има национал от Славия е кощунство. Този отбор не играе футбол
Не искам да си приписвам кредити, но 3 дни преди мача говорихе тук, че Прохазка трябва да започне ОТНАЧАЛО като дефанзивен халф. Написах и още, че за да изненадаме Славия трябва да играем малко по-офанзивно с един дефанзивен Прохазка, а Бедоя и Бурабия малко по-офанзивни. Когато влезе и Адениджи, се случи точно това. Във всички мачове, освен с Лудогорец, трябва да играем в един дефанзивен.
Сега гледам интервюто на Нар. Много скромно и възпитано момче. Изключително работлив.
- metodito
- Контакти:
Значи аз каквото съм имал да казвам за "Стою" съм го казал. Не ми се хаби вече. Ще кажа положителните неща. Прохазка е велик! Ради Цонев е работна-пчеличка и трябва да е титуляр, а Венци е супер полезен. ОК, не е Меси. Не е и Гонзо, даже. Но върши момчето много черна работа и играе за отбора. Връща се, движи се. Отрицателните... в друг пост ще ги коментирам, но те са толкова много, че...
metodito написа:Значи аз каквото съм имал да казвам за "Стою" съм го казал. Не ми се хаби вече. Ще кажа положителните неща. Прохазка е велик! Ради Цонев е работна-пчеличка и трябва да е титуляр, а Венци е супер полезен. ОК, не е Меси. Не е и Гонзо, даже. Но върши момчето много черна работа и играе за отбора. Връща се, движи се. Отрицателните... в друг пост ще ги коментирам, но те са толкова много, че...
Ради Цонев няма вярно отиграване, не знам къде видя, че е работна пчеличка. Може би за противника?
Като пиша нещо, гонзолюбците настръхват. Сега не коментирам нищо, само ги поздравявам с играта която харесват. Все пак от пет- шест години градим отбор за в бъдеще. Необозримо, но бъдеще. Радвайте се на показаната игра, усмихнете се като любимия си треньор или се намръщете като боготворения от вас директор. Честито!
Red_Neck написа:Супер троен мач. Славия, с техния начин на финансиране, от години са брутално непредвидими през втория полусезон.
0:0 от мен.
Взехте 4-ма нови нападатели и ..... все същата.
Селекцията ви е меко казано "спорна".
Последна промяна от Red_Neck на 19 мар 2016 16:25, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- metodito
- Контакти:
W84me написа:metodito написа:Значи аз каквото съм имал да казвам за "Стою" съм го казал. Не ми се хаби вече. Ще кажа положителните неща. Прохазка е велик! Ради Цонев е работна-пчеличка и трябва да е титуляр, а Венци е супер полезен. ОК, не е Меси. Не е и Гонзо, даже. Но върши момчето много черна работа и играе за отбора. Връща се, движи се. Отрицателните... в друг пост ще ги коментирам, но те са толкова много, че...
Ради Цонев няма вярно отиграване, не знам къде видя, че е работна пчеличка. Може би за противника?
Гледа ли мача с Локо Пд? Значи, неговата работа не е да изпъква. За жалост, нямаме статистика за отнети топки и километри, но би разбрал за какво говоря.
metodito написа:Гледа ли мача с Локо Пд? Значи, неговата работа не е да изпъква. За жалост, нямаме статистика за отнети топки и километри, но би разбрал за какво говоря.
Гледах го, но преди това имаше 15 мача, а след това станаха 3 и все още чакам да се изяви позитивно.
Гонзо пак ли терена е виновен? И с тези плажни топки как да уцелиш вратата