Преместили го....Много тежко наказание, нямам думи.
После се чудят защо стадионите са празни.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Всекидневната около Левски
Едно време по подготовките много сварка се играеше 
Ката вечер по няколко търкала ставаха ..... На 4-5 ден от подготовката половината не си подаваха, щот се бяха били за пари ..... поне веднъж
....... ама се криехме от тренера, че много ни шокаше канчетата;)

Ката вечер по няколко търкала ставаха ..... На 4-5 ден от подготовката половината не си подаваха, щот се бяха били за пари ..... поне веднъж

....... ама се криехме от тренера, че много ни шокаше канчетата;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Eminem написа:Преместили го....Много тежко наказание, нямам думи.
После се чудят защо стадионите са празни.
Стадионите и в частност "Г.Аспарухов", който единствен ме вълнува , е празен, защото не сме "истински левскари"."Разбирачите" сме особена порода, примерно

Наказание - от "Герена" на "Раковски". То е като свръх-тежкото преди няколко години наказание от "Българска армия" та чак на "Васил Левски". Поемат се отговорности... примерно. В държавата - същата работа. Някакви реформи се въртят вече повече от четвърт век, ама накрая, както се изрази един потребител в тази тема, само преместено от единия крачол в другия. Опикана работа. То, вече не се и чудим защо всичко у нас е зле, докато навън, дори в нашата си Македония, правят инженерни "чудеса", каквото за нашите стандарти е китното им стадионче край Вардар. Ама пък нямат толкова молове...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- metodito
- Контакти:
Проблемът не е толкова Владко, че да го уволняват. Треньор или даскал (предполага се, че треньорът е повече от учител за децата) да играе комар с децата е абсурдно, но говори за доста по-голям проблем, и той е поколенчески. Но не става въпрос за децата. Мнозина казват: "те, днес младите, такива, те онакива". Те са такива, каквито ги направи предното поколение. "Некачественият материал" е голям проблем на тази държава. Всички се обидиха на Тиквата като го каза, ама...
- bilyaletdinov
- Контакти:
metodito написа:Проблемът не е толкова Владко, че да го уволняват. Треньор или даскал (предполага се, че треньорът е повече от учител за децата) да играе комар с децата е абсурдно, но говори за доста по-голям проблем, и той е поколенчески. Но не става въпрос за децата. Мнозина казват: "те, днес младите, такива, те онакива". Те са такива, каквито ги направи предното поколение. "Некачественият материал" е голям проблем на тази държава. Всички се обидиха на Тиквата като го каза, ама...
Хич не съм съгласен с теб. Има кадърни специалисти в България. В школата работят или бивши футболисти и хора, които са приближени на директора й - бил той Боримиров или някой друг. Това е положението. Онзи плужек Викторио Павлов е същият. Аз затова казвам, че господата управляващи в клуба се интересуват единствено от първия тим и нямат никакво намерение да се занимават с школата на клуба. Борето явно му е през.... и иска да си е директор, ама като Гонзо. Това е. Лошото е, че затриха вече 10 поколения, а отдолу качеството и количеството намалява.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:metodito написа:Проблемът не е толкова Владко, че да го уволняват. Треньор или даскал (предполага се, че треньорът е повече от учител за децата) да играе комар с децата е абсурдно, но говори за доста по-голям проблем, и той е поколенчески. Но не става въпрос за децата. Мнозина казват: "те, днес младите, такива, те онакива". Те са такива, каквито ги направи предното поколение. "Некачественият материал" е голям проблем на тази държава. Всички се обидиха на Тиквата като го каза, ама...
Хич не съм съгласен с теб. Има кадърни специалисти в България. В школата работят или бивши футболисти и хора, които са приближени на директора й - бил той Боримиров или някой друг. Това е положението. Онзи плужек Викторио Павлов е същият. Аз затова казвам, че господата управляващи в клуба се интересуват единствено от първия тим и нямат никакво намерение да се занимават с школата на клуба. Борето явно му е през.... и иска да си е директор, ама като Гонзо. Това е. Лошото е, че затриха вече 10 поколения, а отдолу качеството и количеството намалява.
Не знам какво разбираш под кадърни, но като гледам как се играе у нас май не е съвсем така. Ходят по специализации, учат и пак едно и също-бавен футбол, много грешки, трудно овладяване на топката при малко по-дълъг пас (ако пасът е случайно точен), скупчване на по 5-6 играча от двата отбора около топката, особено в центъра на терена. Не знам как се привличат деца в школите сега, но по мое време треньорите обикаляха из училищата и по поляните, където ритахме. В нашето училище всяка година имахме официален мач на нашия клас срещу един друг клас и винаги на истински стадион, като най-яко беше на ст. "Локомотив" с футболни екипи, врати с мрежи и съдии, а ние хлапаци от 6-ти клас. Тогава и поканиха едно момче от нашия клас да тренира в "Локомотив", защото имаше дарба за дясно крило, обаче мързелът и по-късно алкохолът го провалиха.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Какво пък толкова станало?! Децата играят Черен Петър от малки. Всеки ден ефирките бълват едни псевдолотарии, зарибяващи не само дечурлигата, но и пенсионерите. Човек от тях не може спокойно да си купи от кварталния магазин нещо, щото бабичките все трият едни картончета пред касата.
Не забравяйте, че целият живот е един комар.
Не забравяйте, че целият живот е един комар.
- www_ivailomusic_com
- Контакти:
metodito написа:Треньор или даскал (предполага се, че треньорът е повече от учител за децата) да играе комар с децата е абсурдно, но говори за доста по-голям проблем, и той е поколенчески. Но не става въпрос за децата. Мнозина казват: "те, днес младите, такива, те онакива". Те са такива, каквито ги направи предното поколение.
Аз пък съм напълно съгласен с теб. И бих искал да допълня нещо. Защо не чух и видях поне веднъж отборът да отиде след победа да купонясва на място различно от "Ориент 33", "Плаза" и подобните там в Студентски Град? И защо ръководството приема това като съвсем нормално? Дори си спомням,че и Иво Тонев веднъж им бе направил резервации. По този въпрос съм просто безмълвен.
Ще дойде ли деня, в който ще прочета, че Левски групово е отишъл на спектакъл на Тодес или на концерт на Ерос Рамацоти или Роксет, примерно?! Надали. Или пък на някоя театрална постановка. Няма нужда. За тиймбилдинг ги водят от време на време на някой тъп екшън в моловете.
И това е върха в културния живот на тези млади момчета- да гледат скъсани салфетки да хвърчат във въздуха под "елегантния" съпровод на циганско барабанче. След това идват сварката, запоите, побоите, оргиите и т.н.
Обзалагам се, че нито, ама нито един от хората ни в съблекалнята не знае кога е роден и загинал Васил Иванов Кунчев! Изобщо няма смисъл да акцентираме, че дори едно четиристишие на знаят, примерно, на революционната поезия на Хр. Ботев.
Ето оттам тръгва всичко.
www_ivailomusic_com написа:metodito написа:Треньор или даскал (предполага се, че треньорът е повече от учител за децата) да играе комар с децата е абсурдно, но говори за доста по-голям проблем, и той е поколенчески. Но не става въпрос за децата. Мнозина казват: "те, днес младите, такива, те онакива". Те са такива, каквито ги направи предното поколение.
Аз пък съм напълно съгласен с теб. И бих искал да допълня нещо. Защо не чух и видях поне веднъж отборът да отиде след победа да купонясва на място различно от "Ориент 33", "Плаза" и подобните там в Студентски Град? И защо ръководството приема това като съвсем нормално? Дори си спомням,че и Иво Тонев веднъж им бе направил резервации. По този въпрос съм просто безмълвен.
Ще дойде ли деня, в който ще прочета, че Левски групово е отишъл на спектакъл на Тодес или на концерт на Ерос Рамацоти или Роксет, примерно?! Надали. Или пък на някоя театрална постановка. Няма нужда. За тиймбилдинг ги водят от време на време на някой тъп екшън в моловете.
И това е върха в културния живот на тези млади момчета- да гледат скъсани салфетки да хвърчат във въздуха под "елегантния" съпровод на циганско барабанче. След това идват сварката, запоите, побоите, оргиите и т.н.
Обзалагам се, че нито, ама нито един от хората ни в съблекалнята не знае кога е роден и загинал Васил Иванов Кунчев! Изобщо няма смисъл да акцентираме, че дори едно четиристишие на знаят, примерно, на революционната поезия на Хр. Ботев.
Ето оттам тръгва всичко.
Професионалните спортисти не са от най-интелигентните и начетени хора (срещат се и начетени, но те са по-скоро изключения). И за това си има обективни причини. Просто трудно се съчетават нещата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!