Жребий за четвъртфиналите в ШЛ и ЛЕ - петък

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Жребий за четвъртфиналите в ШЛ и ЛЕ - петък, btv action

Мнениеот 0007 » 18 мар 2016 14:08

sapio0o написа:На Байерн съперниците са същите всеки сезон, изключвайки този 1/8 финал с Юве. На теория им се пада име като Арсенал, но ги знаем венгеровците колко са силни в действителност. През другото време, кеф ти Порто, кеф ти Шахтьор, кеф ти Базел, кеф ти Марсилия.

Прекалено сте пристрастни и не виждате реалността.

Венгерчовците колкото и да са слаби,са доста по-голямо име от Шалке,а и като финанси+играчи са на едно друго ниво.Порто също са над АПОЕЛ,Галата,че дори и Шалке.Единствено за Базел и Марсилия мога да се съглася,но пък те са разпределени през годините,докато вие за втори път имате доста приятен жребий до полуфиналите.А както и казах по-горе,ЦСКА Москва и АПОЕЛ няма с какво друго да бъде сравнявано :lol:
Да не говорим,че Байерн и Барселона често теглят английски отбор на 1/8-финала,докато вие все ги пропускате. :lol:

В крайна сметка се надявам да се класирате...Волфсбург на евентуален 1/2-финал ми изглеждат повече от обречени.
Последна промяна от 0007 на 18 мар 2016 14:09, променено общо 1 път.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 мар 2016 14:08

Rofles написа:
fcb_bg написа:
JackPackage написа:
Rofles написа:Защо не видяхме един двубой Байерн - Барса / Барса - Реал / Байерн - Реал или нещо от тоя сорт. При толкова малко отбори, пак някак се разминаха "големите".
Само дето натресоха богаташите един срещу друг, но то нормално все пак нямат кой знае какво реноме в Европа. Никога не съм говорил за мафия, уреждане и прочие, но то вече се набива на очи, всяка година.

И аз това писах малко по-назад, "луд късмет" е че всяка година се разминават до полуфиналите :lol: :mrgreen: :evil:

Тоя път да вземете от по-евтиния цимент кат бъркате бетона. ;)

Не съм фен на Атлетико, но що за тъп намек ? След като Барса играе толкова добре, всеки отбор има правото да играе, както си поиска, за да ги спре. Не можеш да задължиш Атлетико да играе атакуващо, те ще се опитат да играят успешно, а това предразполага към по-затворен тип игра. В крайна сметка ако размениш ролите, Барса също ще им се наложи да си "взимат" бетон.

Вие па от дребни фенски заяждания не разбирате ли?
Инак се чувствай свободен да изброиш мачове в които Барселона са излизали с бетона.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 мар 2016 14:13

ММ1914 написа:
fcb_bg написа:
ММ1914 написа:
fcb_bg написа:Барса - Сити

:mrgreen: Реал - Атлетико :mrgreen:

Друго не ща.

Това, което пожела на врага, на него ще седиш сега. :twisted:

Еми на мераклиите за дубъла им тикнаха най-неудобния съперник.

Няма тикнаха, ти го пожелаваше, сега ще седиш на него. :mrgreen:

Ми гледаше ми се мадридски панаир, ама на. Квото такова. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 мар 2016 14:14

Лига Европа:
Брага - Шахтьор
Виляреал - Спарта
Билбао - Севиля (кърти :) )
Борусия - Ливърпул :!: :!: :!:

едит: Брага, Виляреал, Севиля и ... Ливърпул на 1/2 финал ;)
Последна промяна от Red_Neck на 18 мар 2016 14:21, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

0kodil
Контакти:

Мнениеот 0kodil » 18 мар 2016 14:15

И тук няма участник познал верния отговор.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 18 мар 2016 14:38

В този кръг "Зенит" ще почива. Ето на това се казва късмет. Може и да не са такива колоси "Бенфика" и "Волфсбург, но "Байерн" и "Реал" все пак ще трябва да играят, а "матрьошките"... После УЕФА, ФИФА, БФС и т.н. били мафия. Глупости.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 18 мар 2016 14:40

fcb_bg написа:
Rofles написа:
fcb_bg написа:
JackPackage написа:
Rofles написа:Защо не видяхме един двубой Байерн - Барса / Барса - Реал / Байерн - Реал или нещо от тоя сорт. При толкова малко отбори, пак някак се разминаха "големите".
Само дето натресоха богаташите един срещу друг, но то нормално все пак нямат кой знае какво реноме в Европа. Никога не съм говорил за мафия, уреждане и прочие, но то вече се набива на очи, всяка година.

И аз това писах малко по-назад, "луд късмет" е че всяка година се разминават до полуфиналите :lol: :mrgreen: :evil:

Не съм фен на Атлетико, но що за тъп намек ? След като Барса играе толкова добре, всеки отбор има правото да играе, както си поиска, за да ги спре. Не можеш да задължиш Атлетико да играе атакуващо, те ще се опитат да играят успешно, а това предразполага към по-затворен тип игра. В крайна сметка ако размениш ролите, Барса също ще им се наложи да си "взимат" бетон.

Инак се чувствай свободен да изброиш мачове в които Барселона са излизали с бетона.

Естествено, че разбирам. Както виждаш нито съм се заял, нито нищо. Барса не мога да им изброя мачовете, защото мисля, че няма такива, а дори и да има са съвсем малко, но това не е ли нормално с оглед класата, която притежават. Имаш Меси, Суарез, Неймар .. няма как да се защитаваш. А и в миналото също.
Изображение[/center]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 18 мар 2016 14:47

fcb_bg написа:
Rofles написа:
fcb_bg написа:
JackPackage написа:

За бетон трудно може да се говори при Барса, но все пак не са много отборите губили финал за КЕШ с 4-0, при отсъстващи трима човека от титулярите на противника. Беше хубав мач.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 18 мар 2016 14:49

Обаче Атлетико Билбао ги виждам следващия кръг с Виляреал да играя, те си цъкат като в испанското първенство и на финал след три испански сблъсъка. :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 мар 2016 16:09

Някой се е наср*л от испанските отбори и ги слагат едни срещу други. Два мача в ЛЕ и един в ШЛ.

Върни се в “Футбол - Свят”