Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Закривай Инфантиновците....по-добре да е с идеята на РУмениге като тениса, поне да знаем че няма как да се паднат галениците, вместо да се иницира някакво чувство на съспенс при тия жребии...то пак си ги разминаха като пичове, пак си искат Барса, Реал и Байерн на 1/2 финал![]()
![]()
Los Che написа:JackPackage написа:Закривай Инфантиновците....по-добре да е с идеята на РУмениге като тениса, поне да знаем че няма как да се паднат галениците, вместо да се иницира някакво чувство на съспенс при тия жребии...то пак си ги разминаха като пичове, пак си искат Барса, Реал и Байерн на 1/2 финал![]()
![]()
Що? Варса ВЕЧЕ класирАха ли се?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
enguerino написа:Шокиращо и напълно неочаквано![]()
![]()
Виляреал елиминира по-стойностни съперници в ЛЕ, а дори не са стигнали полуфинала![]()
Сега остава да сложат Барса - Атлетико и СИти - ПСЖ в 1 ден
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта