Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: 17 март 1983 ЦСКА - Ливърпул 2:0

Мнениеот Red joker » 17 мар 2016 23:08

GOLEADOR написа:
Red joker написа:
GOLEADOR написа:Стойчо Младенов:
Честит празник, армейци!
Днес е велик ден за ЦСКА! За всички, вие които обичате ЦСКА!
Днес преди 34 години нашият отбор победи и отстрани европейския клубен шампион Ливърпул! Аз имах честта да бъда част от този велик червен отбор! Имах честта да завърша труда му с два паметни гола, които и до днес остават най-голямото постижение на българския клубен футбол.
Всяка година на 17 март аз празнувам като фен на ЦСКА! Празнувайте и вие, армейци! И вярвайте, че времето на могъщия ЦСКА отново ще дойде скоро.

ИзображениеИзображениеИзображение

Честито,ама това са си 34 години :!: :o ,както и да го погледнеш ,а това е един от двата най-големи успехи на Българският клубен футбол,не само на ЦСКА :!: Аз съм жив свидетел на този успех,но за 34години да нямаш други съизмерими- поне-с този,успехи си е ужасна трагедия :cry: :oops: Не знам дали скоро или поне някога,ще ни случи нещо подобно,но пожелавам на всички вас да изпитате нашите радостни емоции породени от този мач!

2005 пак бихме Ливърпул и то на "Анфийлд".Това си е успех (макар и частичен ) който си е значим и друг БГ отбор не е постигал.Надявам се скоро време отново да триумфираме на стадиона на актуалния европейски шампион (ако ме разбираш какво искам да ти кажа). ;)

Извинявай много ,но между 1982-ра и 2005-та няма база за сравнение... :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: ЦСКА София има играчи за националния отбор!

Мнениеот RockSeeker » 18 мар 2016 00:35

Teo написа:Преслав нз, още колко МРЕЖИ трябва да опъне, че Петев да се сети, че в това момче има ужасно много хляб. Може да няма много добра техника и физика, ама има пласиране и голов нюх. Типична класическа 9-ка. За Шивача няма смисъл да коментирам... брилянтен с топката по крилата и сигурно с над 30 асистенции до момента. :idea:
@ Петев е супер тъпанар!

Посмали малко, успокой топката, че звучи нелепо ;) Преслав и на мен ми е интересно да го видя с нас срещу по-сериозни противници, но изводи далеч не могат да се правят, още повече пък за повиквателна - това дори не би трябвало да се коментира... Има предпоставки както и да продължава да радва, така и просто нивото да лъже. Това, което показва при сегашната ситуация е, че играе простичко, но ефективно и се пласира добре. За разлика от Хазуров, който обикновено бележи в по-леки или решени мачове, Преслав показва, че не му влияе особено развитието на срещата, което е добър знак, но все пак е по-лесно да си уверен, когато знаеш/имаш самочувствието, че си в пъти по-добър. Дали ще е толкова хладнокръвен и срещу по-сериозни противници, а и не по-малко важно - дали съотборниците му тогава ще успеят да му предоставят подобни шансове - предстои да видим. Иначе няколко пъти вече ни вади от закучени ситуации или е основно действащо лице в по-сериозните срещи. През есента със Септември в 95та за най-инфарктната ни победа този сезон, откри резултата срещу Нефтохимик, срещу Спартак Пл и двата гола бяха негови, със Сливнишки герой чак в 72та той вкара първия, със Созопол пак - 78ма и 86та за 2:0, но все пак...погледни пак дори само имената на изброените отбори ;) Предният сезон в Локото му беше най-силния в кариерата според мен, така че се надявам, че макар и късно, но най-накрая е намерил себе си, защото иначе представянето му преди това не е особено впечатляващо... А за Шивача май забрави, че беше контузен почти цяла есен... Къде се изхвърли? ;) Има 11 мача за сезона със 7 гола и 8 асистенции, но почти всичките във В група. За Купата вкара последния на Созопол и няма асистенция/и. Определено си личи разликата откакто се включи, раздвижи атаката, има и голове, които не му се водят асистенции, но е с основен принос/ключово отиграване за изграждането на атаката, но нека го видим и срещу Берое дали така ще "бродира". И съвсем не съм сигурен, че има психика да се бори и обръща мач...доста спорни са личностните му качества - дано ме опровергае! Иначе нормално да изпъква на този фон, който е в момента. А ако те интересува статистиката - с най-много асистенции е Галчев: общо 18 като 13 във В и 5 за Купата. След него са Н.Цветков (10-9/1) и С.Аясс (9-4/5). Голмайстори са П.Йорданов (25-16/9), К.Хазуров (23-18/5), Б.Галчев (12-11/1). Само ЦСКА!
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот ЕМИЛ » 21 мар 2016 17:04

Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 мар 2016 17:11

ЕМИЛ написа:Изображение

Това не е ли любимата на Vagner Love?Ops,това май бяхте вие. ;)
[offtopic]Изображение[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Thunderheart
Контакти:

ЦСКА си е ЦСКА!

Мнениеот Thunderheart » 21 мар 2016 18:17

Най-големият клуб в България са армейците! Признаха го даже футболистите и легенди на един от най-големите врагове!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SglzxVE43kk[/youtube]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 мар 2016 21:02

Браво момчето ми,напредъкът ти е все по-осезаем-първо Москва,после и София- ще става човек от тебе,няма да е лесно,но първата крачка е най-важна :!: :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 мар 2016 22:03

Изображение

Ето ги и футболистите донесли ни много радости през новия век :) Някой от тях вече треньори на първия отбор!
@ Да са живи и здрави. Един ден Вили и Тошко отново на Армията. Камъка тежи на мястото си... :idea:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 мар 2016 17:12

Аааааа, ебаси гнусната сукаааа, даже изглежда и леко почерпена. :lol: А дясната част на снимката загатва, че въпросната привърженичка живее в кочинЯ.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

CSKA_FEN4E
Контакти:

ЦСКА-цени- билети

Мнениеот CSKA_FEN4E » 24 мар 2016 20:30

Не са ли малко много тези цени от 12,7 и 5лв за В гр.А какви ще са цените за Б гр. Или да не говорим за А гр.

Върни се в “ЦСКА”