Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот bilyaletdinov » 17 мар 2016 19:00

rhaegar написа:
Какво те е грижа тебе за стадионите на Милан и Интер, или как работят? Ако се класират от първенството, независимо колко са квотите, няма да е гот, щото са на общ стадион, който не е техен ли? Рома може да играе в ШЛ, без да има свой стадион, да харчи грешни пари за Фалкета и Джековци, ама те не пречат, защо? Просто мразиш някои отбори и си намираш тъпи оправдания, ама карай.
И добре че бяха Милан и Интер да запазят коефициента на Италия, че верно щяха да останат два отбора след Калчополи и как щеше да се върнете в ШЛ не знам. Сигурно с правилна работа.

Рома са същите нещастници. Факт е, че в последните 5 години основните точки в коефициента се носят от нас. Това не знам защо го отричаш? На гърба на Ювентус ли италианския футбол трябва да си връща квотите? За да стигне до това ниво се свърши къртовски труд в отбора. Стотинката беше цепена на две, за да излезнем най-сетне на печалба. През същото това време всички останали лежаха на стари лаври и не се съобразиха с настъпилите промени. Еми нека да продължават, после да не се учудват като Сасуоло играе в ЕКТ :oops:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 17 мар 2016 19:01

dreben23 написа:Е, браво, аз ино познах. И че съперника на Арсенал ще е от Испания. Хубави са мачовете, напред ще продължат Арсенал, Рома, Гент, Челси, Байерн, ПСВ, деа тоя Зенит само той извади късмет и Динамо Киев. Останалите дето не ги виждате в този списък, им казваме довиждане. Два от поставените и другите непоставени напреш, щото нивото на поставените е много зле в момента! :)

[offtopic]И ще напукам тухлите и прозорците от смях аз! :lol:[/offtopic]

Разбираш ги. Рома и Арсенал самзаха Реал и Барса.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 17 мар 2016 19:14

1 от 8 не е толкова зле :)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 мар 2016 19:36

MCMXIII написа:Портретът по- горе е от тази сутрин :)

Като гледам тоя бял дувар на заден план... Май се е събудил в изтрезвителното или в ареста :roll: :lol:

Въртя отборите и не мога да направя интересни двойки от отбори, които не са играли скоро :roll:
Затова давам прогноза за жребия за четвъртфиналите през следващия сезон: Лестър - Барселона :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 мар 2016 19:50

bilyaletdinov написа:
rhaegar написа:
Какво те е грижа тебе за стадионите на Милан и Интер, или как работят? Ако се класират от първенството, независимо колко са квотите, няма да е гот, щото са на общ стадион, който не е техен ли? Рома може да играе в ШЛ, без да има свой стадион, да харчи грешни пари за Фалкета и Джековци, ама те не пречат, защо? Просто мразиш някои отбори и си намираш тъпи оправдания, ама карай.
И добре че бяха Милан и Интер да запазят коефициента на Италия, че верно щяха да останат два отбора след Калчополи и как щеше да се върнете в ШЛ не знам. Сигурно с правилна работа.

Рома са същите нещастници. Факт е, че в последните 5 години основните точки в коефициента се носят от нас. Това не знам защо го отричаш? На гърба на Ювентус ли италианския футбол трябва да си връща квотите? За да стигне до това ниво се свърши къртовски труд в отбора. Стотинката беше цепена на две, за да излезнем най-сетне на печалба. През същото това време всички останали лежаха на стари лаври и не се съобразиха с настъпилите промени. Еми нека да продължават, после да не се учудват като Сасуоло играе в ЕКТ :oops:

Не го отричам. А ти как предлагаш да се върнат квотите? Бонус от УЕФА ли? Нали някой трябва да го спечели тоя коефициент. Сега е Юве, преди беше Милан, след 10 години може да е Сасуоло, що не? Ако си заслужат класирането и се представят добре, нека трупат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 мар 2016 20:03

Значи макар че Атлетико е пред Реал М в момента в класирането на Примера аз не мисля че сме по-добри от Реал М.
Проблема там е във Фл. Перес който вършее и яко глупости прави. Като футболисти Реал превъзхожда но в Атлетико отборния дух
е на много по-високо ниво. Относно тезата че купата трябва да се решава м/у "големите" то нека е така чакат жребия бият "малките" и
отиват да решават купата. Ако не могат да ги бият тогава какво?
Или пък ако се застъпва тезата която Румениге днес е изразил че трябвало да се мисли Байерн - Ювентус да не можело да се срещат на
1/8 финал и жребият да се дирижирал както в тениса това ще е чутовна глупост ако го направят.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 17 мар 2016 20:09

Еми с нормална политика и ръковедене на клубовете. Ясно е, че с бунга бунга партита няма да се получат нещата. Калчото си затъва и това, че Юве е равностоен на топ грандовете е по-скоро изключение, отколкото някакво устойчиво развитие.

ПП: Купата трябва да се решава между най-заслужилите :idea: :idea: :idea: Ще ме извинявате, ама има шанс Волфсбург да стигне 1/2-финал в ШЛ...Миналата година също имахме шанс в определен етап, тегленето на Монако, но си заслужихме изцяло класирането на финала отстранявайки Реал Мадрид. Алетико си изстрада класирането 2014г. с победи над Челси и Барса. Просто тази година има по-добри отбори, които съм посочил и се надявам те да достигнат до фазата на полуфиналите.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 мар 2016 20:15

Понеже зачекна Монако според мен когато Ювентус ги отстрани си беше бонус от съдиите! Помниш ли тези мачове?
Уж "малки" но Монако игра страхотно с/у Ювентус и бяха равностойни. Защо да няма шанс Волфсбург да иде на 1/2 финал?
Защо Юве не си спечели групата примерно тази година за да не се падне с Байерн на 1/8 финал?
Ако няма свободен жребии другата идея е още по-тъпа според мен, 16-те отбора на 1/8 финал да ги раделят в 2 урни и да теглят
"голям" с/у "малък" или пък още по-тъпото, първия в класацията на УЕФА примерно Барселона играе с/у най-долния класиран и т.н.т.
без жребии! Това ли искаш?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 17 мар 2016 20:31

Aз не подкрепям казаното от Румениге. На нас никой не ни е виновен, че паднахме левашки в Севиля. Просто изразих мнение, че искам да видя най-силните отбори на фаза полуфинал. За да станат зрелищни мачове. Ще ме прощаваш, ама Волфбург и Бенфика на полуфинал не желая да гледам, но ако си извоюват правото и остранят фаворит ще са заслужили напълно класирането. Но класиране между капките и в последствие разгром от първия гранд - айде не!

ПП: Не знам какво имаш предвид за Монако? Може би нарушението за дузпа, което беше извън пенала? Да, там съдията сбърка. Даде ни дузпа вместо фаул. Не изгони и Карвальо. Дали щяхме да вкараме гол 11 на 10, дали Пирло щеше да вкара фаула не знам. Факт е, че си взехме мача, а той не беше лек. В гостуването реално нямаше никакви положения и мача беше просто рутинен.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 мар 2016 20:40

Точно това имам предвид че дузпа нямаше а дали Ювентус е щял да вкара от фаул и евентуален ЧК какво щяло да стане
е в теория в която не искам да навлизам, можеше да има дузпи! Монако обаче направиха 2 много силни мача с/у Юве тогава и в реванша имаха шансове.
Ювентус можеше да отпадне от Монако миналата година още на 1/8 финал а после това което стана е история и всички помним.
Върни се към този 1/8 финал и ми кажи след тези 2 мача с/у Монако как изглеждаше Ювентус?
Ами не изглеждаше като от "добрите отбори"/"големите" и фаворити в турнира. Та така и Атлетико измъчиха се с/у ПСВ
но кой знае какво ще стане на 1/4 финал дай боже и на 1/2 финал с/у всеки от другите 7 отбора без изключение! Може и да паднем с много!
Ман. С също не са за отписване а това че има възможност да се паднат Волфсбург и Бенфика и един от тези отбори да отиде
на 1/2 финал е просто стечение не обстоятелства.

Върни се в “Архив”