Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Red_Neck » 17 мар 2016 15:29

THE G.A.M.E написа:
Юнкер: В следващите 10 години Турция няма как да е готова за ЕС

Добре е, че поне смятат да са стриктни с членството.
Щото досега и без т'ва се направиха твърде множко компромиси покрай "бежанската" криза.

Ако бяха стриктни, ние още щяхме да чукаме на вратата на ЕС!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 мар 2016 15:36

Red_Neck написа:Ако бяха стриктни, ние още щяхме да чукаме на вратата на ЕС!

ФАКТ !

Ама за нас е позволен компримис, пък тях ще си ги карат по-устав, щот, както се беше изразил Ер Доган при първият си мандат: "От Брюксел се държат така, все едно Европейският Съюз е християнски клуб". :mrgreen:

Честно казано, ако има нещо, за което искам Ер Доганя да е прав, то това е именно това негова заключение. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 17 мар 2016 16:54

THE G.A.M.E написа:
il4o_iliew написа:
Игра, какъв е смисъла да ме намесваш и да спамим темата. За теб разбрах, че не приемаш доказателства, които противоречат на тезата ти.

Няма да спамим, въпросът е, че ако всеки народ претендира за земи, които е владял преди "нам си колко време" , но сега поради няква причина, не са негови, няма да му се види краят.
Конкретно за Крим... Мнението, че е "изконно" руски, е повече от абсурдно.
Щото в тоя случай, примерно Израел имат много повече право да претендират за земите на Давидовото Царство.
И така като се почне ...

Игра, отговори ми на два въпроса.

Първия е мислиш ли че населението на Крим ще се съгласи да се присъедини към Русия и да живее в рамките на РФ ако нямат руско самосъзнание?

Вторият е по отношение на Израел. Знаеш ли кои са евреите Ашкенази, какъв е процентът на съвременните евреи ешкенази спрямо всички евреи, какъв е произходът им и живяли ли са някога на територията на днешен Израел?

Не става въпрос земите на кого са били преди години. Става въпрос какво е самосъзнанието на населението, обитаващи земите. Също като в Македония. Тези земи са уж наши от време оно, само че македонците там имат македонско самосъзнание, а не българско. При това положение нищо не може да се направи. Та така и с Крим. Ако кримчани имаха примерно украинско самосъзнание, досега целия Крим да се е изнесъл да живее в Киев. Такова нещо няма. Смятай сам тогава колко Крим е украински.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 мар 2016 17:26

Ха! Кюрдите са обявили федерация в северна Сирия...
А ВКС изтегли самолети, но пък прехвърля в Латакия щурмови хеликоптери:
http://rusvesna.su/news/1458214459
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 мар 2016 17:39

Много скоро бре, ....... аз си мислех, че ще се изчака малко с Кюрдистан :o
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 17 мар 2016 18:15

Red_Neck написа:Много скоро бре, ....... аз си мислех, че ще се изчака малко с Кюрдистан :o

То, ако разчитаме на твоето .... "мислене"........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 мар 2016 18:21

Сега с него ли ще се пробваш ..... надали ще ти се върже, кретенче. :lol: :lol: :lol:

п.п.: хайде, тичкай в модераторската и ме натопи за думата "кретенче". :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 мар 2016 18:27

Доносника с малка пи@ка отново е тук. :lol: :lol:
Сто процента е някой пъпчив пубер, на който никой не обръща внимание.
Бъдете снизходителни с него, че е ранима душа и ходи да плачка на рамото на мама.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 17 мар 2016 18:27

1982 написа:Сега с него ли ще се пробваш ..... надали ще ти се върже, кретенче. :lol: :lol: :lol:

п.п.: хайде, тичкай в модераторската и ме натопи за думата "кретенче". :mrgreen: :mrgreen:

Кретенче, не съм решил - не съм го направил. 8-) Ама после да не почнеш пак да ревеш "ама ние не бием негрите". :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 мар 2016 18:30

Ами, направи го де ..... само че ако се спазваха правилата в този форум, ти пръв трябва да отнесеш БАН вовеки. :lol: :lol: :lol: Щото всичките ти постове са евтини провокации, целящи да изнервят дадения потребител, той да те нагруби, а ти да изтичкаш до модераторската и да го натопиш, че е нарушил правилата. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”