Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Serafim » 17 мар 2016 10:40

fcb_bg написа:Чааай да видим брюкселските тюндюрлюци каква ше я свършат днес и утре. Ше има ли пак "Машала, ефенди" или "А да ви евем мамичката османистка, искате ли?".
Я, Анджи я пратили да рекламира бежанците в Гърция. Бе мама му стара, некой нема ли да иде до тая многострадална Търкей да пообиколи лагерите тамошните, да видим как е що е там.... Що нема репортажи от Търкей е, само мен ли мъчи тоя въпрос?

А за теб няма ли да пуснат една ракета до Бургас (не такваа да се взривява :) ) и да те заведе до Крим на почивка?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 мар 2016 10:44

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:Ми кат ми беше мерак да видя Ефес, Троя, Кападокия, дома на Дева Мария и т.н., нема как. Плацикането и йеденето не ми е толкова важно, колкото духовното йеденье. ;)

Ами в това е проблема, имат мноУ исторически паметници и забележителности от преди османският период, но пречуват всичко именно през погледа на исляма.
И мене ме дразни, но точно за т'ва ходя там само да се плацикам. :|

Междудругото, например в Иран, нещата не са така.
Отдават заслуженото и на пред-ислямският период.

"Хаусчо" да почерпи за рекламата, д'ет направих. :mrgreen:

Бодвам им го четвъртит на ислямската призма, само се излагат така. Жириновски е лудоват, ама беше прав, че тая държава трябваше да изчезне от картата на света в началото на миналия век.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 мар 2016 10:46

Messi_fan написа:Хахахаха това беше брутално. Хахахаха :lol: :lol:

....я, пак "наколенка" ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 мар 2016 10:47

Serafim написа:
fcb_bg написа:Чааай да видим брюкселските тюндюрлюци каква ше я свършат днес и утре. Ше има ли пак "Машала, ефенди" или "А да ви евем мамичката османистка, искате ли?".
Я, Анджи я пратили да рекламира бежанците в Гърция. Бе мама му стара, некой нема ли да иде до тая многострадална Търкей да пообиколи лагерите тамошните, да видим как е що е там.... Що нема репортажи от Търкей е, само мен ли мъчи тоя въпрос?

А за теб няма ли да пуснат една ракета до Бургас (не такваа да се взривява :) ) и да те заведе до Крим на почивка?

Вече е пусната. Невидима е обаче за всички, освен за агентите на ФСБ в България. Снимката на аватара ми е само за заблуда. 8-)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 мар 2016 10:53

А така! Сигурно е хубаво там. Постят ли всички там, я кажи? Нали все използвате термина "православен". Надявам се и ти.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 мар 2016 10:58

Serafim написа:А така! Сигурно е хубаво там. Постят ли всички там, я кажи? Нали все използвате термина "православен". Надявам се и ти.

Не бе , бъркат бананови шейкове в чест на Господаря Обама и тръпнат в очакване да дойде Шести флот да ги освободи от путинския гнет.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 мар 2016 11:13

Ще те поздравя с едно твое мнение, на което случайно попаднах.

fcb_bg написа:Забелязвам, че каквато и тема да се пусне, в 80% от случаите тя отива в посока "еах тез гадни комунисти, те са виновни за всичко". Да, ама не е баш така. Всеки сам си кове съдбата. Това от 89та насам няколко поколения да повтарят същото изречение без да направят и малко усилие към това което искат и как смятат че трябва да е, си е чист мазохизъм. Не са ви виновни ни комунистите, ни децата им. А виновните сте вие. От робството са освободили руснаците, от чието робство пък е освободил запада. Е, от сегашното състояние кой чакате да ви спаси?

от fcb_bg на 29 Сеп 2013 11:42

????
Тежли ли рублата на мнението или не?

Общо-взето, може да заключим, че си некъв бургазлия, който е разнасял мЯсо и като се е напиел, вечерта преди работа, е ходел да изтрезнява в хладилното помещение. Метълче си (или поне си бил) и си гледал Скай спортс. Също обясняваш ква простотия са постите и как сладко си си похапвал пържоли, докато другите са били на лютеница.
Средностатистически български субект от средна класа.
А си седнал да сееш акъл за световната политика. :) :) :)

От единия крачол в другия. Обръщат ли ги в левове или трябва сами да си ги сменяте?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 17 мар 2016 11:21

Serafim написа:А така! Сигурно е хубаво там. Постят ли всички там, я кажи? Нали все използвате термина "православен". Надявам се и ти.

... термина "православен"...?! Ей амуджа, нещо против православната вяра ли имаш? Ислямист ли си, комунист ли си, все тая, защото и в двата случая стъпваш по много тънък лед!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 мар 2016 11:29

pampi написа:

... термина "православен"...?! Ей амуджа, нещо против православната вяра ли имаш? Ислямист ли си, комунист ли си, все тая, защото и в двата случая стъпваш по много тънък лед!

Ама нещо заплашваш ли ме? :) Мога да изповядвам всякаква вяра, ако реша, стига да не я налагам на хората. Далеч не съм мюсюлмнанин, нито комунист.

Въпроса беше към fcb, щото според по-старите му писания (когато ползва съвсем друг стил), постите са нещо безсмислено и дори повод за смях и подигравки. ;)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 17 мар 2016 11:40

Serafim написа:
pampi написа:

Ама нещо заплашваш ли ме? :) Мога да изповядвам всякаква вяра, ако реша, стига да не я налагам на хората. Далеч не съм мюсюлмнанин, нито комунист.

Въпроса беше към fcb, щото според по-старите му писания (когато ползва съвсем друг стил), постите са нещо безсмислено и дори повод за смях и подигравки. ;)

Вервай си в каквото щеш, слабо ме интересува, но с православната вяра, запазила българите като народ цели 500 години , не се бъзикай!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”